cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: LejlaSH rodila svog sincica ;o)

clock-img

28.07.2010, 09:26

clock-img

medica

pencil-img

220

Cestitke i od nas!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.08.2010, 16:08

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

Nisam ni znala da je trudnauser posted image , rijetko se javlja na RR. Cestitke od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

01.08.2010, 17:15

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Čestitamo user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

03.08.2010, 22:21

clock-img

lejlašh

pencil-img

698

Hvala svima na čestitkama, posebno mojoj Ivonici koja je bila uz mene cijeli ovaj mjesec koji sam bila u bolnici. Zato joj šaljem jednu veliku pusuuser posted image
Inače Arman je dobro, hvala Bogu, doji, pajki i kaki, ponekad se javlja plačem, ali inače je dobrica, masallah. Ja se još oporavljam od drugog carskog reza, rana još strašno boli, ali proći će, aBd.

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

clock-img

04.08.2010, 12:27

clock-img

Dinkica

pencil-img

1038

Čestitke roditeljima, uživajte u najljepšim trenucima user posted image user posted image user posted image

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

clock-img

15.08.2010, 10:21

clock-img

Zoe

pencil-img

1553

Čestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , malenom Armanu žejimo puno sreće i zdravljauser posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

Zadnji članci

article-img