cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Trebam vaše mišljenje

clock-img

13.07.2010, 15:14

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Kao sto cure rekose od lijekova sve se placa....eto Leva je spomenula i cifre, a ja bih jos samo dodala da kod koga je u pitanju i los nalaz muza onda na to jos dodadtno  mjesecno da za tablete od 100-300 KM, urolozi obicno propisuju padutin i proxeed gdje jedna kutija kosta 150 KM, a mjesecno vam trebaju 2. I kao sto Ledy rece kod nas nema tima za sterilitet...na GAK-u je tu Godinjak i Rada bez urologa i sl...i kad jedno od njih dvoje ode na godisnje sve stane.....pitam se samo sta ce biti sa nama kad ljudi odu u penziju user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

clock-img

19.07.2010, 21:59

clock-img

snowrose

pencil-img

1706

Ranije sam se javljala i jedva sam čekala priliku da se opet javim user posted image .

Iz mog potpisa može se vidjeti šta sam radila do sad,to je samo ovu zadnju godinu dana borbe + 3 godine lutanja od dr do dr.

Do sada smo ugrubo potrošili oko 8 000 KM-šta više reči-svaki lijek sam morala platiti.

Sva sreća oboje radimo i imali smo ušteđevinu za stan ( koji je za sad u budućnosti ) koju smo trošili i potrošili,ali šta je s onima koji imaju problem,a nemaju novac ??? jer meni je već postalo pravo teško  ( 3 kredita pa se malo šalimo -crni humor naravno - moramo dijete praviti na kredit )-majko mila.

Pozitivne misli privlače samo pozitivne stvari!!!

Zadnji članci

article-img