Hej drage moje,Selena je malkice bolje bar sto se tice temp..Zlocesta tura je spala u noci oko 3h i zasada je nema.Spavala je malo na meni,malo na muzu,malo izmedju...,a ostalo smo je nosali.
Imamo sada dva problema.Stari problem-nista,apsolutno nista ne jede.Ona nekada i pokusa,ali jednostavno ne moze progutati,zbog tih bijelih naslaga na grlu i nepcu.Cijeli dan samo nesto kuhamo,miksamo,pokusavamo na kasicicu,na spricu,na pipetu,iz ruke,da ona sama jede...,ma nista...
Novi strasni problem je taj da je dobila proljevaste stolice,zasada 4,pa vidjet cemo.Sa 6 mjeseci je imala strasan proljev i mene je sada bas uhvatila panika.
Sve se tjesim da je to mozda zbog toga sto nista cvrsto ne jede ili zbog paarcetamola,a svjesna sam da bi virus mogao i tako napredovati.Popila je jos Aptamil na rizinoj sluzi i to u snu.
Na silu smo joj dali prolife.Naoruzali smo se i ostalim "rekvizitima" za proljev...,veceras pojenje u snu,jer je to jedini nacin da nesto popije.
Sada kuham krompiric i mrkvu i nadam se da ce uzeti bar zalogaj.Tako je tesko gledati je ovako malaksalu,tuznu i placljivu Ispalakala sam se od muke i ja danas nekada,ali da me ona ne vidi.
Maloprije je malo i plesala uz "medu Brundu",pa mi odmah nekako lakse
Drago mi je da su ostali bebaci dobro ,valjda cemo i mi biti ubrzo...
Romali, tebi posebna pusa
Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)