Da se i ja nabrzaka javim dok se moja jedinka igra u krevetiću i svako malo izviruje, zove kofol kašlje da ga pogledam nasmije se i nastavi a u halu ne smijem ni pomisliti otići dok se mm ne probudi pa da ga nečim zabavi
Gemelli, vještica ti je to najbolje objasnila iako ja nisam poštovala pravila o samostalnom prosjedavanju i prohodavanju...tvojima je tek 6 mjeseci tako da im je i rano da to mogu sami uraditi...dječak jeste malo napredniji i od svoje generacije pa i od seke, ali stići će njega seka aBd...ja sam J. kad je imao 6 i po mjeseci prvi put stavila da samostalno sjedi na podu, ja ga nisam podupirala jastucima nego bih samo sjela iza njega da ne padne i pazila na nj...a samostalno je prosjedio sa 7 i po...stavljam ga u hodalicu isto tako od 6 i po mjeseci, u početku je to bilo samo dok obavim nuždu jer drugačije nisam mogla, sad je to već duže ali opet gledam da je što više na podu, nek se valja, puže, to mu je najbolje...tek odnedavno ga ja držim pomalo uz namještaj jer se uz mene sam podigne ako ja sjedim na podu...a da je nestabilan, vala jest još...
Branka, ja sam dohranu uvela sa 5,5 mjeseci, i to sam ranije jer me on vazda zezao s dojenjem, baš je nervozno dojio pa sam mislila da ću time riješiti problem...a ti nemaš potrebe kad vam tako dobro ide do 6 nikako uvoditi dohranu...
Što se tiče prevrtanja, moj se počeo prevrtati sa 3,5, pa smo ga osunetili i 15-ak dana nije i onda je opet sa 4,5 prevrtao se i na stomak i na leđa...propuzao sa 6,5, prosjedio sa 7,5...
01.04.2011. mamino proljetno sunce