IZVORNA PORUKA: emma.L
mya, nadam se da će se ispostaviti da je greška, a i ako nije, liječi se sve danas. Brusnicu ja Emi odavno dajem (Franck čaj u kesicama), ali nije oduševljena baš. Mislim da možeš, pa nećeš joj litre davati, a jednu flašicu soka zamijeni brusnicom.
E ako je trihomonas prisutan, slatkiši se izbacuju skroz. Ako je E.colli onda brusnica i tečnosti što više (ovo ja iz moga iskustva).
Prvo da se zahvalimo na podršci....divne moje curice kao i uvijek
Dala sam joj jučer brusnicu, pila je bez problema. Ne znam je li bolje da uzmem sušenu na pijaci pa da joj kuham kompot? Ili onaj čaj u vrećicama?
Inače,
Emma mi se mučimo s ovim već jedno 7 mjeseci. I zadnji nalaz je bio OK (prije možda mjesec) i sad ponovili i opet ne valja. Primila je dosta boca, a prije toga se kljukala Zinnatom
I vjeruj da nam je svaki put u UK bila druga baja
Mala, Hannica ti je rekla kako se otkrije. Mi smo prošle sedmice radili obični urin koji nije valjao pa ponavljamo UK.
Jutros nismo uspjeli skupiti. Ležala je jadna sat i pol, 3 vrećice sam promjenila, ali svejedno nije uspjela...čak i uz 280ml čaja...i toliko se već unervozila, postala plačljiva i vrtila se strašno da smo odustali