cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]

clock-img

23.11.2011, 22:40

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

evo i meneuser posted image
i ja sve uspavala i sad duskam,uh ledja me slomiseuser posted image

entinte basumsagosum!
ostale zenice mah,mahuser posted image

clock-img

23.11.2011, 22:55

clock-img

mimikimi

pencil-img

258

treciputmama ja sad procitah o cem se radi kod tvoje bebare nije to nista strasno za palac i moja je tako savijala ga prema unutra a svi prstici prema van ja se nisamm nesto previse na to obazirala ali sam joj davala manju lopticu u ruke i stalno joj otvarala lijepo palac i prstice da je uzme lijepo,nakon nekoliko dana se i to popravilo i kasnije sve ok bilo ne sikiraj i eto ako zelis pokusaj sa manjom lopticom onom plasticnom vjerovatno je lako mozes naci i vidjeces kako ce se to brzo popraviti

entinte user posted image za zubic
iskreno saucesce

ostalima user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

clock-img

23.11.2011, 23:06

clock-img

lepetetka

pencil-img

615

Entinte bašum sagosum, i malom sretan drugi zubić user posted image
trećiputmama baš mi je drago da je sve uredu, Amina je mašallah preslatka, nek si ti otišla da se ne sekiraš bezveze mjesec-dva...

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

clock-img

23.11.2011, 23:14

clock-img

bambi7

pencil-img

672

lejla, sretno s voznjom. Koja sam ja p**** sto se vozackog tice, ne da ne volim voziti, nego i suvozacko izbjegavam. odradila prije 3 godine testove, voznju, pala 3x na ispitu i nikad vise nisam ni prosla kraj kakve auto skole. Odmah mi mrak naumpadne kad skontam da cu jednom morati opet na polaganje. Sretno ti jos jednom user posted image

Nadam se da Lejla spava i ne cita ovo, ali ja mrzimmmmmm voznju odkad sam polozila, redovno kocim i na suvozacevom mjestu. A da napomenem da sam polozila iz prve o posle mjesec puf, blokada i nikad vise za volan!
Ciciban draga nadam se da to proci bez vecih peglanja po dr.
Treciputmama bebita ti je medenjak, sva mi je onako za izgnjaviti, bući bući
Dajasa sretan mali rodjendankouser posted image

Moja bebenzi, hB, malo bolje spava, a inace ne vadi noge iz ustauser posted image
Pusica , i svim bebama sa temeuser posted image user posted image

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

clock-img

24.11.2011, 00:06

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: Anica1

Jutro drage zenice. Evo da se i mi ovde prijavimo. Porodila sam se prije 6 dana i dobila jednu malu garavu, tesku 3450 (rodjena u 37/38 sedmici) duga 51 cm  user posted image
Rodila sam na carski i nakon toga sam imala i operaciju mioma velikog 7 cm, sve je trajalo 2 sata. 3 dana su bebu hranili na flasicu jer sam se ja oporavljala a nakon toga mi nisu pomogli u dojenju tako da sada imam veliki problem nabrekle tvrde bolne grudi pune mlijeka. Imate li neki savjet kako da to rijesim jer zelim da dojim a sve je tako uzasno bolno i ne vidim pomaka, situacija se samo pogorsava. Prije dojenja masiram grudi da omeksaju i izbacujem mlijeko rucno ali cini mi se da je to malo.

Kako beba doji i doji li u opće?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

24.11.2011, 08:07

clock-img

taurus

pencil-img

3578

ja jutros najvrjednijauser posted image
ostali user posted image
moram da se pohvalim da vam se javljam sa novog laptopa, poklon od mmuser posted image user posted image
pored dobrih karakteristika najviše mi se sviđa ova crvena bojauser posted image

vidim pričale ste o autima i vožnji
uh meni je bilo grozno kad smo promijenili auto, jedva sam se navikla, a parkiranjeuser posted image
svako parking mjesto meni je malouser posted image , ali eto uštelila sam se nekako
ma danas čovjek mora voziti, evo 4 puta sedmično moram voditi R na bazen, a mm ostaje sa E, meni to dobro dođe da malo izađem iz kuće, popijem kafu dok on trenira, a da ne vozim mm bi ga morao voditi a za mene bi to značilo cjelodnevni kućni pritvor
a da ne govorim o kupovinama, odlascima u DZ kada su bolesni i more drugih stvari

clock-img

24.11.2011, 08:22

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

haj zemske....taurus i kod mene je bordo toshibica...bas je super boja...entinte saucesce od mene...zenice sa bojesnim bebarama...nadam se da ste bolje proveli noc....ja evo lezim sa bebcem...umce jos spava...a emirko ne miruje....sve rukicama, nogicama, pa lijevo, pa desno...pa bljuc vamo, bljuc tamo...toliko se mice...da cak ni hrana ne moze ostati u njemu...user posted image mamin zvrko....user posted image ...mi kontamo ici na vlasic...da malo pilici uzivaju na planinskom zraku....

< Poruku je uredio Skvo RR -- 24.11.2011 8:24:25 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

24.11.2011, 08:29

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

Jutro skvo kakva je ta toshibica,kako te slusa,jer i ja moram kupiti neki laptop,ovaj nema pola tipki,sve mi Alan unistiouser posted image

Hello, it's me...

clock-img

24.11.2011, 08:30

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

Juuuuuutro, Taurus bas si vrinedna danas. Ja jos u krevetu lezim, zagrlila se sa iPadom i tipkam hahaha Cestitamoooo na laptopu, a muzicu svaka cas_t... Tako treba...

Daania spava... Sinoc je opet imala temperaturu 39.3 pa sam je okupala i dala joj Paracetamol i brzo joj je spala tura. U 23h je presvlacila je se preznojila i omda nije htjela zaspati niti ostati sama u sobi. Skoro do 12h me vozala i na kraju napokon zaspala... Tako da se ne treba cuditi sto ovako dugo spava.

Jucer popodne je u komadu 4 i po sata spavala haha

Lady me je pitala jesam li je vodila doktoru. Ja odg uijek poslije dva dana hahaha Jesam... I oni je vide nista na njoj. Pluca uredu, grlo uredu ... Samo ne znam kako je uspjela vidjeti to... Do temp 41 ne trebam se brinuti i ako 4-ti dan buđe imala temp da dodjem... Kako mi je N????

Ciciban bas mi je zao .. Sta vam napravi vakcina. ja se iskreno nadam da ce proci i da nece morati operavija. Ljuuuubimo vas puuuno, a ti pokusaj da se ne sikiras.

Palachin bas bas mi je drago zbog vas. Nisam ni sumnjala da ce sve na dobro izaci, ali uvinek je bolje znati pa sta god. Sigurno si sad puno mirnija kad su iradila nalaze. Rekla sam ti UZ se ne mijenja i hvala Bogu tako je i bilo. Vjezbaj taj palac i prati hoce li i ostala motorika ici kako treba, a ja vjerujem da hoce. Ne gledaj tablice nego po vlastitom osjecaju ... Ljuuubimo vas

Palachinken kako ste mi vi.... Jer li vas napustila vjestica zvana tura haha

< Poruku je uredio Cickolini -- 24.11.2011 8:32:20 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

clock-img

24.11.2011, 09:01

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

jutro i od nas!
cickolini kako ti mogu to reci da 41 stepen temperatura je normalna ili kako su vec rekli
pa jesili ti citala sta se moze desiti od temperature??user posted image
ja to nerazumijem
ja temperaturu odmah skidam i nesmije se predugo zadrzavati,mora se skinuti
izvinite zenice ali jako me ljuti ova danasnja moda lijecenja i odgajanja djece
cestitamo ako smo nesto propustili

clock-img

24.11.2011, 09:08

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

a zasovoljna sam ovim laptopom...i meni je uma predprosli laptop ocopala....user posted image , i ja uvijek obaram temperaturu...ma gledam po sebi kada mi je 38 temperatura, nije mi dobro...sto bi dijete patila.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

24.11.2011, 09:09

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Mi ozdravili sta nas briga :)
Cickolini, hajd nek su pluca i grlo u redu, joj spomenula sam te za kaladont, bas nam je dobro dosao!

Vidim vi o laptopima, u mene mi muž radi s kompjuterima, svako malo mi donese neki laptop i čim mu nadje musteriju, proda ga. Ja vise veze nemam ni sta je ni koji je. Trenutno kuckam na nekom razbijenom aceru kojem fali pola tipki, dok mu ne stignu dijelovi - moj je hahaha.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

24.11.2011, 09:15

clock-img

entinte

pencil-img

869

Dostum sagolsun i hvala vam svima... user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

clock-img

24.11.2011, 09:35

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

ma nema na cemu draga moja!
kako nam je dlugal?
ovaj moj evo doji
a vani bi i u kolicima ziviouser posted image user posted image

clock-img

24.11.2011, 09:52

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Lady me je pitala jesam li je vodila doktoru. Ja odg uijek poslije dva dana hahaha Jesam... I oni je vide nista na njoj. Pluca uredu, grlo uredu ... Samo ne znam kako je uspjela vidjeti to... Do temp 41 ne trebam se brinuti i ako 4-ti dan buđe imala temp da dodjem... Kako mi je N????

dobro je, sreća pa si brza sa odgovorimauser posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

24.11.2011, 10:07

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Dobar jutar user posted image

A se evo igra na podu sa nekom platnenom loptom, inace sad ga lopte fasciniraju, pa smo mu ih nabavili od svih mogucih materijala i velicina user posted image

Kod nas noc malo nemirnija nego inace al sta je tu je user posted image

Vidim ostali su nam svi dobro hB user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

24.11.2011, 10:55

clock-img

Sensia

pencil-img

1096

Samo da mahnemo zenicama, bolesnim bebaram zelimo BRZO ozdravljenje......

mi bili na prvom sistematskom i vakcini. HB sve super proslo, dobili smo 1kg, nije puno plakala samo kad je dobila bocu....

trebam li joj dati paracetamol iz predostrožnosti? prva je boca u pitanju

Moja duša 23.10.2011.

clock-img

24.11.2011, 11:01

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ne trebas za prvu, uglavnim neka nikakve reakcije, samo pazi da se ne uspava previse, zbog tebe, da ti ne bi bilo belaja s grudima. Nemoj je pretopljavati.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

24.11.2011, 11:02

clock-img

bambi7

pencil-img

672

Nama su rekli i posle prve one sa mjesec da damo paracetamol, mada nije imala nikavu reakciju. Za svaki slucaj!

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

clock-img

24.11.2011, 11:25

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

entinte - moje iskreno saučešće...

ja malog stacionirala u hrpu igračaka, nek vadi šta mu je interesantno. Ja imam nekog posla, moram neku ppt radit, pa je danas mali na ingore...šta ću, nema mi druge..hB sutra mm ne radi, pa sam mu odmah najavila da je mali 100% njegov :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

24.11.2011, 11:30

clock-img

bebix

pencil-img

-248

IZVORNA PORUKA: treciputmama

evo nas hvala Allahu dz.s veseli....dok. je pregledao bebicu i odmah rekao kako misli da je sve uredu i da cak i nema potrebe za uzv jer je prvi bio dobar ai zbog onoga sto je ustanovbio pregledom ali za svaki slucaj rekla sam da uradi da bi se u potpunosti ogradili od moguceg problema...i kao sto je i rekao sve je ok...jeste da ima problem sa palcima koji se zatvaraju u sakici ispod prstiju , sto nikako nebi trebala imat u njenim mjesecima, ali kaze da je dovoljno samo da vjezbamo- sto cesce, cak staviti nesto debljine prsta da drzi u saci a palac "tjerati" vani...i kaze da bi za mjesec sve trebalo doci na svoje...rekao je da je debela bebica, mada samo ima 6 kg, ali je kratka , njemu je to sasvim normalna bebica, cak i cvrsca od bebica u njenoj dobi...refleksi uredni 

Treciputmama mozda nisi citala kad sam ja pisala da imam problem sa I palcem lijeve ruke, on isto drzi palac unutra, mi smo isli na ortopediju i kod njega je problem sa tetivom, neznam da li je kod tvoje curice ista slicno ali i mi radimo vjezbice, kad zagrijemo prstic on funkcionise uredno, medjutim kad ga I savije opet isti problemuser posted image , u svakom slucaju drago mi je da je UZV uredanuser posted image
Jutro svima, ja malo uletila vi se raspisale vise nista ne stignem citatiuser posted image , a sad su mi jos majstori tuuser posted image radimo vani neki zid, svima veliki user posted image user posted image i da se tura vise ne vracauser posted image

clock-img

24.11.2011, 11:31

clock-img

bombina

pencil-img

170

drage moje zenice,kako ste mi...moja A evo vec drugi dan samo sto se probudi jede i opet zaspe,vec spava sat vremena, a ustala u 9 jutros...kod mene ima mama,jadna zena usisava a ja tipkam,jesam bezobrazna,jelde???
vidim da su bebice sve vise-manje dobro i drago nam jeuser posted image user posted image

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

clock-img

24.11.2011, 11:42

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

Heeej ... i ja svog indijanca stavila na spavanje. Juuuutros nemamo ture hvala Bogu. Povratila mi je jutros keksolino ... kljuc je izbacila. Sve je bilo u keksolinu i ja i kauc i tepih i parket i ona sva user posted image Nadam se da nece ponovo povracati...

Entinte draga bašum sagosum :(

Palachinken bas mi je drago da sam ti pomogla, a posebno mi je drago da tuuuure nema ... user posted image

Super Beba cuj dijete na ignor ... kakva si ti nemajka user posted image user posted image user posted image

Gdje su mi medi. mina, sunce, bint, lejla80, rime i sve one moje zenice i generacijske bebice ... Pozeljene ste!!!

clock-img

24.11.2011, 11:44

clock-img

animagical

pencil-img

5604

IZVORNA PORUKA: bombina

drage moje zenice,kako ste mi...moja A evo vec drugi dan samo sto se probudi jede i opet zaspe,vec spava sat vremena, a ustala u 9 jutros...kod mene ima mama,jadna zena usisava a ja tipkam,jesam bezobrazna,jelde???
vidim da su bebice sve vise-manje dobro i drago nam jeuser posted image user posted image

skrozuser posted image

vani je tako ledeno sad sam provirila vani...uzivam sto ne moram nigdje...brrrrr...

clock-img

24.11.2011, 11:46

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

I samo da vas malo naruzim jer ste zaboravili nas prvi dvocifreni rodjendan heheh sala mala ...

Danas nam je 10 mj i polako se priblizavamo PRVOM VELIKOM user posted image user posted image user posted image