Ma draga moja, sve koje smo se poradjale smo prosle takvu fazu, i samo jedno znaj ako je on sada uz tebe, bit ce uvijek. Mi smo se upoznale, ja sam pokrivena, i kroz isti takav "sram" sam prosla, tusiranja, jaukanja, pa cak i mazanja rane, nisam se mogla maci preko 40. konaca, a meni tesko, jos bilo ljeto, 1. avgust, pretoplo, nervoza, dogadjaj i susret sa jednim malim bicem, kojem iako tako bespomocna trebas, jer ono od tebe zavisi, ono te treba bezrezevno. Taj bol koji se izdrzi, znas i sama muskarci nebi. Ali sve u svemu ja sam smogla snage opet ostati trudna, koliko iz zdrastvenih razloga (to je neka dr. tema), toliko da se kasnije nebih mogla usudit prolaziti kroz isto.
Iskreno i mi smo imali situaciju, poslije, kada je proslo nekoliko od poroda, jednostavno se izgubila zelja za odnosima sa njegove strane. Na svasta sam pomisljala, ko zena, sve na ono najgore, al je jedan mali razgovor sve rijesio. On poslije svega vidjenog, iako je imao zelju nije mogao pitati, cekao je da ja "potrazim", a ja ko i svaka zena dala ponosu na volju, pa razbijala glavom, ali od toga najgoreg nije bilo hvala Bogu nista.
To samo mogu oni muskarci koji znaju cijeniti ono sto je njihovo.
Draga moja zelim ti brz oporavak, zelim ti da smognes snage i otvoreno porazgovaras sa njim, jer jedino razgovorom ces rijesiti svoje nedoumice.SRETNO