IZVORNA PORUKA: onakva
E zene drage i mi smo dosli da vam se pridruzimo.Moj Vedad je rodjen 10.02.2009 i samo sam ga prvih mjesec dana dojila ovo svo ostalo vrijeme ga dojim i dohranjujem s flasicom jer je halapljiv,takav bio i u tibi.Zao mi je emma.L sto tvoja bebara nece siku vise jer mom Vedadu je to najdraze ali moze mu doci poslije flasice(180ml) ili prije kao aperativ Inace napreduje a posto sam ne iskusna mislila sam da mi mlijeko nije ok jer je stalno plakao a ustvari mlijeko mi je odlicno ali ga ne moze zasititi pa je dok.predlozila dohranu od 3 flasice na 24h,medjutim to mu je vec sad malo pa sam na svoju ruku povecala dozu(tj dajem mu jos jednu flasicu) i vec razmislajm da mu pocnem davati povrce.Kao sto sam vec ranije rekla da nemam iskustva u majcinstvu molila bih majke sa iskustvom da mi dadnu savjet da li da pocnem s povrcem ili da sacekam jos malo???
Hvala
Ako je iko halapljiv onda je to moj malac, i zbog toga imamo puno problema i sa tibom. On se rodio veliki i
vec u bolnici mi je pedijatrica rekla da ga dohranjujem dok mi ne nadodje mlijeko. Sva sreca pa nadodje drugi dan,
jer nisam ni pomisljala da ga dohranjujem, i sad ga dojim svaki sat, nije mi bitno koliko samo ako je gladan ja dam siku.
Bolje i to nego dohrana! Ti si
onakva sama rekla da si neiskusna, pa evo ti savjet, probaj ti svoje djete cesce dojit, a ne
izbacivati mu obroke dojenja! A sto se tice povrca i ostalog, mom deckicu je jucer bilo puna 3 mj. i vec mu namjeravam pomalo
davati voce i povrce, ali to nikako nece zamjeniti obrok, nego eto samo da se navikava na okuse, i da mu se zeludac navikne
na tu hranu. Kad bude gladan pored dojenja onda cu da dodajem mlijecne obroke, a voce vec sada, ali u obliku soka i sl.
I jos uvijek ga znaju nekad muciti grcevi, jer je toliko halapljiv da se naguta zraka svaki put kada doji, ali sta cu, mucimo se oboje
ali barem nije gladan, i ne dohranjujemo...