cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Savjeti za dobar (bolji) sex

clock-img

13.07.2010, 16:26

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: Galicia

Sretnice moje, ja bih rekla da je ovo sve na moj racun, al nema veze.
Ja mrtva ozbiljna bila sto se tice stange.

I ja sam ozbiljna tvoja ideja/savjet je ovde vakauser posted image .

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

13.07.2010, 17:45

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Evo jedne ideje za pomirenje. user posted image

Vec duze kontam da uzmem ulje za masiranje,posto ja to kupujem, haman na litre, gdje god vidim ja samo kupujem ulja, lubrikante, maze, seme ovo ono....Elem, da uzmem to ulje, jedno po litre, i u kadu, sa dragim, da se mazemo i hrvamo u isto vrijeme. Onako malo grublje, socnije. Predlazem da to u kadi bude, jer da ne prljamo po kuci bezveze, a i kada onako uska mala, pa bi nam bilo sladje.
Eto ideje...

P.S. Ti kostimi su SUPPPPER...Dalo se za stange.

clock-img

13.07.2010, 21:21

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

hahahaha, joj smijesne ste s tom stangom, meni bi to bilo pravo ofirno, ne bih znala ni sta cu ni kako cu, bas bih se glupo osjecala user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

13.07.2010, 21:24

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: teacher75

hahahaha, joj smijesne ste s tom stangom, meni bi to bilo pravo ofirno, ne bih znala ni sta cu ni kako cu, bas bih se glupo osjecala user posted image

ma mozes se ti zadati sa "prljavim" plesom i bez stange ;)

ja uzivam u plesanju tako da je meni to interesantno... malo stomakom malo guzovima uh ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

13.07.2010, 22:17

clock-img

Taha0608

pencil-img

84

jooooj jeste ludeee...oplakahuser posted image user posted image ma što čekati dostavu iz švedske zauniforme i štikle,eno u Izboru za 20-30KM štikle boliglava,nemožete ni stajati na njima koliko su visoke..imaju jedne tigraste,uuu,kako su bobreee,zapikala sam ih-plus pijačarski grudnjak i tange ming-luuser posted image user posted image i dosta mu...pustite Lady gagu i Alehandrouser posted image user posted image i guslajte..a i to je sve predigra...gdje su savjeti sestre drage,jel iko bar išta novo čuo,a da od stida neiznosi svoje privatluke na kompj.user posted image

Žene imaju problem za svako rješenje!!!!

clock-img

13.07.2010, 22:39

clock-img

lillyy85

pencil-img

331

IZVORNA PORUKA: Taha0608

jooooj jeste ludeee...oplakahuser posted image user posted image ma što čekati dostavu iz švedske zauniforme i štikle,eno u Izboru za 20-30KM štikle boliglava,nemožete ni stajati na njima koliko su visoke..imaju jedne tigraste,uuu,kako su bobreee,zapikala sam ih-plus pijačarski grudnjak i tange ming-luuser posted image user posted image i dosta mu...pustite Lady gagu i Alehandrouser posted image user posted image i guslajte..a i to je sve predigra...gdje su savjeti sestre drage,jel iko bar išta novo čuo,a da od stida neiznosi svoje privatluke na kompj.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    E ako mi od tvojih izjava pukne vodenjak-nikad i nećeuser posted image user posted image user posted image

Ti i veeseelaa ste zadužene da me ovog djeteta kotarišeteuser posted image

haj šarni još koju,pa da se u bolnicu pakujemuser posted image   Ming-luuser posted image user posted image

mama je glagol od glagola RADITI ;)

clock-img

13.07.2010, 22:46

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ma kakva ja i ples, ja samo znam plesati sa jaranicama u diskoteci, a sto se tice zavodnickog plesa, mm bi me u ludnicu poslao na ispitivanje kad bih mu pokusala sta otplesati. a za te tange ming lu nikad cula nisam, vidi se da sam ispala iz fazona user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

14.07.2010, 01:06

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

user posted image user posted image user posted image user posted image samo da pozdravim ekipu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

14.07.2010, 03:12

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Zemske moje :)
A imatel' vi lisice, kandziju, namazite malo oci tamnije, budite Elvira carica noci, malo ga namamite takvim putem.

Hebote...Ispasce da sam sado mazo, a ni s od toga. Ali malo pendrece, uh uhhhhh. user posted image

Sta cu kad nemam djece jos, radi se na tome, pa evo zadnje 2 godine se "igramo" igrica. JOs malo pa cu uvesti i Avatar temu u svoju spavacu sobu...

clock-img

14.07.2010, 14:41

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

meni su te sexy uniforme vazda bile presmijesne, kad bih tako nesto obukla ne bih nista mogla od smijeha, a vjerujem ni mm, bas bih se glupo osjecala user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.08.2010, 10:22

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

meni su te sexy uniforme vazda bile presmijesne, kad bih tako nesto obukla ne bih nista mogla od smijeha, a vjerujem ni mm, bas bih se glupo osjecala user posted image user posted image user posted image

ja ne bi, meni je to kuluser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.08.2010, 10:23

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Znala sam da je vesela nakon mjesec oživila ovu temu user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.08.2010, 11:24

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja ne bi, meni je to kuluser posted image

pa ti ih onda nosaj ako su ti cool user posted image

clock-img

04.09.2010, 12:13

clock-img

Yuna

pencil-img

236

Ja plešem trbušni, ali nije vezano sa sexom.user posted image user posted image user posted image

Ima dana kad mu dosadim s tim jer non stop po kući vježbam.

Drugi muški uvijek kažu blago njemu, ali njega već zabolila glava od onih zvončića user posted image user posted image user posted image .

09.08.2007. veći
27.01.2010. manji

clock-img

04.09.2010, 12:28

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Yuna

Ja plešem trbušni, ali nije vezano sa sexom.user posted image user posted image user posted image

Ima dana kad mu dosadim s tim jer non stop po kući vježbam.

Drugi muški uvijek kažu blago njemu, ali njega već zabolila glava od onih zvončića user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2010, 15:05

clock-img

milenium

pencil-img

6133

user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.09.2010, 23:21

clock-img

djuli

pencil-img

5

Drage moje,

Mjesecima nisma stizala posjećivati forum. Večeras sam se čitajući ovu temu pošteno ismijala i moram vam reći da ste mi uljepšale čitav dan ( koji je bio očajan).
Hvala vam puno! Super ste!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onaj koji ne zna, i ne zna da ne znataj je glup; izbjegavaj ga.
Onaj koji ne zna, a zna da ne znataj je učenik; pouči ga.
Onaj koji zna, a ne zna da zna taj je uspavan; probudi ga.
Onaj koji zna, i zna da zna i koliko ne zna,taj je mudar; slijedi g

clock-img

25.09.2010, 23:24

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

djuli dobro dosla... user posted image
ovdje uvjek ima materijala za dobru zezanciju i smjeh user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

25.09.2010, 23:26

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: djuli

Drage moje,

Mjesecima nisma stizala posjećivati forum. Večeras sam se čitajući ovu temu pošteno ismijala i moram vam reći da ste mi uljepšale čitav dan ( koji je bio očajan).
Hvala vam puno! Super ste!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oooo Djuli, dobro došla u ekipu user posted image pozz

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

25.09.2010, 23:26

clock-img

djuli

pencil-img

5

Hvala puno....

Nadam se da ću od sada biti redovnija....user posted image user posted image

clock-img

26.09.2010, 06:03

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Redovnija u sexu? :)

IZVORNA PORUKA: djuli

Hvala puno....

Nadam se da ću od sada biti redovnija....user posted image user posted image

clock-img

26.09.2010, 22:49

clock-img

djuli

pencil-img

5

može se i tako reći....user posted image user posted image

clock-img

26.09.2010, 23:53

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

pa dobro imal ko kakav savjet?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

26.09.2010, 23:57

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

Vesela?!
Pa ja sam mislila da bi tebi na ovoj temi trebalo dati status specijalne savjetnice, kad ono ti tražiš savjet?!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

27.09.2010, 00:01

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ma kakva ja, ima ovih što su rekle da im je sex kvalitetan a ništa nisu napisale na ovoj temi pa se nadam da će se javiti sa nekim savjetom, nije fazon da igrice čuvaju samo za sebe  user posted image   nije jaranski
a ja? ima  jedna poslovica iako ih baš ne volem "pas koji laje ne ujeda" user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 27.9.2010 0:02:47 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Zadnji članci

article-img