Dancek drage moje
Imam jedno pitanje za vas. Od jucer popodne imam temperaturu koja je sinoc dostigal 39,9 i bukvalno sam pocela buncati, a ovo je inace prvi put u zivotu da je imam. Razlog je, ja mislim mastitis, jer mi je desna (.) sa unutrasnje strane crvena, ali ne sad nesto pretjerano. Bebac doji i bas fino izvuce mlijeko, a ona izdajalica je katastrofa, bjezim od nje na kilometar. Prije dvije veceri R je spavao u komadu 6 sati i nije dojio, i ja mislim da mi je tada ovaj problem i nastao. Bas me cudi da mi se ovo desilo, jer njemu je sutra aBd 40 dana, nismo tek na pocetku.
Stavljala sam obloge, prije podoja od tople vode, a poslije hladna voda pomjesana ka malo rakije (rodjakovoj zeni doktor rekao da stavlja ove obloge, a ona je za dlaku izbjegla hirurgiju, koliko je bilo otislo daleko.
Sada mi je temperatura izmedju 36,6 - 38,2 ali je najcesce malo iznad 37. Ja se bila nalozila da idem danas kupiti sebi kaput i prijateljici sat za diplomski, ali nista.
Imate li jos neki savjet za mene, vezano za moju (.)?
Animagical nama babica na vjezbama rekla da se ne bi smjelo vjezbati prije 3 mjeseca od poroda i to neke lagane vjezbice, a nakon 6 mjeseci tek aerobik i teretane.
Hug svim slatkim bebicama i mamicama,
P.S. Moja sveki je super, kaze da mu do 6 mjeseci ne treba nista osim sike i kada mi negdje odemo, ako on place, ona mu nece ni caj napraviti, nego nas zove da dodjemo da ga dojim, a do tada ga nosa :)))