IZVORNA PORUKA: Anoniman
Anonimna br.1.: Ja vas uopste nisam prozvala nicim, vi ste te koje sad dizete hajku ko je anoniman. Takva sam jer pored dugogodisnjeg staza na forumu i doooosta poznanstava sa istog ne zelim da sutra na kifici budem u svacijem kutku mozga ona sto ima bracnih problema. je li to toliko tesko shvatiti????? e bas vam hvala!
i da pojasnim: nije bilo nekog treceg. jednostavno nam se desila strasna stvar koja nas je oboje potresla i ja sam mislila da ce se mm pobrinuti da rjesi situaciju, da ce da me tjesi, da bude hrabar, odlucan i "musko". jednostavno sam ga uvjek takvog znala. a onda je on postupio kao obicni mis, kukavica. u detalje ne bih jer i on ponekad cita sta ja pisem (i to je razlog anonimnosti). zbog toga sto sam izgubila postovanje prema njemu nisam vise spremna na kompromis, to je bila sustina i na to sam mislila recenicom "valjda se shvata sta hocu da kazem"...
da se manje bavite time ciji je kakav status i kakakv ton ima poruka a vise onim sta ko napise manje bi bilo svadje na forumu.
anonimna duso....
![user posted image](http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif)
zao mi je sto ti se to dogodilo s muzom.... nadam se da je to bio njegov trenutak slabosti i da ce on shvatit svoju gresku i popraviti je....
problem smo napravile ja i atarka.... ja sam komentarisala tvoj post, koji sam kako si objasnila, pogresno shvatila.... onda je ona komentarisala moj koji je pogresno shvatila... pa opet ja njen koji sam pogresno shvatila.... i onda smo se lijepo razjasnile.... niko nije imao namjeru da se svadja niti da te napada zato sto si anonimna.... to je tvoje pravo i imas svoje razloge.... ja ih postujem i da ih nisi iznijela....
ja sam fino napisala da jos nikad nisam bila anonimna, sto ne znaci da necu biti....
mir mir mir niko nije kriv
nadam se da ces ponovo steci povjerenje u TM i da ce on uspjeti da ispravi ono sto je uradio
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0