cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cestitamo Ivoni i njenoj prelijepoj Seleni!

clock-img

09.06.2008, 08:51

clock-img

budućamama

pencil-img

1306

IZVORNA PORUKA: triplemama

Draga Ivona od srca ti čestitam na tvojoj maloj princezici.....da ti bude zdrava i živa dugo dugo godina. Takođe čestitam i tatiuser posted image
user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sve najljepše želje od srcauser posted image user posted image user posted image

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

clock-img

10.06.2008, 17:06

clock-img

Ivona

pencil-img

931

Drage moje dusiceee...,hvala vam od srca!user posted image
Ni svjesne niste koliko ste me ganule rijecima...

Vjerujte da sam jedva cekala da vam javim da je moje Selence napokon u mom zagrljaju user posted image ...,jer znam koliko iskreno ste nam zeljele srecu i da se sve zavrsi kako treba.

Citam vase cestitke i placem... Ja sam ih napisala bezbroj za sve nase forumasice,koje su postale mame i uvijek sam zamisljala dan kada cu citati cestitke za sebe.user posted image

Ljubimo vas...

SELENA 02.06.2008.
Mamin kasni proljetni cvijetak ;o)

SERGEJ 07.03.2011.
Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)

clock-img

10.06.2008, 17:21

clock-img

idana_85

pencil-img

1752

Sve cestitke Ivoni, najljepse zelje i puno puno pusica za malu Selenu. I hocemo slike :D

clock-img

10.06.2008, 17:24

clock-img

idana_85

pencil-img

1752

Upravo sam vidjela slicice, preslatka mala princeza, cestitam i pozitivno zavidim. Pusa objema

clock-img

11.06.2008, 12:56

clock-img

amrab

pencil-img

66

Od srca ti čestitam Ivona,sve najbolje i da se što prije oporaviš!Selena je prava princeza,a sad je red na mene.Još 6 dana do termina,čuvaj mi fige.

Zara 17.06.2008.user posted image

Zadnji članci

article-img