IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Taurus nikada nisam ništa pila a ciklus sam mislila odgoditi na 5-6 dana
Ilha nemam zdravstvenih problema
Rose u pravu si, ja sam mislila da je to jednostavno.... a ono ima procedura cijela
Radije onda ne bi
moj je savjet NE- jer si rekla da nisi išla ginekologu od kada si se porodila a nisi nikada ni pila hormonske tbl., pušač si i nisi radila krvne nalaze
ovaj prvi slučaj kod hanebane što je bio je nešto drugo-žena se pripremala za operaciju a znamo da se u sklopu toga odrade sve neophodne pretrage koje uključuju i trombocite i vrijeme krvarenja
na žalost kod nas neki ginekolozi propisuju primolut-nor bez prethodnih analiza krvi, što nije ispravno, ali i nije tako strašno jer primolut-nor nije klasični kontraceptiv, ne sadrži estrogensku komponentu već samo progesteronsku i ne pije se dugoročno
takođe mnoge žene ga koriste "na svoju ruku" i piju ga nekoliko dana bez ikakvih posljedica
vrlo je nezahvalno nekome savjetovati da ga popije, jer šta ako pripadaš onom malom broju žena koje imaju navedena nus djelovanja i ko bi bio odgovoran za tvoje zdravlje
opet kažem, ja da ga trebam popiti, pila bih ga bez razmišljanja jer znam svoje zdravstveno stanje i preuzimam odgovornost za samu sebe, ali za nekoga drugog NE