cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Pretrage antitijela

clock-img

23.07.2010, 10:54

clock-img

nena82

pencil-img

37

Fosfolipidna i kardiolipinska antitijela cesto su neprisutna van trudnoce,tj.kad uradis nalaz a nisi trudfna znaju izaci lazno negativna,u trudnoci se tek "aktiviraju",optimalno vrijeme za nalaz je do 6 nedjelja poslije trudnoce.Porodicni ljekar ne mora to znati,jer to je malo van njegovog domena.Ovo mi je rekao ginekolog koji se bavi visokorizicnim trudnocama iz KC Beograd.

clock-img

23.07.2010, 12:32

clock-img

lusesita

pencil-img

25

Sve je moguce,nisam to znala,ali gotovo je sad,ja sam imala poslednji spontani prosle godine u septembru,ja cu uraditi kad vec imam uputnicu,a ako nedaj Boze opet budem imala spontani,uradicu ih i nakon njega!

clock-img

23.07.2010, 12:57

clock-img

nena82

pencil-img

37

Mozes naravno i sada uraditi te nalaze,rade ih na Paprikovcu.Mozes ih uraditi i kad zatrudnis.

clock-img

23.07.2010, 13:45

clock-img

lusesita

pencil-img

25

I uradicu,znam da rade na Paprikovcu!user posted image

clock-img

23.07.2010, 21:42

clock-img

ksenija81

pencil-img

11

O ovoj problematici je pisano dosta na rr srbija pa iscitajte KLIK

Mozda nekom pomogne user posted image

clock-img

24.12.2014, 15:35

clock-img

bambi1

pencil-img

132

Nakon 3 spontana (dva zaredom) ginekolog me poslao hematologu, on me poslao imunologu i dobila sam da radim:

C3, C4, CIC, ANA, DNA, ACA IgG, ACA IgM, B2 GIg G, B2 GIg M,

Lupus antikoagulans 1 i 2 i Ratio, Protein S i protein C, faktori koagulacije

Za trombofiliju sam dobila info da se nradi na DIP-u, laboratorija Biohemija.

Zna li neko gdje se radi ovaj prvi dio??

clock-img

24.12.2014, 15:51

clock-img

kokouli

pencil-img

963

Trombofiliju mozes odrati 3 faktora s uputnicom na Transfuziologiji ,kod njih takode mozes uraditi protein c ,lupus antikoagulant za protein S nemaju reagensa vec dugo ...ostalo na hematologiji ja mislim ...ili privatno ako ne rade ...sve faktore koagulacije na transfuziologiji takode rade ...Ne rade od tromvbofilije 2 faktora to se mora privatno ,radila sam pa zato znam .

< Poruku je uredio kokouli -- 24.12.2014 15:53:06 >

Zadnji članci

article-img