Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja sam sinoc zatekla djetetu posoljenu glavu cuvala ga nana dok smo isli u kupovinu... i jos onaj komentar kako ce ga hraniti jer mu mi ne damo da jede...mislim da ga u najmanju ruku vise nece cuvati...
25.11.2011, 15:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: animagical
ja sam sinoc zatekla djetetu posoljenu glavu cuvala ga nana dok smo isli u kupovinu... i jos onaj komentar kako ce ga hraniti jer mu mi ne damo da jede...mislim da ga u najmanju ruku vise nece cuvati...
bas se nasmija cuj solila a sto bas me zanima ahahahha svasta .
25.11.2011, 15:04
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
25.11.2011, 15:07
animagical
5604
ne znam sta joj je to znacilo, nisam htjela ni da pitam, ali mi se nije svidjelo...nimalo u svakom slucaju primjetila sam da nema smisla pustiti jednu nanu da ocejfi s bebom jer se ponasa kako meni ne odgovara...narocita prica o dohrani... ja sam njega teskom mukom dobila da bi mi ga sad neko ugrozavao na bilo koji nacin...
25.11.2011, 15:09
sweet insanity
1652
joj i moja je neku noc dohvatila solanicu i pocela lizat, doduse vani je bilo koje zrno, al nije je niko posolio
Ih N mi se pokakila ko prava, a samo sto sma je presvukla i ne bi tvrdo, kombinovano al vise tecno, to kako kad haman. Joj stvarno nisam mislila da ce mi kaka biti jako vazna stvar u zivotu
Ja evo pravim poparu, pala mi na um
25.11.2011, 15:13
mala_sa
1353
Joj znam da vama nije smijesno al mene su suze zalile citajuci postove o nozevima i "posoljenoj glavici"
25.11.2011, 15:18
animagical
5604
meni je stvarno teski crnjak...razna ponasanja vezana za moje dijete...ne volim ko rogovi u vreci ali se neki ljudi bas plaho prave mutavi...
25.11.2011, 15:33
bombina
170
pozdrav drage moje zenice...vidim vi o ovom "dijete ti je gladno"...uh o tom vise ne mogu ni da pricam,o izjavama tipa,"pa de posoli joj to vidis da pravi face na te tvoje kasice", "slobodno ti njij daj pite" "daj joj slaga sa kolaca" "udrobi joj graha"itd.itd. a kad sam jednom vidjela svkra da je moju A zalio fantom i to iz case, em je svu polio,em fantom...pa to mi je stvarno bila kap preko vrha...i onda je nastupilo mojih 5min.
25.11.2011, 15:46
mala_sa
1353
Animagical sad bez zezanja, mi kad bismo isli prvi put kod nekoga, odmah sa vrata bi govorili joj dodaj secera i brasna da ga malo "namazemo" (lafo nesto donosi srecu, sta li); al ja odmah kazem ne nemoj donositi A ima jako osjetljivu kozu i nista mu se nesmije "mazati" - naravno tu se sve zavrsi
Takodjer nedavno smo imali situVaciju, bili smo kod sveki i sjedili svi u basti. Ja sam na 10min usla u kucu da skuham kafu, i kako izlazim, cujem: da vidis S... dijete ti jede cips (vtf ja mislim zezaju se), dodjem do njega i vidim on lize cips - ja ti njemu odmah izvadim to iz ruke i kazem: e bas ste ga i usrecili sa ovom masnocom i soli, a sta bi tek bilo da ga je pokusao progutati, pa se poceo gusiti - jer on jos ne zna da guta CVRSTU hranu... naravno tu je nastao muk Mislim da im vise nece naumpasti da mu daju kojekakve stvari da jede...
25.11.2011, 16:36
mersiha 77
940
ma vi ste meni carice moja sveki kaze mama ti neda da jedes nista dace tebi nena pite joj mislim da bi joj to zadnje i bilo sve mozes ali djete mi nediraj ujedam
25.11.2011, 16:43
palachinken
5397
Mene nekakav svijet nepoznat smara da djetetu vezem nesto crveno oko ruke
25.11.2011, 16:52
sweet insanity
1652
IZVORNA PORUKA: palachinken
joj znam ti kako konci protiv uroka....mislila sam da je moja N jedina bez tog al et imate i vi. ddoduse znam jos par bez ovdje u tz al uglavnom vidjam na bebama.
25.11.2011, 16:55
Hanady RR
18727
moju ni jednu nesvezaše...al zalijtaše se godinama
nego...nedaj.... moja zaova popustila i beba od 4 mjeseca sa ruke to crveno zgulila i nađemo joj u ustima ...kad umrle nismo do straha
25.11.2011, 17:01
palachinken
5397
Čak sam, čini mi se, negdje pročitala post od naše Jasmin, gdje kaže da je to haram (ili sam prolupala) Odoh na gugle.
25.11.2011, 17:06
lejla80
1495
Pa mislim stvarno ova danasnja omladina, misle da sve znaju..ko da mi nismo imali djecu
25.11.2011, 17:12
Hanady RR
18727
Čak sam, čini mi se, negdje pročitala post od naše Jasmin, gdje kaže da je to haram (ili sam prolupala) Odoh na gugle.
ma sad jel haram ne znam...al nešto mi nema ''lokige'' d aće mi to sačuvat dijete...il dody naizvrat... ja imama kolegicu koja curici i sada a dijete u školu krenulo potokošulju naizvarat nosi
smješno...ja kupim body na kome piše ''volim mamu'' i s aponosom hoću djteteu d aobučem a one mi kažu naizvrat ...ma ne pada mi na pamet
25.11.2011, 17:13
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
moju ni jednu nesvezaše...al zalijtaše se godinama
nego...nedaj.... moja zaova popustila i beba od 4 mjeseca sa ruke to crveno zgulila i nađemo joj u ustima ...kad umrle nismo do straha
palachinken dovoljno ti je da procitas suru Feleq i Nas, da nas Allah sacuva od ONIH KOJI PUSU U CVOROVE ili ti uzlove, to su vradzbine, i necu ni ja dati na svoje dijete ne dao Allah
ima dova za djecu protiv uroka koju je Poslanik saws ucio svojim unucima
''U'izukuma bi kelimati-llahit-tammati min kulli šejtanin ve hammeh, ve min kulli 'ajnin lammeh'' (Stavljam vas pod zaštitu Allahovih savršenih riječi od svakog šejtana i zla onoga što gmiže i svakog oka zavidnog.)
ženskome "u'izuki" muskom "u'izuke"
25.11.2011, 17:15
sweet insanity
1652
meni su bula i hodza koji imaju bebu rekli da je ta naruknica tj konac bezpotrebni pa sam skontala d ai nije od neke vaznosti a nisam ni prije kontala o vezanju toga. Nije ni meni vezano....
25.11.2011, 17:16
palachinken
5397
Hanady, narod svašta čini u strahu od nepoznatog, a ustvari je princip jasan - vjera u Boga je dovoljna. Bebice, sad tebi hvala
25.11.2011, 17:32
bombina
170
hidzra je simbol promjene,napretka i novog pocetka...neka ova nova godina bude vasa hizdra,promjena u losim navikama,napredak u dobrim djelima i novi pocetak u vasim srcima...Hairli i mubarek novu 1433 Hidzretsku godinu zelim vam od srca...naravno onima kojima nesto znaci...
i da jos taj crveni konac i naizvrat odjeca je ravno sirku,a to je najveci grijeh....et
25.11.2011, 19:15
treciputmama
207
Allah razi olsun, i od nas cestitke uz iskrene dove za poboljsanje naseg sveukupnog stanja.... P.S....imenjakinja je med medeni...masallah...
Mi sad dosli od pedijatrice. Sve je hB super, Adin masAllah pravo napreduje. Sad ima 7mj i 9 i 900kg . Sjedi lijepo tako da ga mozemo stavljati da sjedi, zubica jos nemamo ali bi mogli uskoro . Dobili smo neki cokoladni puding za zeljezo pa cemo malo da ga popravimo jer nam fali...Curenje nosica i kasalj nisu nista ozbiljno, sad zasad nemamo nikakav tretman - trebalo bi samo da prodje
U vezi ovih koncica, bodija i ostalog. Mi to nista ne nosimo. Ja mu proucim ako mislim da treba u tom momentu i to je to. Uostalom bebe cuvaju meleci. Ja sam cak u ilmihalu za zene procitala da je stavljanje bilo kakve hamajlije na dijete grijeh (tacnije zabranjeno).
Palachinken ja sam takodjer procitala taj post od Jasmin, i rije sam bila protiv ikakvog vezanja, a sad sam bas cvrsta u tome.
Hanady takodjer su nas smarali sa tim bodijem naizvrat, al ja to samo uredno izignorisala
Bebice hvala
25.11.2011, 20:45
ciciban26
281
Samo da vam malo mahnemo..Danas bile na previjanju,zlijezde miruju,ne gnoje ali se i ne povlace..Nadamo se da ce im antibiotici dohakati Sinoc smo snimali kukice i superiska su . Animagical bas me nasmija s posoljenom glavom Moja E je danas od sveki dobila cucu umocenu u med Bebice hvala virkas na ovu temu,hoces nam se ubrzo pridruziti .Uzivaj u stomi jos malko
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
25.11.2011, 20:52
mersiha 77
940
ciciban ne nislucajno dudu sa medom dobice ti djete zatvor ovo ti prijateljski kazem i bogami iz iskustva
25.11.2011, 21:11
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: ciciban26
Samo da vam malo mahnemo..Danas bile na previjanju,zlijezde miruju,ne gnoje ali se i ne povlace..Nadamo se da ce im antibiotici dohakati Sinoc smo snimali kukice i superiska su . Animagical bas me nasmija s posoljenom glavom Moja E je danas od sveki dobila cucu umocenu u med Bebice hvala virkas na ovu temu,hoces nam se ubrzo pridruziti .Uzivaj u stomi jos malko
ako Bog da prekosutra mi indukuju porod ako ne krene prije pa malo virim