cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]

clock-img

27.11.2011, 00:44

clock-img

animagical

pencil-img

5604

IZVORNA PORUKA: Gemelli

IZVORNA PORUKA: animagical

ja ne znam sta je s ovim baljenjemuser posted image nikako nismo koristili siperke kad od neki dan-poplava...i sve gura u usta, pa i taj siperak koji mu okacim... da nije gladanuser posted image

kako slusa bebara, sjecam se tebe tj Nicka user posted image sa foruma trudnoca, koliko ima, mislim da si ti poslije mene, jer moj mali je sa 5 i pol, dobio donja dva zubica, prvo lijevi probio, pa desni i sad zajedno rastu, balio je sve gurao u usta, siperke i sl.,ali nije imao drugih problema, nervoza temperatura...,
iskreno bas sam se iznenadila kad su nikli ....

nema te odavnouser posted image moj Ajnur ima tek 2.5 mjeseca, zato se i cudim sto bali? jer je krenulo bas iznenada, nije balio nikako i odjednom poplavauser posted image

clock-img

27.11.2011, 00:48

clock-img

Gemelli

pencil-img

339

ma kakvi naucili su da jedu, kad oni hoce, ako im npr flasicu dam malo ranije baz da su nervozni kao kad su gladni nece i onda znaju za pola sata zaplakati i popiti, naravno flasicu koju ponovo napravim
naucili su korz dojenje da jedu kad sami hoce, to sam nastavila, samo ih malo ustimavam da mi je svaki dan isti, jer evo iz bez dojenja, po citav dan mi se cini da ih samo hranim, hehe tamn jedu flasicu ili obrok nisam se ni okrenula da nesto uradim, opet jovo na novo user posted image

clock-img

27.11.2011, 00:48

clock-img

Anoniman

Gameli cesto se pitam gdje si, predpostavljam da ne stizes od bebana da pises. Ljubi piliće od nas.

Animagical moja Ana je isto tako od dva i po mjeseca pocela strasno da bali, to su bili mlazevi i trajalo je jedno dva-tri mjeseca i onda stalo, a prvi zub je dobila sa osam mjeseci. Tako da ja to baljenje, ali ja ne pripisujem zubima, bar kod nas nije bilo.

clock-img

27.11.2011, 00:50

clock-img

Gemelli

pencil-img

339

hehe ccc djeca mi imaju 6 i pol mjeseci, ako vjerujes ne mogu se sjetiti kad je poceo baliti...
znam da su nikli tacno 5 i pol, ustvari 10 dana do 6 mjeseci punih, ali balio je da ne slazem najmanje mjesec prije

clock-img

27.11.2011, 00:52

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ma mozda on onako bali, za zube je bas prerano... u svakom slucaju siperci nam trebaju, a mrzim ih... 

clock-img

27.11.2011, 00:53

clock-img

Gemelli

pencil-img

339

hvala jelenAT, bas sam jednom citala, kako ti je bilo tesko poslije CR, nesto dosla na RR da vidim kad ce naknada i procitam post ne znam ni ja gdje, cak mi doslo da napisem kako sam se takodje napatila user posted image , ali naravno nisam imala vremena

clock-img

27.11.2011, 00:56

clock-img

Gemelli

pencil-img

339

hehe ja prestala koristiti sipercice, koristila ili ne opet presvlacenje, ovako jedu isprljaju majcicu, ja presvucem i tako u krug, sa siperkom presvucem i sipercic i majce user posted image

PS odoh dati spavajuce flasice, kako ih zovem, pa valjda neko ostane da spama user posted image

< Poruku je uredio Gemelli -- 27.11.2011 0:57:42 >

clock-img

27.11.2011, 08:43

clock-img

tukica

pencil-img

187

Evo i nas poslije 100 godina... mi smo u totalnom haosu... mala nocu jako slabo spava, stalno se budi placuci, malo je i prehladjena...ja sam juce bila bolesna, ali mi bolesne mame nemamo privilegiju da budemo bolesne dovljno dugo dok ozdravimo... nego dizi se na noge cim osjetis da mozes... eh, cijenila bih i pocastila user posted image ako bi mi neko napisao kratki izvjestaj, sta se desava ovdje...

clock-img

27.11.2011, 09:42

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

Jutro, nadam se da su sve bebared obro, a i mame
HAHA ima li te gdje ziveuser posted image

clock-img

27.11.2011, 09:46

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Pa Gemelli, eto te medju nama! Zagrli te male izjelice!

tukice, ovdje ti se uglavnom razglabalo o hrani i onom svijetu sto se pravi pripametan i mijesa u odgoj djeteta, sa naglaskom na nane/bake/majke. Bilo je prvih rodjendana i prvih zubica. Djecicu masovno mucio nosic i prehlada. Eto, ja ko da sms pišem user posted image nije moglo krace.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

27.11.2011, 09:49

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

user posted image user posted image

clock-img

27.11.2011, 09:50

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

kako je Mahdi je li ozdravio, sta je sa sunecenjem

clock-img

27.11.2011, 09:55

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: Medi_87

kako je Mahdi je li ozdravio, sta je sa sunecenjem

Dobro je hB, slijedece sedmice aBd na cap-carapuser posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

27.11.2011, 09:59

clock-img

animagical

pencil-img

5604

jutro i od nasuser posted image palacinko, to je M glumio bolest da ga ne bi vodili na sunetuser posted image

clock-img

27.11.2011, 10:02

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Rose blago tebi pa S ne bali..ovaj moj nenormalno bali,ja to nikad ranije nisam vidjela kod neke bebe u to mjeri...i nama kvari autfit al brate drugacije ne mozemo pogotovo sada kad je hladno...

Gemeli meni tvoj raspored hranjenja izgleda sasvim ok..a i ti ml mlijeka koje bebe popiju..Ja sam svom djecaku sa punih osam mjeseci uvela jednu flasicu jer sam pocela raditi i on nije mogao popiti vise od 150 ml...cak je vecinom pio 120 ml..zadnjih dana pije po 180 ml a ima skoro punih 11 mjeseci

Tukice ah draga sta da ti kazem..mi mame moramo rintati haman dok ne spadnemo sa nogu..to se kao podrazumijeva..Jos kad na to nadovezes posao..ma hajde, nisam mogla vjerovati da mogu izdrzati ovoliki napor..

Palachinken sretno slijedece hefte..proci ceto brzo..jedan dan se malo vise nosate i onda kao novi..

2011.
2016.

clock-img

27.11.2011, 10:03

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

user posted image user posted image kad se M trebao sunetiti ja se razbolila da ne bi on folirao

clock-img

27.11.2011, 10:04

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

user posted image user posted image kad se M trebao sunetiti ja se razbolila da ne bi on folirao

user posted image user posted image user posted image

2011.
2016.

clock-img

27.11.2011, 10:11

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

jutric od nas!

Gemeli generacijo neupratih sve ali skontala sam da imas blizance od po 6 i po mjeseci
dobro dosla i javi nam se cesce i ljubi bebice i od nasuser posted image
Eh ljudi kad ce ovo prestati tako sam se sinoc iznervirala
preksinoc ja stavila anesa da spava sam u krevetac i necu da ga ljuljam
utom dolazi svekar i on naravno cuje i pocne da prica svojim jezikom i da pjeva
kaze on pa djete place i ode u sobu da ga uzme
a ja iz dnevene se proderem nemoj ga uzimati mora se nauciti spavati sam necu ga ja citav zivot uspavljivati i ostalo je na tome
sinoc dolazi pita jel spava reko ne,ali uskoro ce
kaze pricacemo sto djete place a vi ga neuzmete
joj ja poludila
ma slusaj reko nemoj vise nikada da te cujem da se mijesas u odgoj mog djeteta
jel ti jasno i nikada vise necu raspravljati o tome
i nisam htjela vise sa njim ni da pricam
ma sta je s ovim ljudimauser posted image

clock-img

27.11.2011, 10:26

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: lejla80

user posted image user posted image user posted image

Kod mene ce se komplet muzeva familija razbolit od muke. Vec kukaju kako ce prezivjeti user posted image user posted image
Mi se spremamo na vikendicu, na poluplaninu, da dijete udahne svjezeg zraka.

clock-img

27.11.2011, 10:36

clock-img

bombina

pencil-img

170

juuutro zenice,moja A je sinoc malo bolje spavala...ali opet to nije to...strasno slini i okice joj suze,ne  znam sta da radim???sta vi koristite za prehladu??? 

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

clock-img

27.11.2011, 10:51

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Nego zene ima li se gdje kupiti tipki za racunar ili barem ovih plastikica sto dodju ispod njih..Ja maloprije presvlacila A i ostavim ga u dnevnoj sobi da pospremim ...budala zaboravim da mi je laptop upaljen i otvoren... Dok sam pelenu bacila, on pocupao pola tipki, vise ne znam ni gdje je koja bila a najgore sto su popucale te plastikice sto vezu tipke......kad mi se muz vrati sa treningai, bice belaja..

2011.
2016.

clock-img

27.11.2011, 10:59

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

helou! mi opet slabo spavali tj. cesto se budili, moja bi zivjela na siki a taman se bilo fino popravilo i opet evo jucer i danas.al i po danu sad jede na sat i pol-2 urijetko 3, hajd reko mozda nam uranio skok ...kontam ima preko 8.200 kg ,da nece pit predebela, salim se-neka jede dok mozeuser posted image

Gemelli ljubi djecuuser posted image

clock-img

27.11.2011, 11:04

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

ma hajde Lejla nesekiraj se ti,pa samo mu kazes vidi sta ti je sin ucinio dok sam bacila pelenu
jest brz,isti je otacuser posted image
ma neznam ti to moja Lejla,ja sam ti cak u dalekoj Svedskoj
a nadam se da ce zenice znati i pomoci ti
ako ne a ti upisi neku radnju koju poznajes u google i pronadji
ja tako radimuser posted image
sretno sa vozackim ispitom dokle si stigla mila?
ja vpzacku imam o 2007 i ja sam se bojala dok nisam pocela voziti sa instruktorom
a onda se oslobodis ja sam sve iz prve polozila
zelim i tebi srecu
a sad moram i ja jer mi ovdje nepriznaju BiH vozacku

clock-img

27.11.2011, 11:21

clock-img

ljubičica 28

pencil-img

289

Prijateljica je rodila mrtvo dijete prije par dana...danas su joj grudi nadošle i ne zna šta da radi, a ja ne znam šta da joj savjetujem... nadam se da će se LejlaKa ubrzo javiti a do tada ima li neko neki savjet???

Mah-mah od nas user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

clock-img

27.11.2011, 11:34

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Mersiha e bas me nasmija draga heheheh...hvala na savjetima...ja se evo jos nisam nakanila nazvat instruktora da zakazemo prvu voznju...valjda cu se danas natjerati...Kako slusa djug???

Ljubicice kako tuzna prica ajoj sva sam se najezila..ona ce vjerovatno morati popiti nesto za ukidanje mlijekauser posted image user posted image

2011.
2016.

Zadnji članci

article-img