IZVORNA PORUKA: Selminja
Vidim bebice nam bile bolesne, nadam se da nema vise ture ni slinica
Ja bih da pitam za savjet iskusnih mamica, je li toliko strasno sto moja E ne spava u kreveticu? Mozda je 3-4 puta zaspala i to po dani za ovo vremena (18 dana). Svi me istrzase kako je to grozno, kako nece nih tjet, naucit cu je, dzaba kupila krevetic i sl. Ona zaspi na siki samnom na bracnom krevetu,cim je prenesem u krevetic probudi se i vriska. Nikad do sad nije sama zaspala, samo uz siku, kad cujem djecu spuste u krevetic i ona sama zaspu kod nje ni u ludilu. Uvijek se probudi ako je hocu prenijet a navece brate budem slomljena jedva cekam da zaspi da se i ja odmorim ne pada mi na pamet da riskiram da je budim svaki put.
Ja mislim da beba od 18 dana se ne moze ni nasta nauciti, to sto joj treba sika da zaspi smatram kao njen vid utjehe, a ne razmazenosti, a imat cemo vremena ucit se spavat u kreveticu.
I da, inace sam premorena ali valjda to tako treba, da li se uspostavi neki red spavanja i hranjenja nakon famozne ceteresnice ili zavisi opet od dana do dana
Zeyebano dijete odgojit
Moj K nikad nije ni prespavao u krevetcu a 7,5 mj mu je sad i sad sređujemo spavacu, nismo ranije mogli pa cemo i krevetac tamo premjestiti, nemamo grijanje, lozimo tako da smo do sad spavali u dnevnom boravku, on na jednu stranu mi na drugu i ne izgleda naviknut
spava gdje ga spustis, njemu to ne predstavlja problem samo ga ne diraj ako spava
nije to njoj navika jednostavno samo joj treba tvoja blizina
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm