Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
.hej imaš li onog materijala što je mama šila kostim...
koji kostim?
inače materijal uvijek kupim knap za odredjeni odjevni predmet koji šijem
hej kleopatra, a da ideš s onim stajlingom i haljinom i sandalama? bas mi je ono cool...samo nemoj onu krunu zadati ozbiljno, to da ne? samo malo smanjis dozivljaj u odnosu na maskenbal i eto ga..divna haljina i originalna i stajling i sve 5
11.06.2012, 10:17
veeseelaa
20552
pa ne znam....
11.06.2012, 10:19
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
koji kostim?
hej kleopatra, a da ideš s onim stajlingom i haljinom i sandalama? bas mi je ono cool...samo nemoj onu krunu zadati ozbiljno, to da ne? samo malo smanjis dozivljaj u odnosu na maskenbal i eto ga..divna haljina i originalna i stajling i sve 5
ja sam također ovo htjela predložiti al reko da me pogrešno ne shavtiš... la zaitsa u kombinaciji frizure i šminke i samo jednih naušnica manjih sa torbicom malom sđeom il zaltnom ova je halljina i snadale pun pogodat...sita se nanosat... prvo dobrog je i kroja i boje koja tebi tamnoj super odgovara.... i stavrno je prekrasno sašivena
11.06.2012, 10:20
pocahontas
2546
pa ne znam....
što da ne? ozbiljno, najozbiljnije..bas ljetna varijanta...egzotika folov golovi...meni je to bolji izbor jer pliš mi i nije nekako ljetni materijal..čak bih ja to podvela pod strogo zimsko platno
11.06.2012, 10:21
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
koji kostim?
ja sam također ovo htjela predložiti al reko da me pogrešno ne shavtiš... la zaitsa u kombinaciji frizure i šminke i samo jednih naušnica manjih sa torbicom malom sđeom il zaltnom ova je halljina i snadale pun pogodat...sita se nanosat... prvo dobrog je i kroja i boje koja tebi tamnoj super odgovara.... i stavrno je prekrasno sašivena
a što je njoj najvažnije, neće je se muž odreći
11.06.2012, 10:22
veeseelaa
20552
moram sad za vikend sve isprobati pa donijeti odluku
11.06.2012, 10:23
pocahontas
2546
poslušaj me s kleopatrom, ja sam najozbiljnija..fakat...
mislim da bi više ona "gorila" u ovoj haljini..hem uska, hem crna, hem ovaj crvei kaiščić dodatno naglašava strukić.. definiivno bi se razvela
11.06.2012, 10:34
Medić*
29
poslušaj me s kleopatrom, ja sam najozbiljnija..fakat...
I meni se bas svidja klepatra haljina, lijepo ti stoji,i ja bih prije nju nego plisanu. Nekako mi zimski materijal taj plis
Ja sam sebi kontala onaku sasiti, one kombinaije boja ali samo dugu, ali cekam da odem svekrv da mi ona sije
< Poruku je uredio medic slatki -- 11.6.2012 10:35:33 >
11.06.2012, 10:35
veeseelaa
20552
em ovaj crvei kaiščić dodatno naglašava strukić..
meni ne bi naglasio, samo označio
11.06.2012, 10:37
bellla
569
hahahha,a dobrooo
meni je extra,moram je imati:))
11.06.2012, 10:38
pocahontas
2546
em ovaj crvei kaiščić dodatno naglašava strukić..
meni ne bi naglasio, samo označio
kleopatra, ne razmisljaj vise... s tobm smo zavrsile na ovoj temi..idi zadaj nam neku drugu
11.06.2012, 10:38
Hanady RR
18727
veselaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...haljina iz kostima i nema dalje...kud ćeš u vraga u plišu u sred ljeta... ma ona ti haljnika i stoji...nije pocy isključeno da će se muš ''prepast'' i one kombinacije...baš je moćna al bašššššššš
fakat da sma na tvom mjestu i da imama onu haljinu ja bih jedva čekala neku priliku d aje nakurikam nasebe
11.06.2012, 10:40
veeseelaa
20552
hvala cure na savjetima, javim već šta sam odlučila
17.08.2012, 22:01
SdZ
2784
Sta bih mogla kombinirati gore uz dugu crvenu suknju obicnoga kroja?
Leprsava je i "pada"...
17.08.2012, 22:05
Marija13
-611
Mogu li ikako bijele cipele sa crnom haljinom???
17.08.2012, 22:11
mamine oci
4300
uz crveno dobro ide bjela boja ,ako je suknja duga i leprsava recimo strukirana bjela kosuljica mada i crna boja se uklapa u konbinaciji sa crvenom;)
17.08.2012, 22:30
SdZ
2784
Ja sam bas i razmisljala da obucem jednu kosuljicu lanenu bijelu. To mi je prvo palo na pamet. A sta mislite o tamnoplavoj majici? Kako to pase?
17.08.2012, 22:34
bellla
569
IZVORNA PORUKA: SdZ
Sta bih mogla kombinirati gore uz dugu crvenu suknju obicnoga kroja?
Leprsava je i "pada"...
Ja sam nedavno kupila leprsavu bez boje,i nosila sam je uz obicnu bijelu kao potkosulju sa debljim tregerima,a uz to smedji tanki kajs,kao prva djevojka na slici,a navecer sam je jednom obukla uz usku bluzicu onako isto neki leprsavi bijeli materijal,sa smedjim lakovanim kajsicem,nesto kao zadnja djevojka na slici:))) ja bih uz crvenu kombinirala isto,samo bih kajsice zamjenila,recimo crnim:))
17.08.2012, 22:37
bellla
569
IZVORNA PORUKA: SdZ
Ja sam bas i razmisljala da obucem jednu kosuljicu lanenu bijelu. To mi je prvo palo na pamet. A sta mislite o tamnoplavoj majici? Kako to pase?
,da,isfuras neki mornarski look,jos ako imas teget baletanke
17.08.2012, 22:48
SdZ
2784
Hvala na savjetima. Kaisica si se super sjetila . Bas sam nedavno kupila crni tanki kais. Znaci uz crveno-crnu ili crvenu-teget kombinaciju jos i kaisic i suuuper. A baletanke sam bas u teget boji dobila nedavno.
17.08.2012, 22:50
mala_sa
1353
IZVORNA PORUKA: Marija13
Mogu li ikako bijele cipele sa crnom haljinom???
Moze ako imas neki bijeli dtalj na haljini, neku ruzu, kajsic (i sl, ne znam kakva je haljina). I da dodas nesto od nakita bijelo, tipa siroke narukvice, ili one perle oko vrata (sve zavisi od haljine)?
< Poruku je uredio mala_sa -- 17.8.2012 22:52:21 >
21.08.2012, 09:22
SdZ
2784
Obukla sam crvenu suknju, bijelu kosuljicu, crni tanki kaisic stavila, veliki crni prsten i bijeli snala-cvijet u kosi. Nije da se hvalim, ali nije bilo osobe kojoj taj dan moj look nije zapeo za oko i, naravno, bio je pohvaljen.
Bellla i Mamine oci, hvala na savjetima.
10.06.2013, 12:40
mala86
2755
eh treba mi savjet
dobila sam espritovu haljinu,crvena do struka,dole je tamnoplava,duzina do koljena ima crveno bijeli kaisic na sebi na prugice ako mognem naci kabal od kompa slikat cu je treba mi savjet kakvu obucu uz to i kakvu torbu