cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

23.09.2011, 13:38

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

felix jeli to imate stailokoku ?

ja evo dosla sa Lukom, fino smo prosetali poslije treninga jer je bio udes kod zeljinog stadiona i nije trolejbus radio.

sreli smo svoju patronaznu Zibu i kad sam se javila zeni ona se sjetila cak i mog imena, a dolazila nam je prije 18 mjeseci ....

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

23.09.2011, 13:40

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Kono sta ti je? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

23.09.2011, 13:41

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Felix user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 23.9.2011 13:42:16 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

23.09.2011, 13:44

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: Lady26

Kono sta ti je? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poludio ili moj komp ili RR, tri puta objavio isti post a meni javlja gresku neku user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

23.09.2011, 13:49

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: MALA1994

poludio ili moj komp ili RR, tri puta objavio isti post a meni javlja gresku neku user posted image user posted image

Isto tako kod mene user posted image user posted image user posted image a vidim i kod myeuser posted image user posted image

clock-img

23.09.2011, 14:09

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

pozdrav drugovima i drugaricama.
javljam se izravno iz svoje zelene foteljeuser posted image .
I.je dobro...poceo je da se svadja sto znaci da se vraca u normalu.user posted image
mene malo krajnici stekcu...vjerovatno mi imunitet ovih dana pao ali nista strasno...proso je Mujo i gore...ima antibiotika za marku hBd user posted image
mama 2009...mislim na vas dvije..bice to sve ok aBd.
ostalima user posted image i hajmo malo dijaloga ako neceteda opalim po monologuuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

23.09.2011, 14:12

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

ccccc forum prolupo user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 23.9.2011 14:13:28 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

23.09.2011, 15:04

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: felix

Isto tako kod mene user posted image user posted image user posted image a vidim i kod myeuser posted image user posted image

Meni je bila prikazana greska kad sam objavljivala post. Mislila sam da nije prosao... A ono proslo cak dva puta user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

23.09.2011, 15:10

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Meni je bila prikazana greska kad sam objavljivala post. Mislila sam da nije prosao... A ono proslo cak dva puta user posted image user posted image user posted image

i meni isto user posted image user posted image user posted image al sam ga skontala iako pise da nije oslo ja izadjem posle vidim slagalo me otisao ipak post user posted image user posted image
e bas da vidim ovaj !

clock-img

23.09.2011, 15:20

clock-img

tekja

pencil-img

1957

cao cure...V. evo spava, a MM i ja se ne mozemo dogovoriti oko ruckauser posted image , sto ne bi bio toliki problem, da nisam vec gladnauser posted image ...odoh traziti kakve 20-minutne recepteuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

23.09.2011, 15:32

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Dan
Mala 1994 moj djecak je kao i tvoj,ne znam vise sta a radim,on nista ne slusa u zadnje vrijeme,nece da ide spavati,vristi,hoce da je po njegovom,udara,prosipauser posted image
Mama 2009 drago mi da je Deniz bolje,zelim joj sto brzi oporavak i povratak kuci
Felix kako je Anel
Lady dobrodosla u klub histericne djece
Amani ne daj se,malo kadulje,neo angina
Ostale cmokicaaaaaa

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

23.09.2011, 17:21

clock-img

Meri29

pencil-img

1045

Sta ima mameuser posted image

Majda citav dan pod utiscima, jutros se igrala sa nekim batom na igralistu i stalno, stalno ga spominje user posted image Kaze "mama sutra opet"user posted image user posted image

mama2009 bas mi je zao sto nam D. ima upalu pluca, tek sam sad procitala. Nadam se da ce brzo prociuser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

23.09.2011, 18:36

clock-img

Anoniman

meriuser posted image user posted image user posted image dobra je M .
Mi htjeli ic na vikendicu i bi kasno i ne odsmo Pa mm odveo A u park dok ja poradim "generalku" po kuci dok me neka hora uzela user posted image
Skoro sve cakum-pakum sad sebi pristavljam user posted image da dahnem dok nisu dosli ...u miru

clock-img

23.09.2011, 19:06

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Sta je ovo,forum nam prolupao user posted image
Vecer zenice moje...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

23.09.2011, 19:24

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

al sam se narucalaaaaaaaaaaa user posted image , otkad nisam user posted image
Lana jela sa nama prokulice (izgnjecene) i piru user posted image user posted image user posted image user posted image i to sa sredinom hljeba...nije pun tanjir ali masallah... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

23.09.2011, 19:35

clock-img

InLove

pencil-img

538

Vecer zenice.. Mi smo isle doktoru, dao nam je neki sirup,i vec joj je bolje hBuser posted image ! Jojj kako me mm iznervirao, kad smo se kuci vracali,ufff!! Al sam cekala da se smiri pa da ja nastavimuser posted image user posted image

Na jednom kruznom rade put, i stavili semafor, cekali smo jedno pola sata,tolika je guzva bila, on samo tronca, te ovo,te ono, te vaki,te naki! Na kraju mi kaze :"" Sad kad dodjemo kod onog semafora otvori prozor i obori ga" Ovako sam vam ja izgledala user posted image user posted image Sad mu to prepricavam i oboje se user posted image user posted image al me iznervirao pravo, hoce covjek da obidje, i tam vam na isti put dodjosmo i opet cekaj na semaforuuser posted image user posted image Eh kad sam se ja upalila onda, kaze "Suti ziva bila,gora si od ovih sto popravljaju cestu" user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

23.09.2011, 19:38

clock-img

InLove

pencil-img

538

Vecer zenice.. Mi smo isle doktoru, dao nam je neki sirup,i vec joj je bolje hBuser posted image ! Jojj kako me mm iznervirao, kad smo se kuci vracali,ufff!! Al sam cekala da se smiri pa da ja nastavimuser posted image user posted image user posted image

Na jednom kruznom rade put, i stavili semafor, cekali smo jedno pola sata,tolika je guzva bila, on samo tronca, te ovo,te ono, te vaki,te naki! Na kraju mi kaze :"" Sad kad dodjemo kod onog semafora otvori prozor i obori ga" Ovako sam vam ja izgledalauser posted image user posted image user posted image Sad mu to prepricavam i oboje se al me iznervirao pravo, hoce covjek da obidje, i tam vam na isti put dodjosmo i opet cekaj na semaforuuser posted image user posted image Eh kad sam se ja upalila onda, kaze "Suti ziva bila,gora si od ovih sto popravljaju cestu"user posted image user posted image

clock-img

23.09.2011, 19:38

clock-img

InLove

pencil-img

538

<

clock-img

23.09.2011, 19:39

clock-img

Ella_H

pencil-img

1264

Poz drage.
Ja i moje pile malo danas bili na kontroli
kod doktora zakasnili smo jednu nisam ni znala,
ko kad je imao upalu uha jedno 15 puta i antibiotike
pa nisam sve dobro upratila. Uglavnom bila je jedna vakcina
redovna i jedna protiv gripice za ili protivuser posted image .
Poslije toga vadili mu krv srce malouser posted image  i nekakva
na praksi valjda pa htjela malo djetetu od 2 godine roviti
po venama i ja joj kazem jednom si ga ubola i JOK vise
hocu drugu sestruuser posted image . Zaista kad vidim kakve sve nestrucne
i smotane osobe rade po raznim ustanovama bude mi zao sto neradim
posao u svojoj struci.  Sve je bilo ok nije pustio suze ni na vakcinama
ni na vadjenju krvi ratnik mamin mali, da ima jos janjicara
odma bi ga poslala na obuku da se odmorim malouser posted image .
Tekja manje RR vise kuhanja pa ces se dogovorit s mmuser posted image ,
al te izazivam a ja vucem grah i salate kojekakve 2 dana evo.
Pusica svima.

clock-img

23.09.2011, 19:40

clock-img

Ella_H

pencil-img

1264

RRRRRRRRRRR izludi me sta se ovo
desava nece mi porukaaaaaaaa

clock-img

23.09.2011, 19:40

clock-img

Ella_H

pencil-img

1264

Ups hoce izvinjavam se.

clock-img

23.09.2011, 19:45

clock-img

InLove

pencil-img

538

Vidi moje obije otisle, a pisalo mi EROR!!

clock-img

23.09.2011, 19:55

clock-img

Anoniman

Malena koji vam je dao sirup nije kod vas jedini poludio rr user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2011, 19:58

clock-img

Anoniman

al sam se narucalaaaaaaaaaaa user posted image , otkad nisam user posted image
Lana jela sa nama prokulice (izgnjecene) i piru user posted image user posted image user posted image user posted image i to sa sredinom hljeba...nije pun tanjir ali masallah... user posted image

eto nemoj vise kukatuser posted image masallah user posted image user posted image user posted image user posted image samo neka jede .

clock-img

23.09.2011, 20:12

clock-img

InLove

pencil-img

538

Malena koji vam je dao sirup nije kod vas jedini poludio rr user posted image user posted image user posted image user posted image

Cim ustanem napisem user posted image nije mi na dohvat ruke,a ljuljam malenu.

Zadnji članci

article-img