Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Gamelli ma nista, ia ja sam napisala ko' da nam je drug iz klupe Nego mi smo radili u privatnoj ordinaciji kod doktora Dizdarevica. Kad se odlucite da radite nekoliko dana ranije ga nazoves i popricas sa njim (dogovorite se za termin, za anesteziju, on ti objasni za nalaze). Sunecenje kosta 150KM, a 1-2 dana ranije izvade se nalazi (on ce ti reci koji). Sve ukupno traje nekih 45min, jedno od roditeja treba da bude sa njim u sali, a drugo ceka ispred. Treba ti samo jedna rezervna pelena da mu stave i kasnije se samo pridrzavaj onoga sto ti pise na papiru koji vam on da. Moj A je preplakao prve 4 pisanja, a kasnije je sve radio kao i prije. Uglavnom nije to uopste toliko strasno. Poslat cu ti pp sa njegovim linkom pa pogledaj.
27.11.2011, 18:14
mersiha 77
940
mala_sa moguli i ja dobiti taj link da pogledam
27.11.2011, 18:28
Super Beba
1291
zanzbiraka - sretan ti mali rođendan i sve naj naj tvojoj ljepotici želim!
ljubičice - želim svu snagu ovog svijeta tvojoj prijateljici kako bi uspjela da se oporavi od tako tužnog doživljaja...
27.11.2011, 18:31
mersiha 77
940
zanzibarka sretan vam mali rodjendancic
27.11.2011, 18:50
Medi_87
1472
Zanzibarka sretan rodjendan malenoj ljepotici Jelena nadam se da ce misici brzo da ozdrave Lady ima li te da nas posjetis, ljubac za tebe i zlatokosu
27.11.2011, 19:02
taurus
3578
IZVORNA PORUKA: animagical
IZVORNA PORUKA: taurus
IZVORNA PORUKA: ljubičica 28
Prijateljica je rodila mrtvo dijete prije par dana...danas su joj grudi nadošle i ne zna šta da radi, a ja ne znam šta da joj savjetujem... nadam se da će se LejlaKa ubrzo javiti a do tada ima li neko neki savjet???
Mah-mah od nas
neka smanji unos tečnosti i šećera ručno izvlačiti mlijeko, a nakon toga hladne obloge obavezno uključiti tablete za prekidanje laktacije
ovo sa smanjenjem unosa nece sprijeciti stvaranje mlijeka, to je mit nase patronaze... treba izdajati malo, samo da pritisak popusti, obloge od kupusa stalno, cim jedni uvenu druge listove staviti, caj od persuna ili caj od zalfije za piti....a moze i otici u hitnu da joj daju bromergon, samo sto ni to ne pomogne momentalno nego za dan-dva... strasno mi je zao
ja nisam ni rekla da će spriječiti, već smanjiti stvaranje mlijeka jer svima nam je poznato da je laktacija uslovljena lučenjem prolaktina u hipofizi ako se osvrneš na sastav miljeka u kojem je veliki procenat vode, onda ima smisla da se smanji unos tečnosti
a s druge strane sve sam isprobala na vlastitoj koži, na početku kada su me "filovali" kompotima i supama nisam mogla živjeti od mlijeka, to me je na kraju i dovelo do mastitsa, pa imam iskustvo i sa prekidanjem laktacije, gdje sam uz bromergon bukvalno bila žedna i jedva zaustavila produkciju, ako bi kojim slučajem popila čašu sok sat nakon toga morala sam izvlačiti mlijeko
27.11.2011, 19:17
Gemelli
339
IZVORNA PORUKA: mala_sa
Gamelli ma nista, ia ja sam napisala ko'' da nam je drug iz klupe Nego mi smo radili u privatnoj ordinaciji kod doktora Dizdarevica. Kad se odlucite da radite nekoliko dana ranije ga nazoves i popricas sa njim (dogovorite se za termin, za anesteziju, on ti objasni za nalaze). Sunecenje kosta 150KM, a 1-2 dana ranije izvade se nalazi (on ce ti reci koji). Sve ukupno traje nekih 45min, jedno od roditeja treba da bude sa njim u sali, a drugo ceka ispred. Treba ti samo jedna rezervna pelena da mu stave i kasnije se samo pridrzavaj onoga sto ti pise na papiru koji vam on da. Moj A je preplakao prve 4 pisanja, a kasnije je sve radio kao i prije. Uglavnom nije to uopste toliko strasno. Poslat cu ti pp sa njegovim linkom pa pogledaj.
hvala, ovo mi se svidja, nije mnogo skupo, a kazu da je dizdarevic dobar stari hirurg, sad odoh vidjeti poruku, hvala jos jednom
zanzbiraka sretan prvi mali reodjendan i od nas
< Poruku je uredio Gemelli -- 27.11.2011 19:28:34 >
27.11.2011, 19:28
mersiha 77
940
gemeli posalji i meni taj link
27.11.2011, 19:32
Gemelli
339
poslala na pp, ne znam moze li javno, kao sto ne mogu linkovi drugih foruma i sl.
27.11.2011, 19:35
mersiha 77
940
pa posalji mi na pp ona bi meni poslala ali je izasli prije nego sam trazila
27.11.2011, 20:12
mala_sa
1353
IZVORNA PORUKA: mersiha 77
pa posalji mi na pp ona bi meni poslala ali je izasli prije nego sam trazila
Mersi poslala sam ti sad
27.11.2011, 20:17
Gemelli
339
takodje, izvini, poslala sam odmah kad sam i odgovorila, ali nisam sacekala da vidim jeli otisla sorry
27.11.2011, 20:30
animagical
5604
moze i meni taj link dr za sunet? mi bili u setnji
ma izvolite ovako, ne znam zasto bi smetalo RR nije konkurencija
cini me se da nemoze biti tako savrsen doktor za sunet, kao dizdarevic, super savjet, hvala mala_sa jos jednom
27.11.2011, 21:10
bombina
170
zenice moje drage...kako ste mi sve od reda???mi nismo imali vremena da se javljamo...A i dalje slini,i kao da mi je pocela malo kasljat ili je od suhog zraka u tudjem stanu,ne znam...vec sam stavila luk u krevetac,dala sam joj malo caja i ispuhala nosic...nadam se da ce dobro spavati,ture hB nema i nadamo se da nece ni bit.........kakav je ovo virus naletio na nase bebice
27.11.2011, 21:52
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: Medi_87
Lady ima li te da nas posjetis, ljubac za tebe i zlatokosu
evo me draga Medi. počela raditi, Nađa bila bolesna, pa ozdravila pa se opet prehladila nakon što smo 2 dana bile bez antibiotika. neće da pije mlijeko i dodatno me nervira.
kako nam je drug slatki?
27.11.2011, 21:54
ladyblue RR
1848
HAHA, drugu H želimo sretan prvi rođendan ! Neka je živ, zdrav, sretan i da sluša mamu i tatu. ljubimo vas Nađa i ja
27.11.2011, 21:58
Super Beba
1291
IZVORNA PORUKA: ladyblue
HAHA, drugu H želimo sretan prvi rođendan ! Neka je živ, zdrav, sretan i da sluša mamu i tatu. ljubimo vas Nađa i ja
I ja se pridružujem čestitkama i želim sve naj naj naj od srca! Zdravlja, sreće i veselja :)
A veliko mahanje za drugaricu Nađu i vrijednu lady :)))
27.11.2011, 22:12
zanzibarka
-42
Hvala svima na cestitkama, sutra idemo na prvi pregled, pa sam sva uzbudjena ne mogu ni da spavam
27.11.2011, 22:16
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: zanzibarka
Hvala svima na cestitkama, sutra idemo na prvi pregled, pa sam sva uzbudjena ne mogu ni da spavam
ja se nje ne mogu nagledati, premedena je na ovoj slici s avatara, mashAllah!
27.11.2011, 22:27
taurus
3578
IZVORNA PORUKA: Super Beba
IZVORNA PORUKA: ladyblue
I ja se pridružujem čestitkama i želim sve naj naj naj od srca! Zdravlja, sreće i veselja :)
A veliko mahanje za drugaricu Nađu i vrijednu lady :)))
a ja bih samo da poDapišem sve gore navedeno
27.11.2011, 22:56
srnicka24
17
Drage moje...hitno mi treba savjet, ukoliko neko ima iskustva sa plinskim grijanjem, tj.pećima molim vas da mi pojasni. Selimo se iz stana zbog vlage, u njemu je grijanje na plin ali sa radijatorima...našli smo stan ali nismo ga još prihvatili jer je grijanje sa plinskim pećima :( grijanje mi je najbitnije u stanu, zbog moje male princeze tako da ne znam šta da radim, da li da prihvatim taj stan!? Stanujemo u Sarajevu pa ako neko ima iskustva neka mi javi bila bih vam zahvalna
27.11.2011, 22:58
Anoniman
Srnicka moja zaova se grije na plinsku pec i grije svega dvije prostorije sa njom, i to ne bas nesto da joj je toplo, a mi grijemo cijeli stan na radijatore pa njoj duplo vise dodje plina, a u istoj smo kuci, ista nam je izolacija.
27.11.2011, 22:58
animagical
5604
i smo se grijačli jedno vrijeme na plinsku pec-eminu, nije lose, kad odvrnes ugrije dobro, gasi se sama kad postigne temereaturu i nema vlage..samo nama jedna pec nije mogla vise prostorija ugrijati
27.11.2011, 23:00
animagical
5604
IZVORNA PORUKA: zanzibarka
sretan mjesec dana, sa zakasnjenjem i daj nam postavi koju sliku