IZVORNA PORUKA: tinkivinki
IZVORNA PORUKA: Medić*
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Medić*
Moj jutros kaze: mama Tarik iz 5 razreda ima tel hoću li ja imati?
Ne znam sine vidjet cemo. Do 5 ima još puno.
Eto...takva su djeca. Ništa neobično ali sve jedna od drugih vide.
Tražila je i moja...
tražila je i tablet u prvom...H
misliš da su dobile
al dobro ja sma hitler mama...
i ja ne popuštam u svojim principima...
ja mislim d aje moja H jedino dijete u školi koje je tablicu množenja naučilo postarinski...
na papir i na zid naljepi i hodaj tamo vamo dok ne naučiš
I ja sam Hitler
ma ne može se tehnologija izbjeći,u školi koriste povremeno laptope,recimo na likovnom su jednom crtali na laptopu i u prvom razredu su radili neke zadatke, bojanke.učiteljica kaže predviđeno je programom tako da rade na laptopu i matematiku nekad.naravno tu nema da oni mogu naći igrice kakve oni hoće ili you tube
za školu kad treba meni nije problem...
naši imaju tehniku komlet u učionici...
i ja nju ne izbjegavama ja nju kanališem, doziram i definitvno ne stavljam je pri kupovini stavri za zdrav život u prvi plan...
one savršeno rade na svakoj tehnici...ali ne sjede za njom ...
pa ja sma sjedila na kafama sa ženama koje djeci daju mobitel da bi je mirno popile...
a da ne rpičam mog šoka kad tuđe djete uzima ispred mene moj mobitel traži mi crtani...
a moja djeca sjede za durgim stolom sa ruksakom punim papipra i bojica i grickalica i tako me čekaju dok ja mirno kafu pijem...
istina zovnu me par puta ''mama jel valja, mama vidi...'' mahnem , zaaplaudiram dam pet i idemo dalje...