Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Zlijezde su se uvecale kao reakcija na BSG vakcinu. Kod nje je to bilo bas,bas veliko,kao veca sljiva i buknulo je preko noci .Rasjekli joj,ocistili gnoj i sad idemo na previjanje. Pije antibiotike pa cekamo ishod..Dr. kaze da se moze smiriti antibiotoicima ako ne operacija. Bem ti vakcinu. Daja sa i mojoj E se cesto desavalo dok je jela Nan pre da ima zelenu kaku i da po 3 dana ne kaki. Ja nju jos i dojim.. Pedijatrica nam je objasnila da svaka zelena stolica nije stolica gladi,ako ima bar 5 punih pelena dnevno ne brini.Vjerovatno je kaka promjenila boju jer se duze zadrzala u crijevima
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
23.11.2011, 16:14
canim
4126
Ciciban nadam se da ce se smiriti stanje sa antibioticima, jeli od one prve doze u bolnici ili od revakcinacije s mjesec dana takva reakcije ?
23.11.2011, 16:23
Daja_sa
461
Samo da covjek nije miran...vazda nekih pitanja i nedoumica...kontam da je rano da sumnjam na zubice (danas puna 3 mjeseca)...prehlada nije jer je vesela i lijepo pajki a bogami i jede ...e sad ona nema stolicu svaki dan kao sto rekoh svako 2-3 dan ali je ta proljevasta...mah kako smo predeverale one bestije prva dva mjeseca sad sam s njom bas na oprezu...a nesto mi se ne vodi po DZ jer vidim da haraju prehlade... u svakom slucaju hvala Vam zenice drage
23.11.2011, 16:24
ciciban26
281
IZVORNA PORUKA: canim
Ciciban nadam se da ce se smiriti stanje sa antibioticima, jeli od one prve doze u bolnici ili od revakcinacije s mjesec dana takva reakcije ?
Od prve u bolnici.. I ja se stvarno nadam da hoce,Dr. nam je stvarno sve lijepo objasnio i bitno je da nije nesto gore.Ali je stvarno tuzno gledati kako vpoze onu djecicu na operacije. Danas dok smo cekali provezose skroz malu bebicu ,mislim da nema ni mjesec dana,a ona dusa mala place li place ..Joj oduvijek sam bila slaba i pekmez na malu djecu i stare ljude..Nikad se ne bih mogla medicinom baviti E necu vise nikada zakukati sto moja bebolina ne slusa,neka je dobro pa da mi na glavi sjedi
23.11.2011, 16:26
palachinken
5397
Ciciban, sretan vam drugi mali rodjendan, sa zakasnjenjem Bice ona nama dobro!
23.11.2011, 16:27
ciciban26
281
IZVORNA PORUKA: Daja_sa
Samo da covjek nije miran...vazda nekih pitanja i nedoumica...kontam da je rano da sumnjam na zubice (danas puna 3 mjeseca)...prehlada nije jer je vesela i lijepo pajki a bogami i jede ...e sad ona nema stolicu svaki dan kao sto rekoh svako 2-3 dan ali je ta proljevasta...mah kako smo predeverale one bestije prva dva mjeseca sad sam s njom bas na oprezu...a nesto mi se ne vodi po DZ jer vidim da haraju prehlade... u svakom slucaju hvala Vam zenice drage
Mozda i nije rano za zubice..Zavisi od djeteta do djeteta..Sincicu moje prijateljice je sa 3 mj i par dana izbio prvi zubic..nikad se ne zna..Bitno da je bebica vesela.
23.11.2011, 16:31
Daja_sa
461
IZVORNA PORUKA: ciciban26
IZVORNA PORUKA: Daja_sa
Mozda i nije rano za zubice..Zavisi od djeteta do djeteta..Sincicu moje prijateljice je sa 3 mj i par dana izbio prvi zubic..nikad se ne zna..Bitno da je bebica vesela.
Hvala Ti ...a maloj dusi saljemo najveci zagrljaj da joj to sto prije prodje u najboljem redu
23.11.2011, 16:47
bombina
170
ciciban- bice sve dobro,budi ti jaka i cuvaj svoju bebicu...bas nam je zao ljubi bebicu
i zenice moje,sta se ono radi s lukom kad beba tesko dise???
23.11.2011, 16:49
animagical
5604
izreze i stavi kraj ili u krevetic
23.11.2011, 16:52
bombina
170
IZVORNA PORUKA: animagical
izreze i stavi kraj ili u krevetic
hvala
23.11.2011, 19:56
treciputmama
207
mama me pupala nakon onog dosadnog uzv moje glavice, ma sva mi je kosica bila gelasta al sad sam opet fina bebara
evo nas hvala Allahu dz.s veseli....dok. je pregledao bebicu i odmah rekao kako misli da je sve uredu i da cak i nema potrebe za uzv jer je prvi bio dobar ai zbog onoga sto je ustanovbio pregledom ali za svaki slucaj rekla sam da uradi da bi se u potpunosti ogradili od moguceg problema...i kao sto je i rekao sve je ok...jeste da ima problem sa palcima koji se zatvaraju u sakici ispod prstiju , sto nikako nebi trebala imat u njenim mjesecima, ali kaze da je dovoljno samo da vjezbamo- sto cesce, cak staviti nesto debljine prsta da drzi u saci a palac "tjerati" vani...i kaze da bi za mjesec sve trebalo doci na svoje...rekao je da je debela bebica, mada samo ima 6 kg, ali je kratka , njemu je to sasvim normalna bebica, cak i cvrsca od bebica u njenoj dobi...refleksi uredni
simetricno se izazivaju refleksi, nekakav "morro"- cickolini ce znati sta je to- ja jos ne znam, negativan, i pise da opusta palce kroz spontane motorike i kod izvodjenja morro-a..... mi sretni, hvala Bogu.... jos jednom , svim mojim forumasicama hvala na ohrabrenju.....lakse je psihicki mada sam cijelo vrijeme bila u grcu i strahu sta ako...ali hvala Bogu ipak je lakse kad te neko ohrabri pa cak iako su to osobe koje licno ne poznajes kao ja vas.....
AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza
23.11.2011, 20:41
treciputmama
207
sve je ok, hvala Bogu.....Amina je bila mali placko-valjda joj onaj gel sto namazu bio hladan....
Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)
Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)
23.11.2011, 21:12
bombina
170
za Aminu,i dobro je da je samo zbog tog plakala,neka je ostalo ok.......... od Amine za Aminu
23.11.2011, 21:17
entinte
869
Ja vas bas ne stizem pratiti... nadam se da ste dobro i vi i vase bebare. Uletih malo da vam mahnem... htjedoh vam javiti da nam je danas izbio i drugi zubić. Jucer mi je umro dedo o kojem sam pisala neki dan pa vam nisam ni za sta... javim se opet...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
23.11.2011, 21:29
mala_sa
1353
Entinte za zubic, drug nam vise nikako nije krezo, a mi iako imamo napade zubica jos uvijek spadamo u kreze
Basum sagolsum mila, bas mi je zao
23.11.2011, 21:41
lejla80
1495
Vecer moje dame...ja uspavala svog hairliju pa odmah na mahalanje..Konacno se rijesila testova pa mogu dusom da dahnem, na redu je voznja pa vidjecemo kakao ce to izgledat u mom slucaju..hehheh..
Procitah svasta nesto al nista ne upamtih..hajd nejse .Entinte zao mi je mila... Odoh sad iskoristit ovu tisinu i malo se brinut za sebe, ako nista onda barem nokte nalakirati Ljubac svima a posebno nasoj generaciji.....
23.11.2011, 21:57
palachinken
5397
Vecer! I moj konacno zaspao a mama za monitoR. Danas je povratio šlajm nekoliko puta, a i nos mu se začas napuni pa moramo cistiti, uglavnom, izbacuje ga, sto mi je bitno. I nema ture Bogu hvala.
treciputmama, bravo za Aminu i nalaze, bas bas mi je drago! entinte, moje iskreno saucesce! lejla, sretno s voznjom. Koja sam ja p**** sto se vozackog tice, ne da ne volim voziti, nego i suvozacko izbjegavam. odradila prije 3 godine testove, voznju, pala 3x na ispitu i nikad vise nisam ni prosla kraj kakve auto skole. Odmah mi mrak naumpadne kad skontam da cu jednom morati opet na polaganje. Sretno ti jos jednom
23.11.2011, 22:06
treciputmama
207
bravo i za Mahdija, nek ste se rijesili temperature, mene je nje bas strah- a nosic nek curi...i slajm ce izaci...
Ej evo i nas... Djecica pavaju a ja virim Entinte zao mi je draga . Ciciban,nadam se da ce bebi biti bolje i da nece trebati to vise tretirati. Treciputmama,masallah,covjeku spadne veliki teret kad zna da je sve uredno. Bebaca je . Joj jesu neki virusi zaharali,i A ce mi se izgleda razboliti .