IZVORNA PORUKA: Anidae
Kakvo je budjenje iz anestezije? Cula sam jako losa iskustva, doduse od dosta starijih zena... Sve moje rodice i prijateljice, ali zaista sve, porodile su se prirodno, jedino ja moram na carski zbog placenta previae i iskreno, pomalo se plasim...
nemoj da se plašiš...
to jako kratko traje...
ja sam imala 1 porod prirodan a drugi iz medicinskih razloga carski rez....
ja sam se probudila na stolu brzo dole kraj sale kraj mene sjedi instrumentarka i pirča mi o mojoj bebi...odvukli me u sobu i nakon pola sata došle babice fino mi pomogle da se obučem, operem i presvukle mi psteljinu...dva sata iza toga došla je moja beba i sve do mog polaska kući bila sa mnom.
Moje buđenje iz anestezije bilo je brzo i bez problema...
ja sam operisla slijepo crijevo nekad 1999 i znam da sam nakon anestrezije bila katasrofa, muka, povraćenje, treskavica...međutim nakon carskog ništa...i pitam ja doktoricu kako je to tako...a ona mi fino obajsni...kad te uspavljuju za neku drugu operaciju uspavaju te da duže spavaš...to sve zavisi koliko ti anestetičar na tvoju kilažu porpiše sredstav za uspavljivanje ...a za carki rez uspavaju te samo na 11-15 minuta.
ja sam pogledala na sat u sali i bilo je 10 minuta do 10...a na otpusnom pismu piše da sam bebu rodila 9.55 h....sa mužem sam putem mobitela razgovarala u 10.20 sva sretna i vesela