Sonja, ne znam tko čuva dječaka, ali meni Emu čuva svekrva. I hvala joj neizmjerno na tome, ali jutros sam opet prisustvovala sceni da se svekrva javlja na telefon, a ova u plač daj da Ema priča. Kod nas je to nakon dva muževa stroga razgovora po guzi prestala raditi, a nanu smo upozorili da joj ne daje telefon, međutim, vidim da se to ponavlja, jer moj tata u Mostaru kaže počesto da je razgovarao s Emom.
Ne brini, uskoro će i tvoj dječak skontati kome može, a kome ne provoditi i super sve .
Medic slatki, i ja sam primijetila da je Ema uvijek dobro raspoložena među djecom, ma kako da se slažu. Prošli vikend na moru je osjetili nismo, bili su naši prijatelji sa dječakom od 4 godine - moje dijete se nije moglo prepoznati . Zato ja razmišljam o vrtiću od septembra. Prvo mali odmak od nane i kuće, a i kvalitetno druženje s djecom zimi umjesto da gledamo gdje ćemo u igraonicu uvečer kad dođemo s posla. Uglavnom, drago mi je da vam je tako lijepo .
Mojbebac, ne mislim da je nešto strašno jedan dan bez stolice, bez obzira što nije tako od početka. Nama se to znalo dešavati, a inače je Ema imala po 4-5 stolica dnevno. Ja nisam ništa poduzimala. Sutradan već bi ona to nadoknadila pa bismo išli po paket pelena . Bit će ok.
Kako rekoh, ja čekam da dan malo odmakne i da sazivam i dogovaram posjete vrtićima. Došao je i taj čas.
Emili je super, smiješne rečenice izbacuje stalno, tipa nešto ronda, ronda, i na kraju kaže "e pa zamisi to tata". Da mi je samo koji mjesec zadržati na ovome, pa da onda nastavi s razvojem, da nekako zamrznem vrijeme i još malo uživam.
A uskoro trebamo obaviti dvoje babine, čini mi se da ću se raspekmeziti i baciti pilule , a još nedavno sam mislila da neću ovo tako brzo izgovoriti, hehehe.
Ljubim bebe i pozdrav mamama.