IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ma sve je to individualno...
dosta curica njenih godina još nemaju dlačice... blago njima ili nisu ni počela davati nikakve druge znake da se nešto dešava ...
ova moja malo ubrzala...
ja sam nedavno uključila bic za ipod pazuha...jer to više nije za čupkanja nego baš za skintu
na koki sam joj nedavno pre bazen malo makazicama "štucovala" ahahaha joj majko...čisto da se ne vide kroz kupaći koji je tanak i svijetle boje
a da i moja plavusa a dlačice tamne ....
HAHHA legendo, al me nasmija, a dijelim tvoje muke vjeruj.
Mi čupamo ispod pazuha sa Braun Silk Epil-om :D hehehe. Malo bolilo prvi put ali navikla sad pa kad počupamo mjesec dana nema hB. A planiram za ljeta neki tamniji kostimić šareni da ganjamo da se ne vidi "donji trap" hahaa, a pa Bože zar nas već te muke nađoše.
I kod L. dosta drugarica još nema ni navidiku tih promjena, s' treninga po godinu/dvije/tri starije pa nije još ništa to, to nju pomalo i muči - "zašto ja ovo zašto ja ono, kada neke drugarice starije nemaju?". Međutim utješno da par dobrih drugarica iz razreda, kao i rodica joj koje su vršnjakinje, u nekih pola godine rasponu rođene imaju te promjene iste pa se malo bar identifikuje.
A šta misliš kada spram promjena ovih možemo očekivati prvu
?