Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Fosfolipidna i kardiolipinska antitijela cesto su neprisutna van trudnoce,tj.kad uradis nalaz a nisi trudfna znaju izaci lazno negativna,u trudnoci se tek "aktiviraju",optimalno vrijeme za nalaz je do 6 nedjelja poslije trudnoce.Porodicni ljekar ne mora to znati,jer to je malo van njegovog domena.Ovo mi je rekao ginekolog koji se bavi visokorizicnim trudnocama iz KC Beograd.
23.07.2010, 12:32
lusesita
25
Sve je moguce,nisam to znala,ali gotovo je sad,ja sam imala poslednji spontani prosle godine u septembru,ja cu uraditi kad vec imam uputnicu,a ako nedaj Boze opet budem imala spontani,uradicu ih i nakon njega!
23.07.2010, 12:57
nena82
37
Mozes naravno i sada uraditi te nalaze,rade ih na Paprikovcu.Mozes ih uraditi i kad zatrudnis.
23.07.2010, 13:45
lusesita
25
I uradicu,znam da rade na Paprikovcu!
23.07.2010, 21:42
ksenija81
11
O ovoj problematici je pisano dosta na rr srbija pa iscitajte KLIK
Mozda nekom pomogne
24.12.2014, 15:35
bambi1
132
Nakon 3 spontana (dva zaredom) ginekolog me poslao hematologu, on me poslao imunologu i dobila sam da radim:
Lupus antikoagulans 1 i 2 i Ratio, Protein S i protein C, faktori koagulacije
Za trombofiliju sam dobila info da se nradi na DIP-u, laboratorija Biohemija.
Zna li neko gdje se radi ovaj prvi dio??
24.12.2014, 15:51
kokouli
963
Trombofiliju mozes odrati 3 faktora s uputnicom na Transfuziologiji ,kod njih takode mozes uraditi protein c ,lupus antikoagulant za protein S nemaju reagensa vec dugo ...ostalo na hematologiji ja mislim ...ili privatno ako ne rade ...sve faktore koagulacije na transfuziologiji takode rade ...Ne rade od tromvbofilije 2 faktora to se mora privatno ,radila sam pa zato znam .
< Poruku je uredio kokouli -- 24.12.2014 15:53:06 >