cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Stilski savjeti

clock-img

21.07.2014, 18:42

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

user posted image znala samuser posted image
a za finalnu verziju cemo jos da razmislimouser posted image ...mozda "bezglavu"user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

02.09.2014, 22:12

clock-img

aidana

pencil-img

833

Pozvana sam na svadbu za vikend i dvoumim se oko 2 kombinacije. Obukla bih ovako nesto https://www.google.ba/search?q=red+dress+black+tights&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=RR4GVMWJOMmZPb7DgLAC&ved=0CCsQ7Ak&biw=1366&bih=643#imgdii=_ , ali ne znam je li rano za crne grilonke...sta ako sunce ugrije? Inace sam taj outfit nosila za novu godinu user posted image

clock-img

02.09.2014, 22:13

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: aidana

Pozvana sam na svadbu za vikend i dvoumim se oko 2 kombinacije. Obukla bih ovako nesto https://www.google.ba/search?q=red+dress+black+tights&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=RR4GVMWJOMmZPb7DgLAC&ved=0CCsQ7Ak&biw=1366&bih=643#imgdii=_ , ali ne znam je li rano za crne grilonke...sta ako sunce ugrije? Inace sam taj outfit nosila za novu godinu user posted image

Meni je otvorilo jako puno slika.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

02.09.2014, 22:15

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

crvena haljina i crne grilonke

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

02.09.2014, 22:24

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: teacher75

pa da, ali jako puno slika, koja sad od tih?

clock-img

02.09.2014, 22:27

clock-img

aidana

pencil-img

833

IZVORNA PORUKA: MicoTico

http://www.neofundi.com/profiles/blogs/red-dress-black-tights kao na zadnjoj slici

clock-img

02.09.2014, 22:27

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

svejedno,, valjda ima neku crvenu haljinu pa ne zna idu li sad grilonke crne uz njuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

02.09.2014, 22:29

clock-img

aidana

pencil-img

833

svejedno,, valjda ima neku crvenu haljinu pa ne zna idu li sad grilonke crne uz njuuser posted image

ma znam da idu user posted image nego ove druge zene imaju spremne ljetne haljine pa reko da ne odudaram sa zimskim outfitom user posted image

clock-img

02.09.2014, 22:30

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Iskreno, nisam baš oduševljena. A šta fali običnim štramplama, onim najtanjim, u boji kože. Neće ti biti hladno, a nećeš ni izgledati "ko za zime".

clock-img

02.09.2014, 22:33

clock-img

aidana

pencil-img

833

Iskreno, nisam baš oduševljena. A šta fali običnim štramplama, onim najtanjim, u boji kože. Neće ti biti hladno, a nećeš ni izgledati "ko za zime".

ma haljina je kraca a moje noge su daleko od savrsenog pa je nosim samo na tamne.

clock-img

02.09.2014, 22:40

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

ma haljina je kraca a moje noge su daleko od savrsenog pa je nosim samo na tamne.

A čije jesu? Ne računam ove retuširane fotke s netauser posted image

Kako hoćeš, ako je tebi OK i ako ćeš se ugodnije osjećati, onda go for.

clock-img

02.09.2014, 22:43

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

http://www.pinterest.com/pin/122230577360036865/
Meni je ovo baš cool.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

02.09.2014, 22:43

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Tvoje mici.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

02.09.2014, 22:46

clock-img

aidana

pencil-img

833

To bi sad dalje bila prica za neke teme o kompleksima user posted image al se svakako osjecam ugodnije sa crnim grilonkama, s tim sto sam ja neko ko sorceve oblaci iskljucivo kad je hladno na helanke ili debele strample....i imam kolekciju "zimskih sorceva" na koje mm samo prevrce ocima user posted image

clock-img

02.09.2014, 22:48

clock-img

canim

pencil-img

4126

Pa nista, obuci dugu haljinu i rijesi problem user posted image onda mozes i bosa ici user posted image

clock-img

02.09.2014, 22:49

clock-img

aidana

pencil-img

833

IZVORNA PORUKA: Hannica

Meni je ovo baš cool.

i meni user posted image
mada ja kad sam pisala nisam mislila da li se to opcenito nekom svidja ili ne, vec da li ima smisla obuci dok oficijelno jos ljeto traje...o tome se radilouser posted image

clock-img

02.09.2014, 22:49

clock-img

canim

pencil-img

4126

Tvoje mici.user posted image

Eh cuj hannice a ti i micotico u istoj kategoriji user posted image

clock-img

02.09.2014, 22:51

clock-img

aidana

pencil-img

833

IZVORNA PORUKA: canim

Pa nista, obuci dugu haljinu i rijesi problem user posted image onda mozes i bosa ici user posted image

bi rado...ali nemam svecane user posted image

clock-img

02.09.2014, 22:56

clock-img

canim

pencil-img

4126

Ma obuci sta ti se svidja, iako nemoras sad 100 dena obuci, nekih 40-60tak dena tek da zamaskiras to sto hoces da maskiras.

clock-img

02.09.2014, 22:57

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Meni je ovo baš cool.

i meni user posted image
mada ja kad sam pisala nisam mislila da li se to opcenito nekom svidja ili ne, vec da li ima smisla obuci dok oficijelno jos ljeto traje...o tome se radilouser posted image

Znam ja šta si ti pitala,nego ugledah ovu sliku dok sam razgladela i morala sam reči.
Da mi je ovakvu haljinu obukla bih se isto na svadbu u septembru,pa nek grije kol'ko hoće.user posted image

clock-img

02.09.2014, 23:02

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Kad malo bolje razmislim ...za ovu kombinaciju mi fali sve osim grilonki.user posted image

clock-img

02.09.2014, 23:06

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

Kad malo bolje razmislim ...za ovu kombinaciju mi fali sve osim grilonki.user posted image

user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

02.09.2014, 23:09

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Meni je ovo baš cool.

Da, ali sve u fullu, s jaknom, ali od aidane je malo drugačija haljina, više klasična i bez rukava.

clock-img

03.09.2014, 00:10

clock-img

saritaa

pencil-img

-109

ma obuci crne carape ali tanke...zamaskirat ces noge a neces izgledati kao da si pala sa marsa ako ugrije sunce user posted image

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

clock-img

03.09.2014, 11:55

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Perfektna kombinacija. Nije vise ljeto, svakako je septembar, tako da ne moras glumiti dvorsku ludu u sandalicama. user posted image
I ne, ni slucajno obicne strample da obuces.

Zadnji članci

article-img