Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
hej cure gdje ima kupiti jeftino ležaljku za bebe al malo dužu, mislim za veću bebu??? ja imam jednu al malenoj vise nogice? trebaju mi dvije ležaljke, jedna za kod nane jedna za kuće imal ko da postavi sliku
20.05.2010, 00:30
mama2009
2192
znal neko od vas gdje ima kupiti lezaljku sa lukom, moze i polovna....imamo baz luka....al smo se uvjerili da je sa lukom fantasticna..... ova nasa ima 6 polozaja, super je cak ima dodatak za hranjenje (tacnu )koja se skida, ali trenutno nam treba sa lukom
20.05.2010, 00:36
noaa
1662
IZVORNA PORUKA: mama2009
znal neko od vas gdje ima kupiti lezaljku sa lukom, moze i polovna....imamo baz luka....al smo se uvjerili da je sa lukom fantasticna..... ova nasa ima ' polozaja, super je cak ima dodatak za hranjenje (tacnu )koja se skida, ali trenutno nam treba sa lukom
mislim da imas kupiti luk odvojeno u TL ili u tako nekim prodavnicama djecije opreme
20.05.2010, 09:05
bebacha
1170
ja sam vidjela u Bingu
20.05.2010, 16:13
mama2009
2192
IZVORNA PORUKA: noaa
IZVORNA PORUKA: mama2009
znal neko od vas gdje ima kupiti lezaljku sa lukom, moze i polovna....imamo baz luka....al smo se uvjerili da je sa lukom fantasticna..... ova nasa ima ' polozaja, super je cak ima dodatak za hranjenje (tacnu )koja se skida, ali trenutno nam treba sa lukom
mislim da imas kupiti luk odvojeno u TL ili u tako nekim prodavnicama djecije opreme
nema u TL trazila sam, cak su mi rekli da nema nigdje da se kupi odvojeno luk.....evo sad gledam na ebay.de smjesne cijene , , iskreno zbog samog luka sa igrackicama ne daje mi se sad neka velika lova, a znam da ce brzo ipostat joj to dosadno, jer ova koju ja im<am je super samo bez luka
31.03.2011, 11:19
Mya_81 RR
5531
PRENOS POSTOVA
IZVORNA PORUKA: lepao Kakvo iskustvo imate sa ljuljackama? Mi smo kupili Graco ljuljacku pa evo nadamo se da ce pomoci bebi da bude sretna dok je budna..inace moramo stalno bebu nositi nece da lezi mirno ni sekunde...
IZVORNA PORUKA: Almaa moja nije htjela u nju na pocetku, ali sad je voli u kombinaciji sa baby einstainom pun pogodak
IZVORNA PORUKA: Almaa
IZVORNA PORUKA: lepao
S koliko mjeseci je htjela? Mojoj bebi su 3 mjeseca ali nece u ljuljacku..bas mi je zao posto smo mu kupili super ljuljacku i citali smo kako bebe bas vole da se ljuljaju :(
IZVORNA PORUKA: Almaa moja nije htjela u nju na pocetku, ali sad je voli u kombinaciji sa baby einstainom pun pogodak
sa tri mjeseca je pocela malo manje da negoduje kad je stavljamo u ljulju i svaki dan je sve bolje prihvata
nema u TL trazila sam, cak su mi rekli da nema nigdje da se kupi odvojeno luk.....evo sad gledam na ebay.de smjesne cijene , , iskreno zbog samog luka sa igrackicama ne daje mi se sad neka velika lova, a znam da ce brzo ipostat joj to dosadno, jer ova koju ja im<am je super samo bez luka
vidjela sam luk sa stipaljkama sa strane da se zakaci...u cicibanu na carsiji...mislim da je oko 20-30 KM
IZVORNA PORUKA: vila_7 Pošto sam postavila anketu i vidim da vas je većina baš zadovoljna, zanima me koja je marka, oblik vipera koji ste vi koristili ili koje smatrate najboljim i koje su cijene otprilike!?
24.05.2012, 11:25
vila_7
5398
hvala Mya ja trazila pod drugim imenima pa mi nije izbacivalo
24.05.2012, 17:10
Alannah
518
babilon moze li se sa amazona naruciti,da li dostavljaju u BIH? ova mi se cini pravo jeftina u odnosu na one koje sam vidjela u TZ
24.05.2012, 17:23
Visnja RR
15102
preslatkih lezaljki za bebe imate u Bimaco...narucuje se telefonom
mi imamo istu ovakvu platili je 90 km . podesiva od lezeceg do sjedeceg polozaja .
29.05.2012, 20:49
M kao Mama
5536
Ja nisam sa prvim djetetom imala ovu stvarku, ali akobogda sada planiram da kupim čini mi se da je jako funkcionalno i praktično, akobogda uzet ćemo preko Bimaca
29.05.2012, 21:01
sunce27
1546
Mi na poklon dobili lezaljku ali da budem iskrena slabo smo je koristili moja beba je nije nikako voljela, meni je spas bila igraona u njoj je bas dosta vremena provodila u kuci.
29.05.2012, 21:07
felix
1166
IZVORNA PORUKA: sunce27
Mi na poklon dobili lezaljku ali da budem iskrena slabo smo je koristili moja beba je nije nikako voljela, meni je spas bila igraona u njoj je bas dosta vremena provodila u kuci.
ja sam imala i to al nije je volio nije u tome htjeo biti ni 5 min dok lezajku smo super iskoristili htjeo je :) koliko toliko biti
30.05.2012, 11:52
yasemin
344
nisam kupila sam je u Mepasu u Mostaru , Bimaco stvarno ima kvalitetnu robu , ja ću kolica naručiti preko neta iste marke kao što je i nosiljka
06.06.2012, 09:51
vila_7
5398
zene sta mislite o ovoj njihalici u odnosu na viper? Jel bolja ili losija opcija - s tim da njihalicu mogu dobiti za 100 KM a viper kvalitetan nije ispod 120 KM!?
01.06.2013, 15:38
miracle
281
Ima li neko tiny love lezaljku za bebe,jeste li zadovoljni?DVoumim se izmedu obicnog vipera cam koji ie skuplji i ove tiny love sa vibracijama ???Hvala
01.06.2013, 15:43
Sedina 30
-32
Ja imam tiny love ležaljku i meni je super..
01.06.2013, 18:46
miracle
281
IZVORNA PORUKA: Sedina 30
Ja imam tiny love ležaljku i meni je super..
Hvala na odg...molim te samo mi reci jesu li drzaci cvrsti,na slikama mi izgledaju tanki,a ovi baby centru nesmiju otvarati te lezaljke!?Bas izgledaju tanki ali vjerujem da su ok:)jA htjela cam nanarock ljuljacku ali samo ima 2 polozaja i nisu mi za male bebice.
< Poruku je uredio miracle -- 1.6.2013 18:48:36 >
20.11.2013, 20:51
kaye
62
Kupili smo tiny love3 lezaljku, super stvar vrijedi svakog feninga... Mize kao pollu sjedeci polozaj moze i lezeeci, ima igracke muziku vibraciju... pa ako ko misli da kupi to je moje iskustvu