Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
pogledaj u mangu, cini mi se da su dobili nekih novih haljina
02.06.2010, 21:19
faris06
190
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: faris0'
ja sam neki dan kupila haljinu u belisimi, crna , uska, do pola koljena , sa nekim crnim sljokicana koje su nasivene u vidu trake oko vrata i uzduz po haljini. Pravo dobro stoji, kamuflira stomak. A ima i jedna slatka crna sa bijelim tufnicama, uz crveni kais i sandalice mislim da bi bilo efektno.
gledala sam tu crnu...al kimono je rukava jel da...meni ruke kao da treniirma odbojku...ja bih kratki rukav...a nisma nešto za tufnica...smršala sam al sam opet nekako u tufnicama bezveze
ma i meni su ruke kao da bildam, ali uz adekvatan sal to se zakamuflira. Ma bitno ti je samo prvih pola sata kad se svi gledaju i zagledaju, a kad zabava krene, ples i ostalo, onda ma da si i u farmericama koga briga. A ova haljina stvarno dobro stoji, meni struk dosao kao 38, a haljina br 42 . Uz stiklu ma prava maca.
02.06.2010, 21:21
faris06
190
IZVORNA PORUKA: teacher75
pogledaj u mangu, cini mi se da su dobili nekih novih haljina
Ja sam bila u mangu prije 7 dana i nije im bio neki izbor.
02.06.2010, 21:26
Hanady RR
18727
nema u magu ništa teacher...neki dezeni meni ne prihvatljivi totalno...baš sam se razočarala a sve sam čekala njihovu kolekciju
faris koliko je koštala ta crna...ja je gledah u subotu na izlogu ( a i ta na tufne) al ne uđoh da je probam...a prije 15 dana kupila sam 2 lanene al ljubičasta i crna baš onako sposrtska elegancija...nisma nešto raspoložena u njima u svatove...
kupila sam lakirane crne sandalete..preslatke i imam lakiranu pismo torbicu...sad kontam mogla sam jedan šal od tila uz tu haljinu...
02.06.2010, 21:32
faris06
190
Ova crna je 79 KM, a i ova na tufne mislim ( samo nju nije bilo broja za mene pa ne znam kako stoji). E sad i ja sam imala crne lakovane cipele i crnu torcicu, malo jacu sminku . Prvi put poslije poroda da sam se osjecala maca kao nekad . Nemam prebacenu ni jednu sliku pa vam ne mogu pokazati, bas mi je zao!
02.06.2010, 21:33
faris06
190
I ja sam probala tu lanenu crnu, ali mi ona nekako previse nabrana ispod one trake, pa nekako prosiri, a bila sam obradila muzeka i za nju.
02.06.2010, 21:52
Hanady RR
18727
ok faris idem ja nju sutra da probam...
pa onda imam kombinacija more....
sutra je glavna ktivnost ako je kupim i ona ulazi u izbir za svatove
imam ja jednu crnu carmen line....pa imam satenske hlače i zlatno crna tunika, pa zlatne cipe i torbica, pa srebrene cipele i trobica, pa crn lak cipele i trobica, pa crvena haljina na tufne bijela, pa bijele cipe i torbica....pa haljina satenska boja između zelene i plave ( ne znam ni koje je boje al u srebro ide super) al na sve to radi moje kilaže potrebni su dodaci tipa šala, bolera ( mada njih ne volim9 i sve tako nešto ima fali da ja izgledam fuul cool...al opet imama vsa sutra ćemo mi to ukomponovat jer moram vidjeti ako stavim dodatak šal ili bolero kako da se sa nakitom dogovorim a toga opet imam pa me sve strah da se od silne želje da se sredim ne nadžidžam...kodad nisma dugo išla na neko slavlje a imama novih stavri nakita i onda bi ja sve da pokažem od jednom...
03.06.2010, 10:13
tea lana
2255
nema u magu ništa teacher...neki dezeni meni ne prihvatljivi totalno...baš sam se razočarala a sve sam čekala njihovu kolekciju
faris koliko je koštala ta crna...ja je gledah u subotu na izlogu ( a i ta na tufne) al ne uđoh da je probam...a prije 15 dana kupila sam 2 lanene al ljubičasta i crna baš onako sposrtska elegancija...nisma nešto raspoložena u njima u svatove...
kupila sam lakirane crne sandalete..preslatke i imam lakiranu pismo torbicu...sad kontam mogla sam jedan šal od tila uz tu haljinu...
Hanady imam ja jednu lijepu haljinu pamuk lan elegantnu ali oper se osjecas u njoj ekstra pa ako hoces da ti je dam za svadbu.Bijela je sa crnim cvjetovima.IM malo sire bretele i ispod gruddi pada.Ne ocrtava se stomak do ispod koljena.Javni mi pa da ti je donesem u nedelju
03.06.2010, 10:20
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: tea lana RR
Hanady imam ja jednu lijepu haljinu pamuk lan elegantnu ali oper se osjecas u njoj ekstra pa ako hoces da ti je dam za svadbu.Bijela je sa crnim cvjetovima.IM malo sire bretele i ispod gruddi pada.Ne ocrtava se stomak do ispod koljena.Javni mi pa da ti je donesem u nedelju
nazovem te dgje i u koliko u nedelju da se nađemo ja ću danas otići da porbam i ovu crnu...a ko zna možda i tufne al neka i ta dođe...ko zna...pa bolna imama ja prilika ovaj mjesec hipter
03.06.2010, 12:49
tea lana
2255
Zdogovoreno
10.06.2010, 20:25
Hanady RR
18727
e sad se ja sjetih da sam ovdje obećala svoje kombinacije pokazat...
moram noćas maznut mužu mobitel da vam uslikam...sve sam skontala za tri svadbe...spremno čeka svaka kombinacija svoj subotni red
faris kupila sam crnu haljinicu iz bellisime....super je i super mi stoji pravo...tako je zanimljiv kroj da se nije moglo odolit...
elem noćas slikam nemojte da spavate...prva svadba je sad u subotu
10.06.2010, 20:29
Visnja RR
15102
dobro da znam kad mi zatreba neka fensi haljina gdje da zakucam na vrata... tj pp :)
10.06.2010, 20:30
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
dobro da znam kad mi zatreba neka fensi haljina gdje da zakucam na vrata... tj pp :)
yes of course ... samo malo suzi
11.06.2010, 02:10
Hanady RR
18727
evo sam se stilizirala za predstojeće svadbe kako je tako je ja u jednom mjesecu bolje nemerem
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
11.06.2010, 08:41
acudesa
7725
...super su ti sve kombinacije... ko zna-zna! PS-iskopiraj slike ovdje, jer ćemo ovu temo ostaviti, a one ostale za neko vijeme brisati...prebacit ću važne postove, al eto...
< Poruku je uredio acudesa RR -- 11.6.2010 8:43:12 >
11.06.2010, 10:26
veeseelaa
20552
evo sam se stilizirala za predstojeće svadbe kako je tako je ja u jednom mjesecu bolje nemerem
vala si to sve trebala obući pa postaviti sliku, ovako nije potpuno, inače super kombinacija A šta obući? ovisi i na kakvu svadbu i kome ideš! truditi se ne zasjeniti mladu Ako je svadba intimnija, manje društvo itd može i neki elegantni komplet ili neka diskretna haljina a ako je gala sa velikim brojem zvanica e tu ne može bez extra svečane haljine koja naglašava obline
11.06.2010, 10:28
veeseelaa
20552
ja inače ne volim svadbe, to me baš umara, izbjegavam ići na iste, uvijek nadjem neku ispriku Na zadnjoj svadbi kojoj sam bila zadržala sam se 40 minuta, i previše mi bilo! ušla, pozdravila, uručila poklon i uhvatila se
11.06.2010, 13:02
Hanady RR
18727
vesela ne da mrzim svatove nego sve što je za njih vezano...kad pomislim na cjelodenvno vozikanje dođe mi da odustanem...al ne mogu...znam dq onima koji su me pozvali znači da budme tu sa njima i djelim radost pa se i ja radujem vazda do zore...
al definitvno u svatovima broj 1 sutra ima da naručim onu opjesmu ''uh lele što se ne ubi ipod one kruške''' skontaće me za jedno 7 mjeseci ( moja odokatina procjena)
acu...nešto mi citiranje ne ide...neće slike samo crvene tufnice...pa kda mogne prebacim ovamo
11.06.2010, 13:03
Hanady RR
18727
e da slikat ću se u zavšršnoj fazi kako koja svadba pristiže na meni to je još bolje naravno...a vesela vjeruj ima oblina na izvoz
11.06.2010, 14:32
acudesa
7725
acu...nešto mi citiranje ne ide...neće slike samo crvene tufnice...pa kda mogne prebacim ovamo
evo lejzi :)
evo prva kombinacija
cipele, torbica, narukvica i naušnice vise na narukvici
tunika
pantalone
svatovi broj 2
evo cipel i torbica i naušnice su na tašnici vise
svatovi broj 3
e ovdje je dvoje naušnica...samo da skontam frizuru ako podignem kosu idu prve ove što više sjaje ako pustim kosu idu ove kuglice viseće...
tašna i cipele lak crni iz svatova broj 2.
16.06.2010, 21:49
faris06
190
e sad se ja sjetih da sam ovdje obećala svoje kombinacije pokazat...
moram noćas maznut mužu mobitel da vam uslikam...sve sam skontala za tri svadbe...spremno čeka svaka kombinacija svoj subotni red
faris kupila sam crnu haljinicu iz bellisime....super je i super mi stoji pravo...tako je zanimljiv kroj da se nije moglo odolit...
elem noćas slikam nemojte da spavate...prva svadba je sad u subotu
Nije me bilo ovih dana pa ne vidjeh ovo. Ma odmah sam ja skontala da ce se tebi ova haljinica svidjeti, jer super je za punije mamice. Ja sam se stvarno osjecala maca u njoj.
16.06.2010, 23:48
Apotekarka
3918
Hanady kombinaciha za svatzove br.2 mi je najljepsa... a ja imam za mjesec svatove udaje mi se moja vjencana kuma pa ne znam kakvu bi haljinicu sebi kupila pomagajte,,jabi nesto ljubicasto
18.06.2010, 10:17
DM
2408
e da slikat ću se u zavšršnoj fazi kako koja svadba pristiž
Pa ima li tih slika
18.06.2010, 10:18
DM
2408
IZVORNA PORUKA: doublemum
e da slikat ću se u zavšršnoj fazi kako koja svadba pristiž
Pa ima li tih slika
Ma znala sam -čim postavim pitanje, sam se sjetim dgovora-našla sam slike na drugoj temi
18.06.2010, 10:43
Lejla Ka
5544
Koja je od ove dvije haljinice za punije mamice, a da se u njoj osjećaju ko maca sv2 ili sv3?