caos....
evo i mene.. kako ste nam danas??
aida., pa sta nam je to sa drugom Erolom? nadam se da je to bilo samo sinoc i da ce se sve vratiti u normalu :) eh, draga moja, bas se iskreno nadam jednoj kafici uskoro.. bar jednoj :) nesto cemo iskombinovati ;) nego, zeno, nisam ti ja na face-u... zar ima iko da nije, a?! ali, kao sto sam i melly sinoc rekla, ovih dana nosim komp na ciscenje, pa cim to odradim, ponovo cu aktivirati svoj profile na FB.. velikiii poljubac za vas...
Ninna, potpuno se slazem sa tobom :)
vjestice, pa gdje si nam ti? bas te dugo nije bilo...cccc, nemoj da nas zanemarujes..hehehehe.. salim se.. lijepo te vidjeti opet.. veliki pozz i kiss
marijana, za Nikolu i zubice... cestitamoooooooo
sto se tice tecnosti, buduci da ja Imrana hranim samo hippom, nudim mu i vodu i caj preko flasice, ali on bukvalno pljune na mene sve osim mlijeka.. kasicicom mu nekada dajem vode, ali i to vise od pola prospe hvatajuci kasiku..
danas aBd hocu da mu napravim sokic od jabuke, prvi put, pa cu vidjeti kako ce to primiti.. pravi mali lopovcic :)
ja se, evo, pravim vrijedna da mi je bar malo kucu u red dovesti.. zvala sam zenicu koja mi je u trudnoci dolazila, pa sam dogovorila da dodje u utorak da napravim generalku.. jedva cekam da sve sredim, ubi me u pojam ovaj haos...
odoh sada po malo da raskrcavam i virkam na rr
uh..a, crkoh od gladi