Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Hate, nije ovo prvi put sto su njega zezali cini mi se da si pisala ranije. Uzas...Nemam rijeci.
17.12.2015, 01:05
InLove
538
Hatooo draga strasno mi je zao! Brz oporavak K. zelim
17.12.2015, 06:48
damma
1281
Draga Hato zao mi je. Isplakah se vjeruj. I samo zamisljam svoje dijete u istoj situaciji.
17.12.2015, 07:18
hatepsut
1241
Zaspah nekad pred zoru,izvinite molim vas ako sam vas uznemirila. Ali sam htjela da podjelim s vama sta se sve desava.I to je strasno,problem je u društvu opcenito . Ne znam u sta ce izrast ove generacije.
Gali ,u pravu si,oni u razredu imaju jednog Tzv. Problematičnog djecaka. Na tjelesnom su sutali loptu u gol i taj je promašio a djeca su se smijala i moj K. Između ostalih. Te im je taj pretio u smislu "vidjet ćete kad zavrsi nastava". Direktor je vandredno došao,ja sam insistirati na policiji ali meni smirio i kazao kako ce on to rijesit. Ja kad sam usla kod direktora vrištala sam "ko je taj koji je pretio" taj djecak je počeo plakat.I govorio "izvinite molim vas".A pripremili su bejzbol palicu s velim usarafljenim šarafom na vrhu.kad bi se neko tim udario po glavu ,uh.
Ali mi policajac hladno kaze "pa djeca se tako igraju" , "ovo su lakse tjelesne povrede". Valda su trebale biti teze 😔
Učinit cu sve kako zakon nalaze,ali sta ce desit kasnije ?! Koliko ce moje djete biti zaštićeno ?! Ko mi garantuje da se ovi nece svetit ?!
17.12.2015, 07:38
bebacha
1170
Rasplaka ti mene.... sva sam se naježila nemas pojma koliko mi je žao......nazalost ovoga se jakooo bojim jer imamo par tih slucajeva u zadnje vrijeme u nasoj skoli ista situacija roditelji ne zele doci i policija nemoćna (kako oni kaui) presrasno ja se od srca nadam da ce to prestati i da djecak nece imati traume
17.12.2015, 07:40
niki83
2113
Hate..za K i tebe veliki Sigurna sam da ce nasilnici biti kaznjeni! 9.su razred..treba da se nose sa posljedicama!! I K ce biti dobro aBd.. Ali tebi porucujem da samo budes ustrajna! Pritisni i u skoli svakog onog ko moze da ucini nesto! Jer moze se..i mora!
17.12.2015, 07:55
Hanady RR
18727
Srašno...hato uzneimiral se jesam i strašno mi je žao...er znam i tebe i tvog dječaka drivnog... ali neka si nam ispričala da znamo gdje i u kakvom društvu živimo jer sve je teže i težće odgajati djecu zaista
17.12.2015, 08:03
Visnja RR
15102
Draga Hato jeste pogdilo me je....tvoja bol koju su isjećala i sve ono sto sada osjećaš kao majka....
Neka si podjelila s nama ...znas da smo tu za sve
17.12.2015, 08:06
bebaa
-11235
srce slatko.....
17.12.2015, 08:16
mum82
279
Hato draga,jako mi je zao zbog djecaka i tebe,,uzasna situacija ne mogu zamisliti kako se osjecas,,,pile drago
17.12.2015, 08:23
Medić*
29
Draga Hato, bas mi je zao
17.12.2015, 08:25
vickie
83
Hato, bas bas si me rastuzila svojom pricom. Osjeca se svaka suza koju si isplakala zbog svog djeteta...pa i one sto stoje u grlu... Imam nesto na umu, ali to nije pàmetno pisati...muz, brat, rodjak ili prijatelj naucili bi ih najbolju lekciju...i njih i roditelje im!
17.12.2015, 08:30
DM
2408
Draga Hato, knedla mis toji u grlu Žaomi je dkečaka, tebe i žao kroz šta sve prolazite.. Ljuta sam, ma bijesna s kakvim ljudima živimo
17.12.2015, 08:32
ziki
1815
Draga Hato strašno mi je žao i dječaka i tebe što si se nasekirala. Užasno nam je stanje u društvu, u školama.... i u svom tom užasu umesto da traže rješenje, nalaze se neki koji gledaju da izvuku korist
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
17.12.2015, 08:38
ziel
2568
IZVORNA PORUKA: vickie
Hato, bas bas si me rastuzila svojom pricom. Osjeca se svaka suza koju si isplakala zbog svog djeteta...pa i one sto stoje u grlu... Imam nesto na umu, ali to nije pàmetno pisati...muz, brat, rodjak ili prijatelj naucili bi ih najbolju lekciju...i njih i roditelje im!
Potpuno se slazem. Nekad ipak treba uzeti pravdu u svoje ruke. Zamisljam da sam ja u pitanju, msm moje dijete,... Msm da ni mm ne bi sjedio skrstenih ruku. Ja bih prvo krenula od tih nasilnika. Djeca su, lako se uplase. Zaprijetiti im ozbiljno i ljutitim glasom, nasamo! Msm da od straha ne bi vise nikad.
17.12.2015, 08:45
palachinken
5397
Ma najlakše je sad pametovati ja bih ovo ja bih ono. Delikatna je to situacija, a društvo puno budala željnih dokazivanja. Hate, žao mi je što se to desilo. Još malo pa on ode iz škole. Nadam se da se neće ponoviti i da ćeš istjerati pravdu kako si naumila.
17.12.2015, 08:53
henna ze
475
nažalost, to je realnost..i samo je pitanje dana kada će se nešto desiti...
žao mi je strašno
17.12.2015, 09:02
mishkica
-231
Jako mi je zao draga Hato, mogu samo da ti veliki zagrljaj posaljem divna zeno,
17.12.2015, 09:11
minie
165
Uh, jako mi je zao Hato tvog djecaka i svega sto se dogodilo Nadam se da ce skola poduzeti nesto po tom pitanju i da se vise nikad nece ponoviti
17.12.2015, 09:32
veeseelaa
20552
ja na nasilje odgovaram nasiljem svak zna svoje, ja i mm imamo svoje da mi neko nedužno napadne dijete, znam kako bi
nek se usudi samo!
žao mi je hato, ko može sabur , možda je i bolje
17.12.2015, 09:43
Medić*
29
Ja opet nasiljem ništa ne bih..koliko god da boli Jer ništa ne postižemo. Samo belaj još veći sutra među djecom..
Strogi disciplinski ukor, kazna i djelovanje nadležnih institucija pa tjera nje do kraja
17.12.2015, 09:52
irenaSA
553
Hato Imaš moju podršku...osjećam kako ti je..dijete dobije temperaturu i upalu grla pa se čovjek zabrine a ne neko drugi da ga povrijedi... Odgajam svoju djecu bez nasilja, udaranja, batina...i onda ih neki primitivac nalupa Nemoj odustajati, pravne države nemamo kao ni adekvatnog lijeka u sporosti i nezainteresovanosti institucija... Ovo nije samo problem naše zemlje..sve više je nasilja u školama širom svjeta...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
17.12.2015, 10:10
teacher75
5394
hato draga rasplaka ti mene strasno mi je zao. mogu mislit kako ti je bilo. tu pricu treba portalima poslati. mozda pritisak medija nesto postigne da se strozije kazne
17.12.2015, 10:19
ladyblue RR
1848
hato, jako mi je žao djeteta i tebe.
ja bih to riješila na svoj način ali nije za pisanje po forumu. mamice bi se ja njima naHebala samo tako.
17.12.2015, 10:38
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: teacher75
hato draga rasplaka ti mene strasno mi je zao. mogu mislit kako ti je bilo. tu pricu treba portalima poslati. mozda pritisak medija nesto postigne da se strozije kazne
ja stalno mislim da u ovom domenu treba nešto mjenjati... u kantonu sarajevo sada idu izmjene zakona i u istom se obaveza i odgovornost roditelja planira postrožiti i sve povezati s akrivičnim zakonom... mislim da bi u drugim kantonima to pod hitno trebalo da se provede na isti način... ovo je strašno...