Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Sretnice moje, ja bih rekla da je ovo sve na moj racun, al nema veze. Ja mrtva ozbiljna bila sto se tice stange.
I ja sam ozbiljna tvoja ideja/savjet je ovde vaka .
13.07.2010, 17:45
Galicia
2433
Evo jedne ideje za pomirenje.
Vec duze kontam da uzmem ulje za masiranje,posto ja to kupujem, haman na litre, gdje god vidim ja samo kupujem ulja, lubrikante, maze, seme ovo ono....Elem, da uzmem to ulje, jedno po litre, i u kadu, sa dragim, da se mazemo i hrvamo u isto vrijeme. Onako malo grublje, socnije. Predlazem da to u kadi bude, jer da ne prljamo po kuci bezveze, a i kada onako uska mala, pa bi nam bilo sladje. Eto ideje...
P.S. Ti kostimi su SUPPPPER...Dalo se za stange.
13.07.2010, 21:21
teacher75
5394
hahahaha, joj smijesne ste s tom stangom, meni bi to bilo pravo ofirno, ne bih znala ni sta cu ni kako cu, bas bih se glupo osjecala
13.07.2010, 21:24
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: teacher75
hahahaha, joj smijesne ste s tom stangom, meni bi to bilo pravo ofirno, ne bih znala ni sta cu ni kako cu, bas bih se glupo osjecala
ma mozes se ti zadati sa "prljavim" plesom i bez stange ;)
ja uzivam u plesanju tako da je meni to interesantno... malo stomakom malo guzovima uh ;)
13.07.2010, 22:17
Taha0608
84
jooooj jeste ludeee...oplakah ma što čekati dostavu iz švedske zauniforme i štikle,eno u Izboru za 20-30KM štikle boliglava,nemožete ni stajati na njima koliko su visoke..imaju jedne tigraste,uuu,kako su bobreee,zapikala sam ih-plus pijačarski grudnjak i tange ming-lu i dosta mu...pustite Lady gagu i Alehandro i guslajte..a i to je sve predigra...gdje su savjeti sestre drage,jel iko bar išta novo čuo,a da od stida neiznosi svoje privatluke na kompj.
13.07.2010, 22:39
lillyy85
331
IZVORNA PORUKA: Taha0608
jooooj jeste ludeee...oplakah ma što čekati dostavu iz švedske zauniforme i štikle,eno u Izboru za 20-30KM štikle boliglava,nemožete ni stajati na njima koliko su visoke..imaju jedne tigraste,uuu,kako su bobreee,zapikala sam ih-plus pijačarski grudnjak i tange ming-lu i dosta mu...pustite Lady gagu i Alehandro i guslajte..a i to je sve predigra...gdje su savjeti sestre drage,jel iko bar išta novo čuo,a da od stida neiznosi svoje privatluke na kompj.
E ako mi od tvojih izjava pukne vodenjak-nikad i neće
Ti i veeseelaa ste zadužene da me ovog djeteta kotarišete
haj šarni još koju,pa da se u bolnicu pakujem Ming-lu
13.07.2010, 22:46
teacher75
5394
ma kakva ja i ples, ja samo znam plesati sa jaranicama u diskoteci, a sto se tice zavodnickog plesa, mm bi me u ludnicu poslao na ispitivanje kad bih mu pokusala sta otplesati. a za te tange ming lu nikad cula nisam, vidi se da sam ispala iz fazona
14.07.2010, 01:06
veeseelaa
20552
samo da pozdravim ekipu
14.07.2010, 03:12
Galicia
2433
Zemske moje :) A imatel' vi lisice, kandziju, namazite malo oci tamnije, budite Elvira carica noci, malo ga namamite takvim putem.
Hebote...Ispasce da sam sado mazo, a ni s od toga. Ali malo pendrece, uh uhhhhh.
Sta cu kad nemam djece jos, radi se na tome, pa evo zadnje 2 godine se "igramo" igrica. JOs malo pa cu uvesti i Avatar temu u svoju spavacu sobu...
14.07.2010, 14:41
teacher75
5394
meni su te sexy uniforme vazda bile presmijesne, kad bih tako nesto obukla ne bih nista mogla od smijeha, a vjerujem ni mm, bas bih se glupo osjecala
12.08.2010, 10:22
veeseelaa
20552
meni su te sexy uniforme vazda bile presmijesne, kad bih tako nesto obukla ne bih nista mogla od smijeha, a vjerujem ni mm, bas bih se glupo osjecala
ja ne bi, meni je to kul
12.08.2010, 10:23
Nedi
1147
Znala sam da je vesela nakon mjesec oživila ovu temu
12.08.2010, 11:24
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja ne bi, meni je to kul
pa ti ih onda nosaj ako su ti cool
04.09.2010, 12:13
Yuna
236
Ja plešem trbušni, ali nije vezano sa sexom.
Ima dana kad mu dosadim s tim jer non stop po kući vježbam.
Drugi muški uvijek kažu blago njemu, ali njega već zabolila glava od onih zvončića .
04.09.2010, 12:28
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Yuna
Ja plešem trbušni, ali nije vezano sa sexom.
Ima dana kad mu dosadim s tim jer non stop po kući vježbam.
Drugi muški uvijek kažu blago njemu, ali njega već zabolila glava od onih zvončića .
04.09.2010, 15:05
milenium
6133
25.09.2010, 23:21
djuli
5
Drage moje,
Mjesecima nisma stizala posjećivati forum. Večeras sam se čitajući ovu temu pošteno ismijala i moram vam reći da ste mi uljepšale čitav dan ( koji je bio očajan). Hvala vam puno! Super ste!!!!!
Onaj koji ne zna, i ne zna da ne znataj je glup; izbjegavaj ga. Onaj koji ne zna, a zna da ne znataj je učenik; pouči ga. Onaj koji zna, a ne zna da zna taj je uspavan; probudi ga. Onaj koji zna, i zna da zna i koliko ne zna,taj je mudar; slijedi g
25.09.2010, 23:24
Visnja RR
15102
djuli dobro dosla... ovdje uvjek ima materijala za dobru zezanciju i smjeh
25.09.2010, 23:26
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: djuli
Drage moje,
Mjesecima nisma stizala posjećivati forum. Večeras sam se čitajući ovu temu pošteno ismijala i moram vam reći da ste mi uljepšale čitav dan ( koji je bio očajan). Hvala vam puno! Super ste!!!!!
oooo Djuli, dobro došla u ekipu pozz
25.09.2010, 23:26
djuli
5
Hvala puno....
Nadam se da ću od sada biti redovnija....
Onaj koji ne zna, i ne zna da ne znataj je glup; izbjegavaj ga. Onaj koji ne zna, a zna da ne znataj je učenik; pouči ga. Onaj koji zna, a ne zna da zna taj je uspavan; probudi ga. Onaj koji zna, i zna da zna i koliko ne zna,taj je mudar; slijedi g
26.09.2010, 06:03
Galicia
2433
Redovnija u sexu? :)
IZVORNA PORUKA: djuli
Hvala puno....
Nadam se da ću od sada biti redovnija....
26.09.2010, 22:49
djuli
5
može se i tako reći....
26.09.2010, 23:53
veeseelaa
20552
pa dobro imal ko kakav savjet?
26.09.2010, 23:57
bebbe RR
2004
Vesela?! Pa ja sam mislila da bi tebi na ovoj temi trebalo dati status specijalne savjetnice, kad ono ti tražiš savjet?!
27.09.2010, 00:01
veeseelaa
20552
ma kakva ja, ima ovih što su rekle da im je sex kvalitetan a ništa nisu napisale na ovoj temi pa se nadam da će se javiti sa nekim savjetom, nije fazon da igrice čuvaju samo za sebe nije jaranski a ja? ima jedna poslovica iako ih baš ne volem "pas koji laje ne ujeda"
< Poruku je uredio veeseelaa -- 27.9.2010 0:02:47 >