cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kako podnosite vrucine u trudnoci?

clock-img

10.07.2012, 23:49

clock-img

sunce27

pencil-img

1546

Imala sam priliku biti zimska trudnica a evo i sada ljetna, kada bih opet birala izabrala bih da budem ljetna, meni ove vrucine zaista ne smetaju, naprotiv bas mi gode.
Kada se samo sjetim zime kao sto ajla kaze na sebe sve i svasta natovaris jos stomak do zuba ma uzas jedan.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

clock-img

12.07.2012, 15:46

clock-img

Miimy

pencil-img

1041

Nikako ovo je uzas... ja sam na granici ludila , zraka nemam nikako, sad sam od muke plakala nemogu vise vala , znam i druge su bile trudne al opet vajda svako na svoj nacin to podnosi...

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

clock-img

12.07.2012, 16:16

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: Miimy

Nikako ovo je uzas... ja sam na granici ludila , zraka nemam nikako, sad sam od muke plakala nemogu vise vala , znam i druge su bile trudne al opet vajda svako na svoj nacin to podnosi...

Sta da ti kazem Mimmy, znam trudnicama nije lako po ovim vrucinama. Proci ce user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

12.07.2012, 16:20

clock-img

Hurma

pencil-img

662

IZVORNA PORUKA: sunce27

Imala sam priliku biti zimska trudnica a evo i sada ljetna, kada bih opet birala izabrala bih da budem ljetna, meni ove vrucine zaista ne smetaju, naprotiv bas mi gode.
Kada se samo sjetim zime kao sto ajla kaze na sebe sve i svasta natovaris jos stomak do zuba ma uzas jedan.

u pravu si... i ja sam bila i jedno i drugo... strah od padova zimi, utopljavanje da se ne razbolis... da ne pricam koliko su mi narandze i babane bile dodijale user posted image

clock-img

25.08.2012, 13:50

clock-img

hubabuba.

pencil-img

4

A kako se snalazite ovih dana po ovim 40+ temperaturama? Ima li neko da mu je guzva malo s prednje strane tijela grudi+stomak= nemoguce nositi grudnjak? :)

clock-img

25.08.2012, 15:59

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

ja ga nenosim jer iance ga mrzim...cim udzem u klucu prvo skidam grudnjak srecom nisu mi velike (#) (#) pa mi nesmeta biti bez doticnog...a sad pogotovu sve mi smeta jos i grudnjak..cisto mucnje....
uzela sam sebi one topice u svim bojama pa kad negdje idem njega nabijem...niti steze,nema zive a pamucni..ma ljepota

Zadnji članci

article-img