dan svima:) mi smo bolje, obicna prehlada curi nos i kisemo, teze dise na nos al je ostalo OK, predvece je opet malo temp krenula ali ne ide preko 37,7-8 pa samo pred spavanje ubacim paracetamol u flasicu mlijeka:) inace smo hvala Bogu dobri, ovo nam je prva prehlada pa sam zato malo i ja pretjerano reagovala..
ivancice sretan rodjendan! dobra torta nema sta! kazu najbolje godine a pridruzim ti se za koji mjesec u 4 deceniji!
aazra, pa drug nam je grk!?!!?!?!?!?!? hahahaha slatko skroooz i mi smo slicni sa rjecnikom, doduse mi vise naginjemo na njemacki a valjda ce poceti i svedski malo jasnije, ja se jos ne brinem za govor jer je isto tako mali govornik koji samo nesto brblja i ponesto razumljivo izleti, a nikad nije imao zelju da ponovi rijec, bas nikad. Jooj mogu misliti tvoju facu kad si vidjela sta uradi u kadi hehe mi jos trazimo tutu a i ves za njega, nekako tesko naci broj, tek od 110 pa navise, manje brojeve rijetko gdje ima naci..sad bas gledala slatke bokserice al najmanji broj 110.. a probl mi veseraj jer mogu prati ves u masini tek svakih 10 dana pa mi treba i 50 gaca za momka dok se ne ustelimo na tutu
ima ovdje puno nove raje hehe adna se steli sa hodanjem, megi tek te sad ceka trka!
tajra vas muce zubici nama je izaslo 12 zuba u 4,5 mjeseca mozda trice izadju lakse nego sto ocekujes! nadam se da se stomacic smirio a i tura prestala.
mya za poz vibre!a drugarica je vjerovatno usla u fazu straha od odvajanja pa vas trazi
antonia isto muce zubici tjesite se kad izbiju zaboravit cete probleme oko izrastanja! a meni je za sada vrlo uspjesna metoda da se ljutim na Alena kad uradi nesto tako, prestanemo sa igrom, i necu da ga mazim oko minute otprilike i imam smrknutu facu, tako da je prestao udarati rukama, glavom, gristi, sutati nogama, i sl neprihvatljive aktivnosti
dafri je li djevojcica bolje, nije se vratila tura? za vibrice, iste saljemo i vama!