Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
02.09.2014, 22:43
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: aidana
IZVORNA PORUKA: MicoTico Iskreno, nisam baš oduševljena. A šta fali običnim štramplama, onim najtanjim, u boji kože. Neće ti biti hladno, a nećeš ni izgledati "ko za zime".
ma haljina je kraca a moje noge su daleko od savrsenog pa je nosim samo na tamne.
A čije jesu? Ne računam ove retuširane fotke s neta
Kako hoćeš, ako je tebi OK i ako ćeš se ugodnije osjećati, onda go for.
Tvoje mici.
02.09.2014, 22:46
aidana
833
Iskreno, nisam baš oduševljena. A šta fali običnim štramplama, onim najtanjim, u boji kože. Neće ti biti hladno, a nećeš ni izgledati "ko za zime".
ma haljina je kraca a moje noge su daleko od savrsenog pa je nosim samo na tamne.
To bi sad dalje bila prica za neke teme o kompleksima al se svakako osjecam ugodnije sa crnim grilonkama, s tim sto sam ja neko ko sorceve oblaci iskljucivo kad je hladno na helanke ili debele strample....i imam kolekciju "zimskih sorceva" na koje mm samo prevrce ocima
02.09.2014, 22:48
canim
4126
Pa nista, obuci dugu haljinu i rijesi problem onda mozes i bosa ici
i meni mada ja kad sam pisala nisam mislila da li se to opcenito nekom svidja ili ne, vec da li ima smisla obuci dok oficijelno jos ljeto traje...o tome se radilo
02.09.2014, 22:49
canim
4126
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: MicoTico Iskreno, nisam baš oduševljena. A šta fali običnim štramplama, onim najtanjim, u boji kože. Neće ti biti hladno, a nećeš ni izgledati "ko za zime".
Tvoje mici.
Eh cuj hannice a ti i micotico u istoj kategoriji
02.09.2014, 22:51
aidana
833
IZVORNA PORUKA: canim
Pa nista, obuci dugu haljinu i rijesi problem onda mozes i bosa ici
bi rado...ali nemam svecane
02.09.2014, 22:56
canim
4126
Ma obuci sta ti se svidja, iako nemoras sad 100 dena obuci, nekih 40-60tak dena tek da zamaskiras to sto hoces da maskiras.
i meni mada ja kad sam pisala nisam mislila da li se to opcenito nekom svidja ili ne, vec da li ima smisla obuci dok oficijelno jos ljeto traje...o tome se radilo
Znam ja šta si ti pitala,nego ugledah ovu sliku dok sam razgladela i morala sam reči. Da mi je ovakvu haljinu obukla bih se isto na svadbu u septembru,pa nek grije kol'ko hoće.
02.09.2014, 23:02
Hannica
2920
Kad malo bolje razmislim ...za ovu kombinaciju mi fali sve osim grilonki.
02.09.2014, 23:06
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: Hannica
Kad malo bolje razmislim ...za ovu kombinaciju mi fali sve osim grilonki.
Da, ali sve u fullu, s jaknom, ali od aidane je malo drugačija haljina, više klasična i bez rukava.
03.09.2014, 00:10
saritaa
-109
ma obuci crne carape ali tanke...zamaskirat ces noge a neces izgledati kao da si pala sa marsa ako ugrije sunce