cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Masaža

clock-img

02.02.2013, 18:03

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

E ne ide na tako dalek put user posted image
al to ne znači ako dođeš kad u sa da ti isto ne možemo organiziratuser posted image

user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

04.02.2013, 10:41

clock-img

Targus

pencil-img

32

Ja sam isla ljetos preko e-kupona na masazu u Holiday inn..na 6 spratu cini mi se bio salon..ne znam sad kako se zove, vjerovatno ima na netu..al je masaza bila odlicna, dubinska sa akupresurom, covjek se preporodi al bas user posted image

clock-img

05.02.2013, 10:13

clock-img

sarisari

pencil-img

610

ja idem na masažu u salon EN na Breci, i zaista kao sto rece Targus preporodim se , evo trenutno sam sva ukocena od konstantnog sjedenja na poslu, ali ako Bog da ove sedmice idem da me covjek "otkoci" , imam osjecaj da su mi grudve u predjelu ramena i gornjeg dijela ledja, i da napomenem prezadovoljna sam masazom

clock-img

06.02.2013, 10:41

clock-img

Targus

pencil-img

32

Meni je samo najsmjesnije sto ja cim dodjem kuci zaspim user posted image a zavisi kako kod koga, meni npr, od stresa najvise vrat boli..

clock-img

13.02.2013, 14:59

clock-img

sarisari

pencil-img

610

i ja budem prilicno iscrpljena, a evo bas neki dan kada sam bila rece mi da je vrat super i stvarno ne osjecam nista u predjelu vrata, ali zato gornji dio ledja mi se raspada user posted image user posted image

clock-img

08.03.2013, 09:07

clock-img

JasonRain

pencil-img

3

Ma ja bih samo masaze sad,a vjezbe radim kuci u letu

clock-img

06.03.2015, 13:55

clock-img

aidana

pencil-img

833

Imam namjeru pokloniti masazu ili neki opustajuci dan u spa centru. Stvar je u tome sto ja niti idem na masaze niti u spa centre pa bi mi dobro dosla preporuka. Gledam na netu ima neki maab spa centar, imaju tretmani u hotelu central, masaze u Biomaksima u Holliday Inn-u user posted image user posted image Ima li iko da mi preporuci neko mjesto?

clock-img

07.03.2015, 20:25

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Maab je odličan...provjereno
i u cenralu isto ali je i tu žarson...
medjutim kad je za poklon onda i treba da bude reprezentativno

Maab daje akcije povodom praznika pa pogledaj na njihovoj stranici...

Naravno imaš i sve druge salone koji su manje atraktivni ...samim tim jeftiniji

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

10.03.2015, 22:05

clock-img

aidana

pencil-img

833

Hvala Visnja, zanimalo me bas iz prve ruke da li su maab i central ok. Obzirom da je poklon u pitanju ne bih da se ofiram ili da toj osobi prisjedne moj poklonuser posted image

clock-img

13.04.2016, 13:31

clock-img

Lavica28

pencil-img

154

Ima li iko za preporučiti maserku koja radi privatno kući (u Sa), a koja je provjereno dobra za anticelulitne masaže?

Zadnji članci

article-img