cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

28.07.2010, 08:53

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

jutro od nas,čestitamo Noi na prvim koracimauser posted image user posted image ,mi smo dobro spavali al jutros kad smo ustali ja ga ostavim u vrtiću dok sam na wc otišla a on s kornjače odlijepio oko i proguto gauser posted image baš sam se nasekirala nadam se da neće biti neki posljedica?u zadnje vrijeme je posto sve teži i8 gori za čuvati ,čim nešto nije kakjo on hoće počne vrištati i plakati al tješim se da je faza i da će proći

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

28.07.2010, 08:56

clock-img

Anoniman

marincii ako oko nije vece od kovanice 1 KM ne sikiraj se, izbacice on to na stolici... dusa draga cuj ti njega jede oci... user posted image user posted image user posted image user posted image cmokni ga za mene jednom jako... user posted image

clock-img

28.07.2010, 09:06

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

marinči pokakat će to on, ne brini... Tako je i Antonio slomio neki dio sa autića i proguto. Ja se živa prepala, ali je sutradan bilo u pelenama.
Oni vriskom izražavaju što žele, a i što ne žele.... pa jedino u takvim situacijama ne treba dozvoljavati previše dernjave... zamisli da si negdje, on tako počme.
Ja smatram da od malih nogu treba počet navikavati da nema takvog ponašanja.
I moj se isto tako ponaša, to je normalno kod male djece. Ali treba raditi na tome da se ne ponašaju tako. Ne boj se znaju oni što valja, a što ne valja.
Čim nešto zgriješi, i ja sad vičem Antonio, ne to raditi i dignem se na noge i prstom mašem... on se odmah pomakne i potuli i umiri....
Jest da je pegla stalno jedno te isto ponavljati, ali vrijedit će kad tad.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

clock-img

28.07.2010, 09:33

clock-img

enna

pencil-img

697

Jutro i od malo starije geneacije hehhehe.

Vidim da ima i prvih koracica i straha kod mama zbog gutanja predmetica i malo prehlada li nista strasno sve e to proci u kratkom roku.Mi smo hvala Bogu dobro zdravo stoje najvaznije stigli su nam gosti iz Svedske pa je En savsvoj mir poremetila i vidim da je postala bas nervozna ima par dan ako su tu aili eto mora se nekad i njima njihov red poremetiti.Ona vam je prava prialica nekad slua nekada ne kao i svako dijete prodavnice ne voli n pod razno cim se priblizavamo vratma odmah natupa haos ali kad se mora mora se.Sa tutom smo jos hmmmm piski u nju i trazi kada joj treba ali kakiti nce trazi da joj stavi pelenu i kada joj stavim obavi nuzdu neznma sta da radim mada je i ne forsiram sa tutom jer i na odmor cemo skoro pa mozda je bolje da trzi pelenu nego da mi kaka po plazi user posted image  nadam s da cemo kada se vratimo sa odmora i to da sredimo.Ovih dana jako slabo jede mogla bih reci pa skoro nista voce je skoro skroz izbacila i upotrebe nece da ga pogled a kamoli da proba p vjerujte mi da zadnjih dana kupujem one 100% vocne kasice pa to nekako pojede uhhhh bas je postala problematicna na hrani.
Anusha kako nam je drug jeli ozdravio jesu li prole lijpe okice???
I mi se spremamo za odmor a kada cemo pojma nemam mm jos nista tacno nezna ali i se nadamo da ce imati barem sedmicu dana u augustu posto je novi u firmi tacnije prmjenio je firmu prijepar mjesecipa nemaa zaradenog odmorauser posted image ali ovdje Italija staje sredinom auguta neade fabrike ni nista pa see nadam a ce i sa njim tako biti.
Ljubimo generaciju i njihove mame i zelimo im mnogo strpljenja sa nestasnim bebarama pa-pa user posted image

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

clock-img

28.07.2010, 10:04

clock-img

megi

pencil-img

935

pozdravcic raji

marinci nista se ti ne brini i adna stavlja usta sve sto je sitno a njoj dodje pod ruku,
inace ne voli ni da se igra sa velikim igrackama sve trazi nesto majusno, valjda prema sebiuser posted image

mi smo nocas imali par cudnih budneja ko da se prepadne ili nesto ruzno sanja
obicno kad se porbudi malo kenjka i zaspi ali sinoc ja cujem da plac ne prestaje ja u sobu kad ona sjedi u krevetu i place, bas mi je bilo zao

valjda je i to neka faza, mi se pomalo pustamo i to ona sama me uzme za ruku da je odvedem npr do komode onda je ja pustim udaljim se od nje i ona se okrene i napravi par koraka prema meni i tako ponavlja dok se ne umori

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

28.07.2010, 10:52

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Dobro jutro ili dan, kako kome...user posted image

Mi nocas imali dernek od 11 do pola 1... lijepo zaspala oko pola 10, a onda vrisak... isprepada me zivu...user posted image user posted image user posted image
Vjerujte svasta mi je prolazilo kroz glavu, boze sacuvaj...

Sto se tice ljutnje, garantirano je najgora u generaciji...
prosto me sramota user posted image ... kao da je maltretiram kako se ponasa...
sve neki krikovi, bacanja, udaranja...user posted image user posted image user posted image user posted image

A sitne stvari odavno sprema u usta...
problem je sto je presla na krupnije...
neki dan strpala onaj fruktalov siroki cep...
ne znam kako je uopste stao...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

28.07.2010, 11:15

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Samo da pozdravim ekipu.

Mi smo ok, prilično dobro sluša, ali danas je izgleda dan kontriranja svima (jutro je počelo sa namjernim prosipanjem mlijeka, namjernim diranjem pepeljara i odbijanjem da se umije i presvuče- ostavila sam nju i nanu da se naduravaju oko piškenja i pranja zuba i utekla na posao user posted image ).
Mi smo fazu stavljanja sitnica u usta uspješno prošli bez gutanja ičega, ali sada svjesno stavlja šnalice u usta i preko njih mumlja "vidi mama, Ema stavila šnalu u usta" user posted image  - dakle, iskušava granice. Šnalice su za neko vrijeme opet sklonjene, a mama će kupiti rajf, pa da vidimo da to pojede user posted image .
Čmičak na oku se i dalje crveni, ali znam da on mora proći sve svoje faze prije zacjeljivanja. Uvečer joj prebrišem kamilicom i trudim se prati joj rukice i čekamo da i to prođe.
Moramo ovih dana u kupovinu cipelica za par vjenčanja koja imamo (bit će mala djeveruša i trebaju nam one bijele sa kaišićem što nam ni za što drugo neće trebati osim za ta dva vjenčanja, tako da tražim nešto jeftino user posted image ) i Enna, i mene već panika hvata. Nije ona zločasta, tu je uvijek i tata, ali jadna unervozi se u zagušljivim radnjama, pa još je moramo ganjati da sjedne, da obučemo to, da prohoda... shvatam je u potpunosti.
Inače je jako porasla ovo ljeto, tako da smo goli i moramo i garderobu obnoviti, ali to mogu i sama odraditi. Samo da SFF prođe, jer mi se ne mili zavlačiti u grad u gužve.
Eto, mali izvještaj i od nas. Pusa dječici.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

28.07.2010, 12:02

clock-img

Anoniman

pozz svima velikim i malim
Mi smo dobro nestasni,ljuti i veseliuser posted image spavao je dobro.Skoro opet jedva zaspo poranio u pola8.
Veceras idemo kod seka na rodjendanuser posted image
Marinci,user posted image user posted image user posted image sto se nasmija cuj,proguto oko heheheh lopov mali....Pokakt ce ga sigurno ocekuj ga u pempi
Ljubimo ga puno

clock-img

28.07.2010, 16:31

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Dan...Pozz iz apoteke...
Dzaba mi i plivadoni,neofeni,manalgini vec 3 glava me glava rastur i zeludac a puno ovdje svegauser posted image
Antonio je isti marinci vristi,ljuti se,jos se i 3 noci budi milion puta...tuce se,hoce sve zivo...a nista oko ce uzaci marinci no sikiriki...
Noa cestitamo male korake mi hodamo oko stvari ali rijetko se pustamo...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

28.07.2010, 17:12

clock-img

Sonja

pencil-img

2429

e moje drage ja napisala ppost i stavila na bebe od 0-1user posted image user posted image
ludaaaaaaaaa

Adin je imao 4-5 dana temp od one vakcine bilo smo poludili skroz
sad mu je hB bolje..od jucer nema turu i bolje je raspolozen iako jos uvijek slabije jede
ne znam da li sam se pohvalila da sam ugledala 11.ti zubuser posted image user posted image
gornja cesvorka izaslo je pola a ja vidjela tek neki dan..
sad imamo 11user posted image user posted image user posted image svako malo raste broj zubicauser posted image
sad bas lijepo zvace i na tim zubicima lakse mu i jabuku jesti bas cujem kako je drobiuser posted image

moram se pozaliti da sam poludila s njim jer je dijete budi cim svane i nece vise da spava..ma jedva do 6- pola 7 da "naguli"
sad mu je fora da kmezi za sve sto mu nedam i izludi me s tim jer to MRZIM najvise...bas je razmazen a i nebio kad mu bake i djedovi sve puste i na kraju ispada da ja najvise galamim na njega i najvise zabrana postavljam
tako da sam danas rekla sveki da necu uopste da se brinem hoce li joj sta oboriti ili prosuti nek mu ona brani ako hoce ili nek joj digne kucu u zrakuser posted image boli me briga..necu vise da galamim zbog njih na njega..
a on je lopov namjerno dira sve sto mu nedamo bez obzira sto dobije po guziuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

clock-img

28.07.2010, 17:23

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Sonja, i ja lutam cas na onu, cas na ovu temu...

Ja svoju djecu ne mogu prepoznati kad su sa nanama i dedama...
Ne kazu daba: da je bog htio da nane radjaju ne bi dao klimaks....
user posted image user posted image user posted image

Moja jos nije primila tu vakcinu...
Ja stalno imam neki razlog... ili se razboli ili idemo na put ili je prevruce ili prehladno...
a iskreno mene strah reakcije jer je ona pravo teska na temperaturi...
neko vece jedva joj cepic spustio temp. i to nakon puni sat vremena...

Hajde da je i pohvalim:
Jutros se mm i starija spremaju za vrtic, a ona donijela svoje pantalone. Gura mu ih u ruke i izvali: Idem ja!!!!!!!!
Mi paf....user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

28.07.2010, 17:25

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

Sonja i kod nas je tako čim nešto nije po njegovom odma vrišti i što je najgore silom krene plakat baš me naljuti toliko da bi ga nalupala user posted image ,a moje žene to oko je bila naljepnica nije ništa tvrdo nego papir onaj masni pa me baš strah da mu šta ne budeuser posted image al evo dosad nema nikakvi problema

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

28.07.2010, 17:32

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

Majčina ljubav štiti od stresa
lNajnovije istraživanje pokazalo je zanimljive rezultate o tome koliko najranije detinjstvo može uticati na život u odrasloj dobi. Iskustva odojčadi koja se i ne sjećaju nekih događaja reflektuju se na njihov život i uzrokuju njihove reakcije na određene događaje u odrasloj fazi.
Deca koja su dobijala mnog...o majčine ljubavi, pažnje i nežnosti u odraslom se dobu osećaju sigurno u drugim međuljudskim odnosima, pokazalo je istraživanje. Takođe, bolje se snalaze u društvenim kontaktima i znatno bolje se nose sa životnim poteškoćama.
Istraživanje je otkrilo i da su odrasli ljudi koji su u ranom životnom uzrastu dobijali obilje majčine ljubavi manje skloni stresu i brizi. Oduvek se znalo da je majčina ljubav veoma važna, a najnovija istraživanja sada pokazuju da je roditeljska odgovornost puno veća nego što se smatralo...

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

28.07.2010, 18:18

clock-img

dafri

pencil-img

1097

pozz
meni se neku noć najavili gosti na kafu i ostali dva danauser posted image user posted image hajd raja su  nema veze ali sam izludila,Una  se dvije noći budi i plače,vrišti onako kroz san ,ne može se smiriti,zaspem oko 5 a u sedam na posao,iduće sedmice idem na godišnji pa je i na poslu ludnica
i osip joj se neki pojavio po leđima, malčice na vratuuser posted image
kao i svi ostali u fazi smo vrištanja,ljutnje ,bacanja ...

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

clock-img

28.07.2010, 21:53

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Nisam se danas ni stigla javiti...ova moja ima stalne napade na kauč tako da sam u stalnoj pripravnosti i jednostavno ne mogu ništa drugo pratiti što zahtjeva malo veću pozornost s obzirom da je jednim okom moram stalno gledati. Čim ona do kauča i ja odmah za njom jer se penje tako da bi svaki čas mogla tresnuti na ledja...

Sad spava....blaženi mir i tišina user posted image Baš mi je nešto danas bio naporan dan user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

28.07.2010, 22:01

clock-img

Anoniman

Kod nas je danas dan bio lud i brzuser posted image
Bila kod seke na rodjen.bilo punoooo djece anel je malo slusao posle mu nista nije bilo po volji,pogotovo jer je posle pridrijemo a neda se uspavati pa smo nekako izdeverali.Da se pohvalimo,dobili smo od rodice dosli iz dojclandauser posted image dosta robice:)))
Tako,da smo za to obazbjedjeni do seldeceg ljeta i zime
Marinci,kako je M.???Jel kakio slikicu sto je progutouser posted image
Darfy,,,ljubi curu:)))
Sonja i mi smo imali reakciju na vakcinu

clock-img

28.07.2010, 22:13

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Felix,vidim ja ti si nešto učestila na onoj drugoj temi a nas zaboravila... poslat ćemo te na disciplinsku nastaviš li tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubi nam drugara user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

28.07.2010, 22:22

clock-img

Medić*

pencil-img

29

evo i nas malo sa javljanjem,

trenutno smo kod deda i nane u Skoplju, divno nam je i uzivamo, prije dolaska bas sam brinula kako ce se uklopiti jer slabo koga zna ovdje, nova sredina i govorno podrucje, vec je poceo da ponesto kaze i na turskom i albanskom jeziku, ja mu pricam na bosanskom a oni na ostala dva, uglavnom super nam ide. Jako puno ima djece, svaki dan sve vise i vise stupa u igrice sa njimauser posted image prodje i sat ili dva a on me ne trazi i ne zove a samo prije par dana ni 5 min nista bez meneuser posted image . Ovih dana nema tersanja i huje, valjda mu cijeli dan aktivno i kvalitetno popunjen za razliku od Sarajeva gdje smo vecinu dana sami nas dvoje, prevazisli smo i fazu bacanja i kojekakvih negodovanja vani dok pijemo kafu, sada ili seta okolo ili i on trazi kafu user posted image , pa dobije soljicu sa vodom i tako mirom zavrsimo izlazak. user posted image  Ovih dana isemo i malo do Ohrida pa c se dobro iskupati jer inace ne voli kupanje pa se nadamo da ce se malo promjeniti user posted image

Eto toliko od nas, ljubimo sve klince i klinceze i saljemo veliku pusu iz Makedonije

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

28.07.2010, 22:54

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

noa-user posted image user posted image   za  korake..ma  super..suti    moj  a.  prohodao sa  10,5-11   mjeseci..poa zamisli  od  kad  mi  trcimo  za  njimuser posted image user posted image
marinci-  ne  brini  za  gutanje  i  divljanje  sve  smo ti  mi  to  prosli  i  prolazimo..i  vecinom  izadje  sve  u  pelenama,  a  to  urlanje  i  vriska  i bacanje  ti  je  nor,malno..i  mojn  a.  ima  tu  fazu,  ne  znaju  se  jos na pravi  naci  izraziti  ne  znaju  pricati..vec  galamitiuser posted image user posted image ..joj  sjecas  se  sta  sam  ja sve   pisala  da  je A.  gutao  nitne,  kamenje  i  sl...pa  sve opet  prođeuser posted image
sonja-  i  mi  smo  ti  imali  gadne  reakcije  na  tu  vakcinu pisala  sam  ako se  sjecas  svugdje  o tome
mya-  lakse  se  penjati  nego  siolaziti..i  ja s am  sva  u  starhu  kad  andrej  silazi...nikad  ne  znas  kad  ce  promasiti..uh  uvijek  moraju biti  na  oku

tayra-  kod nas  ti  je svaka   oc  vesela...uzas..i  ta  bušđenja  vise..proci  ce  tjesim  seuser posted image user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 28.7.2010 22:56:43 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

29.07.2010, 08:51

clock-img

mojbebac

pencil-img

885

dobro jutro i od nas......
ja sam se malo zabrinula, moja cici juce nije imala stolicu,prekjuce dva puta, to ne pamtim kad se poslednji put desilo, jer inace ima stolicu svako jutro u skoro isto vrijeme ...... ne mogu samo da skontam sta je tako zatvorilo! jutros sam joj dala slatku kamilicu i sljive na gladan stomak, nadam se da ce joj pomoci!!!
inace smo dobro, cura se super ucvrstila, fino hoda, prica k'o velika ...... slusa mamu i baku, dobra je hb ......ljubimo Vas sve puno!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

clock-img

29.07.2010, 08:59

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Moj bebac, ne brini, šljiva će sigurno da odčepi user posted image Nama se u zadnje vrijeme dešava da ima tvrdu stolicu pa onda izbjegavamo banane koje joj prije nikad nisu smetale i pije kompot od šljive...nakon toga puna pelena user posted image

Noa, čestitamo prve korake curici user posted image user posted image user posted image Moja u cipelama ne zna baš da hoda user posted image Doma joj dobro ide, ali vani neće da vježba...čim je uzmem da hodamo ona se opusti i hoće da sjedne i da puže...fakat jedva čekam da počne hodati jer je ovo baš tlaka kad smo vani...

Nadam se da su nam bebice ozdravile user posted image

Mi planiramo na bocu ovih dana user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

29.07.2010, 09:07

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Sonja, ne znam tko čuva dječaka, ali meni Emu čuva svekrva. I hvala joj neizmjerno na tome, ali jutros sam opet prisustvovala sceni da se svekrva javlja na telefon, a ova u plač daj da Ema priča. Kod nas je to nakon dva muževa stroga razgovora po guzi prestala raditi, a nanu smo upozorili da joj ne daje telefon, međutim, vidim da se to ponavlja, jer moj tata u Mostaru kaže počesto da je razgovarao s Emom. user posted image  
Ne brini, uskoro će i tvoj dječak skontati kome može, a kome ne provoditi i super sve user posted image .
Medic slatki, i ja sam primijetila da je Ema uvijek dobro raspoložena među djecom, ma kako da se slažu. Prošli vikend na moru je osjetili nismo, bili su naši prijatelji sa dječakom od 4 godine - moje dijete se nije moglo prepoznati user posted image . Zato ja razmišljam o vrtiću od septembra. Prvo mali odmak od nane i kuće, a i kvalitetno druženje s djecom zimi umjesto da gledamo gdje ćemo u igraonicu uvečer kad dođemo s posla. Uglavnom, drago mi je da vam je tako lijepo user posted image .
Mojbebac, ne mislim da je nešto strašno jedan dan bez stolice, bez obzira što nije tako od početka. Nama se to znalo dešavati, a inače je Ema imala po 4-5 stolica dnevno. Ja nisam ništa poduzimala. Sutradan već bi ona to nadoknadila pa bismo išli po paket pelena user posted image . Bit će ok.
Kako rekoh, ja čekam da dan malo odmakne i da sazivam i dogovaram posjete vrtićima. Došao je i taj čas.
Emili je super, smiješne rečenice izbacuje stalno, tipa nešto ronda, ronda, i na kraju kaže "e pa zamisi to tata". Da mi je samo koji mjesec zadržati na ovome, pa da onda nastavi s razvojem, da nekako zamrznem vrijeme i još malo uživam.
A uskoro trebamo obaviti dvoje babine, čini mi se da ću se raspekmeziti i baciti pilule user posted image , a još nedavno sam mislila da neću ovo tako brzo izgovoriti, hehehe.
Ljubim bebe i pozdrav mamama.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

29.07.2010, 09:20

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Ženice drage falite miuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Felix vidim i Anelko nemirko postaouser posted image user posted image user posted image Bravo za robicuuser posted image user posted image user posted image user posted image sad kad maneken krene sa oblačenjem i presvlačenjemuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mya ljubi Minjicu hodalicu...naučiće ona da hoda u cipelicama ne brini...a onda je nećeš moći stićiuser posted image
marinči baš sam se žalila da i Dino isto vrišti čim mu nešto nije po volji...i to baš što kažeš na silu počne plkatiuser posted image user posted image user posted image Ih koliko je Dino tih komadića do sad progutaouser posted image user posted image user posted image Ja jadna kad vidim da jede papir priletim da mu izvadim a on zatvori usta i ko u inat namjerno progutauser posted image ..poslije se smijeuser posted image user posted image user posted image Sad sam na strogom oprezu user posted image Ne brini neće mu ništa bitiuser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

29.07.2010, 10:55

clock-img

megi

pencil-img

935

da se i mi pridruzimo klubu nestasnih hodaca i penjaca

moja cura ej sinoc pokusavala da skoci sa trosjeda pa kd joj nismo dali onda u plac, ali ona ne gleda kud ide nego samo gazi pa bio cm visine ili pola metra ona koraca
ali zato smo mi tu da uvijek budemo na oprezu

a vecina djece voli drustvo i drufgu djecu, adna isto kad je medju djecom uopce ne trazi mene niti bilo koga, vazno je da je guzva oko nje
ako je slucajno vozim u kolicima i idemo ulicom u kojoj nema ljudi odmah krene plac, kenjkanje, a cim smo medju guzvom ona guguce, zove, mase salje poljupceuser posted image user posted image

pozdravcic svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

29.07.2010, 11:11

clock-img

Anoniman

hvala na cestitkamauser posted image Mya sto se tice cipela i mi smo smotani al jedan stari poznati i priznati mostarski doktor mi je rekao: Pusti je nek prohoda bosa pa onda cipele s uloskom...stvarno su je cipele sputavale i mislim da je to razlog sto tek sad hodauser posted image

Zadnji članci

article-img