Hvala drage, puno vas pozdravljam takodje, necu vas nabrajati da nekog ne izostavim i ljubim vase bebare
danas citav dan po kuci, ja znam da nesto hocu, ali ne moze da mi nadodje, kad sad se sjetih RR
e lejla80 hvala ma vjerovatno je to to, da zele vise trazili bi, prvo su pilo mnogo manje ali mnogo cesce, pa sam ih malo patila sat duze da popiju vise i poceli, ali kao sto rekoh 150 max, a manje bude cesto
neko spomenu cap cap, pa me bas zanima gjde i kako to planira raditi, jer moj mali ima fiziolosku fimozu, to je suzena kao kozica i jedva se na silu moze prevuci preko, hehe kako su napisali na nalazu glansa, kazu da to obicno prodje do 3 godine, ali posto zelimo sunet, najbolje od 6. do 7. mjeseca kaze pedijatar, prosle sedmice odem na djeciju hirurgiju na kosevu i kazu mi da dodjem sredinom januara, prvo jedan dan da odredimo termin, pa onda na taj terim kroz par dana na sunet, kad sam pitala hoce li boliti, kazu nece ni osjetiti, primi lokalnu anesteziju, ali dusice vriste kao obicno jer ih cuvaju da se ne micu, pa je to razlog vriske, pocinje da boli koji sat poslije ali na dodir samo, ne samo od sebe i sve prodje za dva tri dana, jer bebe u peleni to lijepo zalijece svojom pisom i da, bila jedna divna starija sestra crne kratke kose, bas lijepo objasnila, da sam se iznenadila, da sestre mogu biti tako divne, ali dobro radi sa djecom, trebale bi biti sve takve
hmm nema kontrole, ako beba piski kad dodje kuci, sve je ok, kontrola je kod pedijatra uz redovno savjetovaliste
bilo me jako strah, sunet, pa ta fimoza, bas sam se prepala bila, ali ta sestra je to opisala tako bezazleno da sam cvrsto odlucila da bas sad uradimo dok je mali i da se ne sjeca i da nema traume
valjda ne grijesim...