IZVORNA PORUKA: Gemelli
mi se nazalost moramo odjaviti poslije 6 mjeseci, upala bubrega, tablete .... uhh
mlijeka kao da je ostalo malo nesto, ali poslije pauze od osam dana ja cak i dobijem, ne zele , a da sam kao juce nudila osjecam da bi htjeli, bar on i sutradan ja mislim da ne bi dobila ... pocucla jednom, dvaput i bukvalno pljune, ako puno insistiram tersa naljutise zivot moj ...
da sam ponudila dan prije ne bi dobila i nastavilo bi se, osjecam to ...
mala curica, voli duda, tako da se nije ni osjetila neka promjena kod nje, a mali kad je budan ok, ali kad treba zaspati uzas koliko place, i slucajno mu dam mali prst da cucla i hehe, zavolio ga kao siku
od 5 mjeseca sam uvela dohranu, tako da sad sa sestim smo uveli i drugi obrok,
nadam se da nece biti problema i da sam bar koliko toliko doprinjela dojenjem za njihovo buduce zdravlje, sad odoh pitati koliko bi ad trebali piti dnevno, jer mimo svih muka, sad se brinem jer oni meni uopste ne piju koliko pise na kutiji, puno manje ....
pozzz mame, ja bih imala jedno pitanje, pitam ovde jer je najprometnije
koliko bi bebe od 6 mjeseci i petnestak dana, trebale piti AD dnevno, malo se brinem jer moje piju manje nego sto pise na kutiji, na kutiji pise 210 ml + hapa 5 puta dnevno, eto minus jedna kad se uvede obrok, a moje popiju 4 puta dnevno po 150 ml + hapa, stim da ujutro jedu vocnu kasu, a popodne rucak...
150 ml je max, ne mogu popiti vise iz jednog puta, a moja curica cak ni toliko ne popije recimo 3 od 4 flasice, 3 budu 120 130 ...
brinem se dali je to malo, znaci zadnja tri dana smo napravili ovakav ritam,
6/7 sati flasica,
10/11 sati vocna kasa,
1/2 sata flasica,
4/5 sati rucak sad vec meso tj, povrce kuhano na mesnoj vodi,
8/9 flasica i spavanje,
12/1 flasica koju dam dok spavaju (budili se oko 3, prije par dana i mama mi da savjet da ih nahranim dok spavaju da ne cakam da se bude i iskreno poslije takve flasice spavaju do 6) i ja se naspavalaaaa ovih par dana
nadam se da vas nisam smorila, MENE JAKO ZANIMA dajem li dovoljno hape, jer dok sam dojila, jeli su puno cesce,cak sam i dohranjivala sa AD, ali opet su jeli jako cesto, navece sam dohranjivala da duze spavaju, ali 4 5 sati je bio max, sad znaci od 8 do 6, stim da jednu flasicu dam u snu ...
i da ovih zadnjih deset dana kako ne doje, pocela sam davati hipp combiotic 2, jer opet rekla mi mama da je jaca, pa kao nemam pojma, uglavnom sestra moja nije dojila, pa mi ona preporucila kako je ona radila ...
kakica je normalna, ujutro i popodne poslije rucka ili samo ujutro, puno je tvrdja nego kad su dojili, ali ne muce se kad kake ...
et nadam se da vam nije bilo tesko procitati i dati neki komentar, ljubim vas i hvala unaprijed