cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]

clock-img

24.11.2011, 11:46

clock-img

Amam

pencil-img

659

Dancek bebe i mamite...
Jooj dana,ja evo imam bolnicu u kuci,E nos curi uzasno,nervira ga ,a A povratila u skolu i nece moci na nastup user posted image ,povodom sutrasnjeg praznika a bas se radovala.

Odoh gledati strumfove s A user posted image ,mah-mah svima

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

clock-img

24.11.2011, 11:48

clock-img

Amam

pencil-img

659

D ljepotici sretan mali rodjendanko

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

clock-img

24.11.2011, 11:49

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

ja cu samo da vam mahnem brzinski zurim jer moramo danas na kontrolu kod naseg pedijatra da vidimo sta nam ima reciuser posted image
drago mi je da nema tura i ostalih zajebancija koje muce mame i bebice
nadam se da ih nece ni biti
moj indijanac spava a treba se spremati ali nema veze dok se mama picne pa onda djeteuser posted image
pisemo se kad se vratimo
sretan i ugodan ostatak dana svim mamica i bebarama

clock-img

24.11.2011, 11:51

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

cickolini sretan vam 10 rodjendancic user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2011, 12:01

clock-img

lepetetka

pencil-img

615

Cickolini sretan 10. rođendančić!!!! user posted image user posted image user posted image Da ih aBd puuuuno dočeka u zdravlju i rahatluku!
Amam brzo ozdravljenje dječici!

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

clock-img

24.11.2011, 12:27

clock-img

bebix

pencil-img

-248

Cickolini, sretan 10 mali rodjendanko malenoj Duser posted image , neznam da li je to sto ja imam dva djecaka ili je to sto je tako medena ali sam se zaljubila u D, a neka su nam samo zivi i zdravi to je najvaznijeuser posted image

clock-img

24.11.2011, 13:07

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: treciputmama

evo nas hvala Allahu dz.s veseli....dok. je pregledao bebicu i odmah rekao kako misli da je sve uredu i da cak i nema potrebe za uzv jer je prvi bio dobar ai zbog onoga sto je ustanovbio pregledom ali za svaki slucaj rekla sam da uradi da bi se u potpunosti ogradili od moguceg problema...i kao sto je i rekao sve je ok...jeste da ima problem sa palcima koji se zatvaraju u sakici ispod prstiju , sto nikako nebi trebala imat u njenim mjesecima, ali kaze da je dovoljno samo da vjezbamo- sto cesce, cak staviti nesto debljine prsta da drzi u saci a palac "tjerati" vani...i kaze da bi za mjesec sve trebalo doci na svoje...rekao je da je debela bebica, mada samo ima 6 kg, ali je kratka , njemu je to sasvim normalna bebica, cak i cvrsca od bebica u njenoj dobi...refleksi uredni 

Padobranac....user posted image Svratila sam samo da vidim kako je cura.Drago mi je da je sve dobro.Rekla sam ti da da ne brines,nasi doktori znaju pretjerati.Ljubi djecicu.user posted image
Nadam se da cemo vam se uskoro pridruziti na ovoj temi,trenutno nemamo vremena ni za sto.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

24.11.2011, 13:35

clock-img

mimikimi

pencil-img

258

cickolini maloj ljepotici sretan rodjendan da bude ziva zdrava vesela i slatkauser posted image
user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

clock-img

24.11.2011, 13:36

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Cickolini - već 10. mjesec! Da nam je D. zdrava, nasmijana i vesela još puno puno puno! :***

A da vidiš sad nemajke - poslah malog sa mamom kod mojih :) Ja sad soliraaam hehe...al zato posla preko glave...
odoh radit :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

24.11.2011, 13:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.11.2011, 13:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

24.11.2011, 13:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

24.11.2011, 13:58

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ja mislila ovo porodicni portal...kad ono nacionalizam najgore vrste viri iz svakog coskauser posted image napomenuh se sto ne idem na druge teme osim ovih bebecih i trudnickih...

clock-img

24.11.2011, 14:20

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Jao slomio me M, ali štaš, to mi je u opisu posla. Kmeči, plače, vrišti, nosaj, ljuljaj, neće siku, cim uzmem pumpicu - vriska. DOkundisalo djetetu s nosom deverat. Jedva je zaspao, a ja cu sad da se umijem i stagod doruckujem. Ja teska dana!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

24.11.2011, 14:26

clock-img

animagical

pencil-img

5604

palachinko, ne daj se...nema ture vise nadam se?

ovaj moj niej ni bolestan pa zeza...preksinoc je zaspao u 6 ujutruuser posted image a sinoc je spavao u komadima po 10-15 min...ja sam sva crna oko ociju vise...svaku promjenu vremena on somi i mene i sebe i mm...

clock-img

24.11.2011, 14:37

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

Cickolini, dragoj drugarici sretan 10. rođendanko! Sad će još malo i prvi velikiuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

24.11.2011, 14:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

24.11.2011, 14:40

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Cickolini, dragoj drugarici sretan 10. rođendanko! Sad će još malo i prvi velikiuser posted image

Pa da, sretan dvocifrenjak!

animagical, dobro si na nogama! Kad god se pozalim, nadje se neko kome je gore bilo da me postidi hahaha. Nema ture, hB.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

24.11.2011, 14:55

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Cickolini, sretan rodjendan-samo sam to  uspjela vidjet. Isla ja u dm i naoruzala se hippovim i alnatura kasicama i baby rice sam uzela, ledo tikvice pa cu sutra na pijacu vidjet sta jos mogu nac i nastavljamo aBd sa kusanjem hrane.

Kako su nam bolesne bebice, nadam se da cete sve ubrzo ozdraviti?!

clock-img

24.11.2011, 15:06

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Sweet na pijaci kupi onu slatku bundavu,stambolku,biogratku,kako ko kazeuser posted image pna je zdrava,lahka a moze od pocetka dohrane

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

24.11.2011, 15:06

clock-img

treciputmama

pencil-img

207

IZVORNA PORUKA: bebix

Treciputmama mozda nisi citala kad sam ja pisala da imam problem sa I palcem lijeve ruke, on isto drzi palac unutra, mi smo isli na ortopediju i kod njega je problem sa tetivom, neznam da li je kod tvoje curice ista slicno ali i mi radimo vjezbice, kad zagrijemo prstic on funkcionise uredno, medjutim kad ga I savije opet isti problemuser posted image , u svakom slucaju drago mi je da je UZV uredanuser posted image
Jutro svima, ja malo uletila vi se raspisale vise nista ne stignem citatiuser posted image , a sad su mi jos majstori tuuser posted image radimo vani neki zid, svima veliki user posted image user posted image i da se tura vise ne vracauser posted image

nisam citala, kod moje je vise desni uvucen, lijevi cesce vadi vani...nije rekao od cega je , samo da nema veze sa motorikom i zastojem i  da t nije uredu pa da radimo vjezbice, tjeramo palac vani i dajemo dadrzi nesto debljine prsta u saci....kaze da bi se za mjesec trebalo vratiti na svoje...

cickolini sretno i u buducim mjesecima ako Bogda....ne znam jesili vidjela ali da te opet pitam, znas li sta je test Morro, jer pise u nalazu da otvara palac pri izvodjenju Morro-a...

hannice hvala sto sam ti pored tvojim ljepota i ja naumpala..a vrijeme ti je da pokupis kofere i prebacis se u drugi kupe ovog naseg vozica...user posted image

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

clock-img

24.11.2011, 15:07

clock-img

bombina

pencil-img

170

IZVORNA PORUKA: animagical

ja mislila ovo porodicni portal...kad ono nacionalizam najgore vrste viri iz svakog coskauser posted image napomenuh se sto ne idem na druge teme osim ovih bebecih i trudnickih...

a zasto to kazes???

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

clock-img

24.11.2011, 15:09

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

IZVORNA PORUKA: bebacha

Sweet na pijaci kupi onu slatku bundavu,stambolku,biogratku,kako ko kazeuser posted image pna je zdrava,lahka a moze od pocetka dohrane

ej, to sam dobila u trudnoci od honey bunny iz gracanice, jer je kao dobra za trombocite a ja sam bila u manjku. Imam je i sad smrznute al mi neki rekli da mi predugo stoji. Valja mi otic u potragu na pijacu i nac od "ciste" zeneuser posted image

clock-img

24.11.2011, 15:11

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Mi sad iz carsije, mama se ponovila cizmicama, a mozda je jos i dragi obraduje parfemom user posted image
Mali evo zanovijeta, al vidim ima i gorih pa se nezalim user posted image

Drugarici Daanii sretan mali rodjendanko, jos jedan da ispratimo i eto onda velikog user posted image user posted image

Amam ljubi djecicu, i da sto prije ozdrave user posted image

Sensia nemoj joj davati paracetamol, samo je malo prati

Hannice daj nam sliku bebica, ja uzivam da gledam blizance user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

24.11.2011, 15:13

clock-img

animagical

pencil-img

5604

IZVORNA PORUKA: bombina

IZVORNA PORUKA: animagical

a zasto to kazes???

balkan ko balkan...neke gospodje smeta izraz hanumauser posted image tamo na temi hanuma grad...ostadoh sokirana podjeli clanica na muslimanke i nemuslimankeuser posted image balkan ko balkan...

palacinko, nije meni gore, lahko je  nosati kad su zdravi, znam ako nista da me zeza onako bezeuser posted image nek su djeca zdrava...

Zadnji članci

article-img