Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ne moram vam napomenuti koji sam haos nnapravila da ga pronađem
10.03.2013, 15:28
sporty mamaa
3211
IZVORNA PORUKA: riba78
ne moram vam napomenuti koji sam haos nnapravila da ga pronađem
Ja sam mamu zaposlila da trazi, posto mi je kuci ostao, zena odahnula kad ga je nasla(mislila da je bacila u smece) A zna koliko mi znaci
10.03.2013, 15:28
lady_bubamara
257
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Spomenar se po razredu šeče , ode naša ljubav na razredno veče [sm=smiley36.gif _______________________________ Spmenar je knjiga za svakog i svašta u njoj se piše džačka mašta ______________________________________________________________
Usne su slatke ,za poljubac glatke ,karminom se šaraju da mladiče varaju __________________________________________________________________
Neka te sječanje na mene ,ne zadrži nijedan trenutak u životu ali neka ti srečni trenutci ne pomute sječanje na mene
Im i ona: Ne uci za peticu, petica je gorka, kad se ljubav vodi dovoljna je dvojka
10.03.2013, 15:30
tinkivinki
876
Spomenar se po razredu šeče , ode naša ljubav na razredno veče [sm=smiley36.gif _______________________________ Spmenar je knjiga za svakog i svašta u njoj se piše džačka mašta ______________________________________________________________
Usne su slatke ,za poljubac glatke ,karminom se šaraju da mladiče varaju __________________________________________________________________
Neka te sječanje na mene ,ne zadrži nijedan trenutak u životu ali neka ti srečni trenutci ne pomute sječanje na mene
ja imam spomenar ,slatka uspomena ,preživjeo je i pubertet pet godina mlađe sestre i rodjaka a sada je kod prve vlasnice
ne idi u disko cipela ne deri ,več idi u kuhinju i sudže peri ______________________________________________________ ako se neko volio to smo sigurno bili mi ,ako je neko bio previše voljen ,to si sigurno bio ti __________________________________________________________________________ žuta ruža ,žuto sjeme ,sječaš li se dragi mene ,ja se tebe često sjetim ,ali nemam krila da ti doletim ___________________________________________________________________________________
10.03.2013, 15:35
henna ze
475
johnatan..jordanov brat..joe je onaj čičkavi :)
10.03.2013, 15:36
riba78
3255
jeste hena ,uh ludila sam za njima u osnovnoj
11.03.2013, 08:09
Blue rose RR
4361
Ko nije ludio za njima ;:)) Ja ih i danas volim čuti :)
I ja još imam svoj - uredno zapakovan u kutiju sa ličnim stvarima iz djevojačkog života :))
11.03.2013, 08:14
malena27 RR
15117
Aaaaa, predivna uspomena na prve leptirice u stomaku... moj je ostao kod mame, moracu ga definitivno potraziti...
Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
11.03.2013, 08:29
Medić*
29
Ja svoj jos cucam i redovno se smijemo oome sto smo pisali
11.03.2013, 08:38
Marija13
-611
Kod nas je spomenar bio sveskica sa pitanjima "omiljeni pjevac? film? u koga ste zaljubljeni? a to sa pjesmicama smo zvali stihovnik!
11.03.2013, 11:01
Hannica
2920
Sjetih se jednog,valjda nisam prije pisala.... Muskarac kao komarac, ubode i ode.
11.03.2013, 11:03
draguljče
1049
Ja bih baš voljela da imam svoj spomenar. Ali...ko zna gdje je sad.
11.03.2013, 11:07
ananas_ze
317
iz osnovne nemam nista, osim sveski iz biologije i hemije iz srednje imam nesto sto mi sada budi uspomene, tu je nesto sto mi je mm pisao dok smo izlazili, omoti od cokolada i cokoladica, slamke od sokica itd a u drugim sveskicama imamo nase sms poruke, ludo sto smo ih pisali, al mi je sada drago da ih imam i jos neceg se sjetih, naucila me prijateljica: Ovakav je bio plan: da te volim jedan da al jedan dan traje kratko a tebe je voljeti slatko ma bolje mi je i bez tog plana ja te volim svakog dana
"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
11.03.2013, 11:13
hapymum
-28
Ja mislim da nijedan spomenar nije prosao bez
"Kad vidis macku da se uz stablo penje povuci je za rep i sjeti se mene"
30.05.2012 02:20 Hana 03.07.2014 07:40 Ejna
11.03.2013, 11:16
saninica
69
ja bih tako voljela pronaci svoj.....
11.03.2013, 11:58
sporty mamaa
3211
Ne trci za muskarcem koji mnogo laska, njegova je ljubav hrapava ko daska....
A ova je za rr prava:
"Djevojka od 13 ljeta, s momkom se po cesti seta, s 15 vec je dama, a sa 16 je i mama...
11.03.2013, 23:38
riba78
3255
nema vatre bez suhih drva ni ljubavi kao što je prva
Hena hvala za pjesmicu ,baš uživala
11.03.2013, 23:43
sporty mamaa
3211
nema vatre bez suhih drva ni ljubavi kao što je prva
Hena hvala za pjesmicu ,baš uživala
Danas drva na RR ko u prici
11.03.2013, 23:47
riba78
3255
sve moje ljubavi suviše kratko traju ,ili ja ne znam da volim ,ili to druge bolje znaju ?? _________________________________________________
Ptica u letu ,pčela na cvijetu ti si meni najdraži na svijetu
11.03.2013, 23:59
sporty mamaa
3211
Kad podes u borovo da kupis patike, sjeti se Borke i njene matematike...
12.03.2013, 11:26
sporty mamaa
3211
Ne vjeruj muskarcu koji mnogo laska, njegova je ljubav hrapava ko daska...
Ti i ja srca dva
Ljubav + skola = popravni
12.03.2013, 11:31
tehna
224
uh kako bih ja svoj da pronadjem jako divih uspomena je bilo i zaista blago onome koga ima da se sjeti skolskih dana a meni ostaju samo sjecanja na te divne trenutke