IZVORNA PORUKA: Sonja
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Sonja vidim bolje ste ...drago mi je...
ja ti savjetujem da sada i nakon završetka bolesti nastaviš intenzivno na radu imuniteta i narodnim lijekovima da se takvo stanje potrebno za inhalacije nebi vraćalo
citala sam tamo ja jednoj temi o preparatima za jacanje imuniteta a sad ne mogu da nadjem..ako ni nije sta da mi postavis link ili napises koji proizvod je dobar
ja bila u apoteci i hajd reko da mi apotekarka predlozi a ona ce ti meni..imate od 7KM pa do 30KM
reko nisam pitala cijenu vec koij je dobar..kaze svi idu dobro..
naravno da ce onaj ko ima para kupit od 30 a ko nema od 7..meni nije bitno koliko je ako je dobar
ma zeza me forum pa baš ne mogu teme da ti postavim
al evo nešto bitno...
kao prvo...
izbaci plišane igračke koje su oko djeteta
za imunitet uzimi natura mix....prije su bile ampule sada su granule...vjeruj super proizvod moju djecu je preporodio...
i obavezno sljedeće
na temi kašalj, začepljen nosić imaš onaj moj poznati čaj od luka i jabuke...strana 12 koliko me sjećanje služi...
obavezno mu uvedi...natjeraj da pije kako znaš...mješaj sa nečim što voli piti...vjeruj mi ja se kunem u njega ne bezveze...
i za kašalj imaš sirup na istom tom mjestu....
ja nisma otišla soktoru sa djecom dugo...starija je meni inače i bolja...al mala i bronhitis e to me baš naučilo pameti...treba ga liječiti i kad je dijete zdravo...
evo ja nisma 9-10 mjeseci malu doktoru odvela radi bronhitisa...i odemo na more...a ja prije toga dam joj 2-3 ture čaja od luka da pipije....
na moru 3-4 dan dijete kašlje kašlje i fino izbaci šlajm...ja i mm
džaba u njima toga ostane ne znaju izbacit ....
i onda čim zahladni to se upali i eto ti brohitisa.