Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
E ne ide na tako dalek put al to ne značiako dođeš kad u sa da ti isto ne možemo organizirat
04.02.2013, 10:41
Targus
32
Ja sam isla ljetos preko e-kupona na masazu u Holiday inn..na 6 spratu cini mi se bio salon..ne znam sad kako se zove, vjerovatno ima na netu..al je masaza bila odlicna, dubinska sa akupresurom, covjek se preporodi al bas
05.02.2013, 10:13
sarisari
610
ja idem na masažu u salon EN na Breci, i zaista kao sto rece Targus preporodim se , evo trenutno sam sva ukocena od konstantnog sjedenja na poslu, ali ako Bog da ove sedmice idem da me covjek "otkoci" , imam osjecaj da su mi grudve u predjelu ramena i gornjeg dijela ledja, i da napomenem prezadovoljna sam masazom
06.02.2013, 10:41
Targus
32
Meni je samo najsmjesnije sto ja cim dodjem kuci zaspim a zavisi kako kod koga, meni npr, od stresa najvise vrat boli..
13.02.2013, 14:59
sarisari
610
i ja budem prilicno iscrpljena, a evo bas neki dan kada sam bila rece mi da je vrat super i stvarno ne osjecam nista u predjelu vrata, ali zato gornji dio ledja mi se raspada
08.03.2013, 09:07
JasonRain
3
Ma ja bih samo masaze sad,a vjezbe radim kuci u letu
Imam namjeru pokloniti masazu ili neki opustajuci dan u spa centru. Stvar je u tome sto ja niti idem na masaze niti u spa centre pa bi mi dobro dosla preporuka. Gledam na netu ima neki maab spa centar, imaju tretmani u hotelu central, masaze u Biomaksima u Holliday Inn-u Ima li iko da mi preporuci neko mjesto?
07.03.2015, 20:25
Visnja RR
15102
Maab je odličan...provjereno i u cenralu isto ali je i tu žarson... medjutim kad je za poklon onda i treba da bude reprezentativno
Maab daje akcije povodom praznika pa pogledaj na njihovoj stranici...
Naravno imaš i sve druge salone koji su manje atraktivni ...samim tim jeftiniji
10.03.2015, 22:05
aidana
833
Hvala Visnja, zanimalo me bas iz prve ruke da li su maab i central ok. Obzirom da je poklon u pitanju ne bih da se ofiram ili da toj osobi prisjedne moj poklon
13.04.2016, 13:31
Lavica28
154
Ima li iko za preporučiti maserku koja radi privatno kući (u Sa), a koja je provjereno dobra za anticelulitne masaže?