cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Lezaljka za bebe

clock-img

10.09.2009, 00:08

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

hej cure gdje ima kupiti jeftino ležaljku za bebe al malo dužu, mislim za veću bebu??? ja imam jednu al malenoj vise nogice?
trebaju mi dvije ležaljke, jedna za kod nane jedna za kuće
imal ko da postavi sliku

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

20.05.2010, 00:30

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

znal neko od vas gdje ima kupiti lezaljku sa lukom, moze i polovna....imamo baz luka....al smo se uvjerili da je sa lukom fantasticna.....
ova nasa ima 6 polozaja, super je cak ima dodatak za hranjenje (tacnu )koja se skida, ali trenutno nam treba sa lukom

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

20.05.2010, 00:36

clock-img

noaa

pencil-img

1662

IZVORNA PORUKA: mama2009

znal neko od vas gdje ima kupiti lezaljku sa lukom, moze i polovna....imamo baz luka....al smo se uvjerili da je sa lukom fantasticna.....
ova nasa ima ' polozaja, super je cak ima dodatak za hranjenje (tacnu )koja se skida, ali trenutno nam treba sa lukom

mislim da imas kupiti luk odvojeno u TL ili u tako nekim prodavnicama djecije opremeuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

20.05.2010, 09:05

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

ja sam vidjela u Bingu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

20.05.2010, 16:13

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

IZVORNA PORUKA: noaa

ova nasa ima ' polozaja, super je cak ima dodatak za hranjenje (tacnu )koja se skida, ali trenutno nam treba sa lukom

mislim da imas kupiti luk odvojeno u TL ili u tako nekim prodavnicama djecije opremeuser posted image

nema u TL trazila sam, cak su mi rekli da nema nigdje da se kupi odvojeno luk.....evo sad gledam na ebay.de smjesne cijene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , iskreno zbog samog luka sa igrackicama ne daje mi se sad neka velika lova, a znam da ce brzo ipostat joj to dosadno, jer ova koju ja im<am je super samo bez luka

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

31.03.2011, 11:19

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

PRENOS POSTOVA

IZVORNA PORUKA: lepao
Kakvo iskustvo imate sa ljuljackama? Mi smo kupili Graco ljuljacku pa evo nadamo se da ce pomoci bebi da bude sretna dok je budna..inace moramo stalno bebu nositi nece da lezi mirno ni sekunde...

IZVORNA PORUKA: Almaa
moja nije htjela u nju na pocetku, ali sad je voli u kombinaciji sa baby einstainom pun pogodak

IZVORNA PORUKA: lepao

S koliko mjeseci je htjela? Mojoj bebi su 3 mjeseca ali nece u ljuljacku..bas mi je zao posto smo mu kupili super ljuljacku i citali smo kako bebe bas vole da se ljuljaju :(

moja nije htjela u nju na pocetku, ali sad je voli u kombinaciji sa baby einstainom pun pogodak

sa tri mjeseca je pocela malo manje da negoduje kad je stavljamo u ljulju i svaki dan je sve bolje prihvata

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

08.04.2011, 11:35

clock-img

babilon

pencil-img

568

procitah, a mozda i nisam, hahah, da jedna trazi onaj luk za sjedalicu.
Ja sam bas prijateljici nasla neki dan na amazon-u.
Evo i link: http://www.amazon.com/Tiny-Love-Sunny-Stroll-Strollers/dp/B000S9RF4M/ref=pd_sim_ba_3

papa

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

clock-img

27.05.2011, 21:44

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: noaa

nema u TL trazila sam, cak su mi rekli da nema nigdje da se kupi odvojeno luk.....evo sad gledam na ebay.de smjesne cijene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , iskreno zbog samog luka sa igrackicama ne daje mi se sad neka velika lova, a znam da ce brzo ipostat joj to dosadno, jer ova koju ja im<am je super samo bez luka

vidjela sam luk sa stipaljkama sa strane da se zakaci...u cicibanu na carsiji...mislim da je oko 20-30 KM

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

24.05.2012, 11:22

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

PRENOS POSTA

IZVORNA PORUKA: vila_7
Pošto sam postavila anketu i vidim da vas je većina baš zadovoljna, zanima me koja je marka, oblik vipera koji ste vi koristili ili koje smatrate najboljim i koje su cijene otprilike!?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

24.05.2012, 11:25

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

hvala Mya ja trazila pod drugim imenima pa mi nije izbacivalo

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

24.05.2012, 17:10

clock-img

Alannah

pencil-img

518

babilon moze li se sa amazona naruciti,da li dostavljaju u BIH? ova mi se cini pravo jeftina u odnosu na one koje sam vidjela u TZ

clock-img

24.05.2012, 17:23

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

preslatkih lezaljki za bebe imate u Bimaco...narucuje se telefonom

http://bimaco-grupa.com/dob.aspx?d=0+-+3+GODINA

ukucajte starosna dob od 0 do 3 pa na 32 , 33 i 34 stranic

< Poruku je uredio Visnja RR -- 24.5.2012 17:24:11 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

24.05.2012, 17:32

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

u stvari je to kategorija nosiljki

http://bimaco-grupa.com/podkategorija.aspx?p=NOSILJKE

a imaju i ljuljacke

http://bimaco-grupa.com/podkategorija.aspx?p=LJULJAČKE

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

28.05.2012, 20:29

clock-img

yasemin

pencil-img

344

ja sam kupila ovu nosiljkiu http://bimaco-grupa.com/dob.aspx?d=0+-+3+GODINA nosiljka urbo s castel

yasemin

clock-img

29.05.2012, 20:39

clock-img

Alannah

pencil-img

518

yasemin jesi li narucivala direktno sa stranice? da mi je naruciti lezaljku a nesto me strah dok je ne opipam user posted image

clock-img

29.05.2012, 20:43

clock-img

felix

pencil-img

1166

http://static.limundoslike.com/originalslika-7428242.jpg

mi imamo istu ovakvu platili je 90 km . podesiva od lezeceg do sjedeceg polozaja .

clock-img

29.05.2012, 20:49

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Ja nisam sa prvim djetetom imala ovu stvarku, ali akobogda sada planiram da kupim čini mi se da je jako funkcionalno i praktično, akobogda uzet ćemo preko Bimaca

clock-img

29.05.2012, 21:01

clock-img

sunce27

pencil-img

1546

Mi na poklon dobili lezaljku ali da budem iskrena slabo smo je koristili moja beba je nije nikako voljela, meni je spas bila igraona u njoj je bas dosta vremena provodila u kuci.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

clock-img

29.05.2012, 21:07

clock-img

felix

pencil-img

1166

IZVORNA PORUKA: sunce27

Mi na poklon dobili lezaljku ali da budem iskrena slabo smo je koristili moja beba je nije nikako voljela, meni je spas bila igraona u njoj je bas dosta vremena provodila u kuci.

ja sam imala i to al nije je volio
nije u tome htjeo biti ni 5 min dok lezajku smo super iskoristili htjeo je :) koliko toliko biti

clock-img

30.05.2012, 11:52

clock-img

yasemin

pencil-img

344

nisam kupila sam je u Mepasu u Mostaru , Bimaco stvarno ima kvalitetnu robu , ja ću kolica naručiti preko neta iste marke kao što je i nosiljka

yasemin

clock-img

06.06.2012, 09:51

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

zene sta mislite o ovoj njihalici u odnosu na viper? Jel bolja ili losija opcija - s tim da njihalicu mogu dobiti za 100 KM a viper kvalitetan nije ispod 120 KM!?

user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

01.06.2013, 15:38

clock-img

miracle

pencil-img

281

Ima li neko tiny love lezaljku za bebe,jeste li zadovoljni?DVoumim se izmedu obicnog vipera cam koji ie skuplji i ove tiny love sa vibracijama ???Hvala

clock-img

01.06.2013, 15:43

clock-img

Sedina 30

pencil-img

-32

Ja imam tiny love ležaljku i meni je super..

clock-img

01.06.2013, 18:46

clock-img

miracle

pencil-img

281

IZVORNA PORUKA: Sedina 30

Ja imam tiny love ležaljku i meni je super..

Hvala na odg...molim te samo mi reci jesu li drzaci cvrsti,na slikama mi izgledaju tanki,a ovi baby centru nesmiju otvarati te lezaljke!?Bas izgledaju tanki ali vjerujem da su ok:)jA htjela cam nanarock ljuljacku ali samo ima 2 polozaja i nisu mi za male bebice.

< Poruku je uredio miracle -- 1.6.2013 18:48:36 >

clock-img

20.11.2013, 20:51

clock-img

kaye

pencil-img

62

Kupili smo tiny love3 lezaljku, super stvar vrijedi svakog feninga... Mize kao pollu sjedeci polozaj moze i lezeeci, ima igracke muziku vibraciju... pa ako ko misli da kupi to je moje iskustvu

Zadnji članci

article-img