Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Cicibanko, hB pa ste to riješili. Sretan vam rođendanko I ja sam izbjegavala citruse prva dva-tri mjeseca. Mada, čini se da to nije pravilo, izbjegavaš pa opet ima grčiće ili jedeš sve, pa ih nema. Mi smo prošli bez.
Jelo, dušica mala traži siku Nisam baš upratila šta se dešava, ali skontah da moraš prestati s dojenjem. Samo da se riješite tih beštijica više i da konačno budete rahat
22.11.2011, 10:50
animagical
5604
uh jelo, znam kako je...mastitis je stvarno pogan...meni da nije bilo patronazne Azre ne znam sta bih-hvala lady
22.11.2011, 10:53
bebix
-248
IZVORNA PORUKA: ciciban26
Jutro zenice Nama se stanje juce pogorsalo,zlijezda pocela rasti,crveniti se i boliti je pa smo zavrsili na hirurgiji i sjekli moju dusu malu cistili joj taj gnoj ..Za ne povjerovati koliko je izaslo..Da nismo sinoc otisli dostiglo bi velicinu jabuke..Jutros bile na previjanju i smiruje se.Pijemo antibiotik.. To nam nije dovoljno pa smo i virus pokupile,ja kisem,slinim,boli me grlo a i ona malo kise. Smjem li ja limun,narance i sl.zbog dojenja Danas nam je i mali rodjendanko,imamo cijela 2 mjeseca
Jutro i od nas, ja evo pijem kafu, oprala kosu, a I spava, nisam se pohvalila prestali smo se ljuljati sad hranjenje, presvlacenje i krevetic, kad bas ono pravo place uzmem ga pomazim i ponovo vratim, ali uglavnom se samo malo ljuti i zaspi bez placa masala,ne ureklo se Ciciban bas mi je zao mogu misliti kako si se nasekirala, mada ja mislim da je bolje sto su joj to ocistili, prije ce proci, sretan vam mali rodjendanko
22.11.2011, 10:54
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: taurus
lady super je da ste ozdravile, ali nemoj pretjerati sa poslom da se ne umoriš uh blago vama koji imate takve poslove gdje možete na rr i fb i gdje se ne lomite od posla
možemo na rr ali na fb ne s tim što smo provalili fazon pa se sada kačimo. nas par
22.11.2011, 10:54
ciciban26
281
Hvala vam Bolje je sada hB. cim su joj zavrsili kad smo sjeli u auto kako je zgrabila siku . Zao mi sto ovako mala mora piti antibiotik ali sto se mora-mora se. Mamina hrabrica se jutros na previjanju smijala sestri,jeste da je malo plakila kad su joj opet istiskivali gnoj ali uglavnom je veeelika dobrica
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
22.11.2011, 10:59
bebix
-248
Jelena zao mi je zbog dojenja, ali sto se mora nije tesko, samo nek ste bebac i ti dobro Samo jos da pohvalimo dm-ove pelene, sinoc su prosle test I je toliko napiskio ali nije proslo na bodi, cini mi se i da su malo dublje nego pampers, uglavnom osjena 10 , i I je napunio 2 mjeseca 19.11. ali smo skitali pa se nismo hvalili
22.11.2011, 11:02
palachinken
5397
Mi bolesni. Tura 38,3 kašlje i dalje, pun slinica, jutros oko 5-6 imao 2 rijetke stolcie. Išli smo doktoru. kaze nema nista na plucima,hB, ali et da pratimo turu i cistimo nosic. Kenjkav je, ne moze da spava.
< Poruku je uredio palachinken -- 22.11.2011 11:04:23 >
22.11.2011, 11:04
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: palachinken
Mi bolesni. Tura 38, kašlje i dalje, pun slinica, jutros oko 5-6 imao 2 rijetke stolcie. Išli smo doktoru. kaze nema nista na plucima,hB, ali et da pratimo turu i cistimo nosic. Kenjkav je, ne moze da spava.
daj mu baby linex i malo čaja od šipka na kašičicu. ne mora ništa ozbiljno biti.
22.11.2011, 11:07
bebix
-248
A joj mali mis M bolestan , znam kako je sa zacepljenim nosicem I se meni cesto budi jer mu grijanje isusi zrak pa mu se zacepi nosic, a ne jos kad je prehlada u pitanju, Palachinken zelimo dlugu M brz oporavak
22.11.2011, 11:08
palachinken
5397
Rekla nam je prolife suspenzija, pola ja, pola on.
22.11.2011, 11:11
ladyblue RR
1848
Rekla nam je prolife suspenzija, pola ja, pola on.
može i to. ja sam Nađi davala i jedno i drugo ali ona je imala teške proljeve.
22.11.2011, 11:12
Emica_sa
1463
IZVORNA PORUKA: ladyblue
Mi bolesni. Tura 38, kašlje i dalje, pun slinica, jutros oko 5-6 imao 2 rijetke stolcie. Išli smo doktoru. kaze nema nista na plucima,hB, ali et da pratimo turu i cistimo nosic. Kenjkav je, ne moze da spava.
daj mu baby linex i malo čaja od šipka na kašičicu. ne mora ništa ozbiljno biti.
opet ti lady
22.11.2011, 11:13
taurus
3578
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Joj taurus trebala si mi u subotu kao ozeblo sunce , cak sam i Lady pitala da nema tvoj broj telefona. Posto mi je mrsa nadjena u mlijeku morala sam prestati dojiti i popiti bromergon ili dostinex pa mi je trebalo par savjeta.
e joooj jest mi žao, nisam bila u Sa ali bi ti se svakako javila poslaću ti broj na pp šta piješ, kakva si sada
22.11.2011, 11:18
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
opet ti lady
šta opet ja?
22.11.2011, 11:19
sweet insanity
1652
Mi bolesni. Tura 38,3 kašlje i dalje, pun slinica, jutros oko 5-6 imao 2 rijetke stolcie. Išli smo doktoru. kaze nema nista na plucima,hB, ali et da pratimo turu i cistimo nosic. Kenjkav je, ne moze da spava.
joj dusa draga, ljubi ga puno
22.11.2011, 11:24
animagical
5604
za Mahdija... stavi ga na koljena-na stomak pa mu lupkaj ledja...da ode slajm...
22.11.2011, 11:26
Emica_sa
1463
opet ti lady
šta opet ja?
Savjet o proljevu
22.11.2011, 11:27
ladyblue RR
1848
opet ti lady
šta opet ja?
Savjet o proljevu
šta ću kada sam ga, na žalost, doktorirala
22.11.2011, 11:29
Emica_sa
1463
Palachinken zao mi je djecaka sa divnim imenom,ali nista je to,on se malo prehladio,bit ce dobro
22.11.2011, 11:45
mala_sa
1353
Helou i od nas dvoje
A se trudi uspavati u svom kreveticu, a ja cu konacno da pokusam doruckovati...uhhh danas je nekakav nervozan samo bi na ruke, ledja vise ne osjecam
Ciciban dusa mala bas mi e zao, al bice to sve okic aBd... sretan vam mali rodjendanko
Palachinko ljubimo malog druga i zelimo mu da ga prehlaica sto prije prodje
Amam cuvaj se zeno, a valjda i Eman osjeti tvoju nervozu pa odmah i on nervozan
Lady vidim radi se punom parom
Ostale moje drage saljemo vam punooo i da vas brzo popuste zacepljeni nosici
22.11.2011, 11:49
taurus
3578
palachinken za tebe i M, da proliv što prije prođe
22.11.2011, 11:51
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: mala_sa
šta da ti kažem?! vidi se iz priloženog
22.11.2011, 11:57
mala_sa
1353
IZVORNA PORUKA: mala_sa
šta da ti kažem?! vidi se iz priloženog
Nesto kontam da ti nisi tajno zaposlena u direkciji ringeraje nego uzmi ti jos jednu godinu porodiljskog, da ti se fino nakupi posla - ovako samo djaba gorivo trosis... ha ja
22.11.2011, 12:01
Cickolini
1172
Heeeej ... nisam stigla iscitati pa cu sad. D bolesna ... sinoc je uhvatila temperatura ... sve oko 38. Istusiram je i vidm spala na 37. Stavila je na spavanje kad budi se oko 1 sa temp. 39. Ja je presvucem jer se oznojila i stavila joj kaladont na noge i kaladont joj je izvukao za pola sata temperaturu, ali je bila sva nikakva i nije htjela do 3 zaspati. Samo htjela da se mazi. I ja sam presjedila do tri kod njenog kreveca.
Kad je zaspala odem i ja na spavanje, a valjda mi se baby phone iskljucio u neka doba jer mu se ispraznila baterija (ja ga slucajn ostavila pored sebe, a ne na punjacu) pa jutros kad sam u 8 vidjela uletila u Daanijinu sobu i probudih djete kako sam lupila vratima. Jutros je malo umorna, ali nema temperature. Ja se nadam da je od zubica jer fali nam druga donja dvica ... evo smo sa tri donja zuba vec skoro dva mjeseca, nema cetvrtog haha
22.11.2011, 12:19
ladyblue RR
1848
bolesna nam drugarica...ljubimo je da što prije ozdravi