Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
hahahaa,ma mislim da pretjerujes sa bicepsima ako se odlucis za sal, i ovu pletenicu,kontam da bi ti lijepo stajale neke lijepe nausnice,malo vece,posto ces imati podignutu kosu,pa ce se lijepo vidjeti u tom slucaju ja bih izostavila svaki drugi nakit,znaci samo nausnice,mozda neka tanja narukvica a ako odlucis ogrlicu,onda nikakve nausnice
predobro, sad bi meni mama rekla s materijalom ćete izać 20 KM
moja mama šije meni i snahi haljine uglavnom, al treba se ranije najaviti ona šije samo kad je raspoložena za šivanje snahi je već za svadbu koju pominjem sašila divnu haljinu
woww krasna je
meni ne bi stajala
10.06.2012, 19:46
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: bellla
hahahaa,ma mislim da pretjerujes sa bicepsima ako se odlucis za sal, i ovu pletenicu,kontam da bi ti lijepo stajale neke lijepe nausnice,malo vece,posto ces imati podignutu kosu,pa ce se lijepo vidjeti u tom slucaju ja bih izostavila svaki drugi nakit,znaci samo nausnice,mozda neka tanja narukvica a ako odlucis ogrlicu,onda nikakve nausnice
bella ne pretjerujem sa bicepsima, ko da sam pošla nekog da bijem kad obučem maicu kimono rukava baš smo se sinoć ja i mm smijali , rekoh ja sam ti tjelohranitelj
woww krasna je
meni ne bi stajalauser posted image
a zašto ti ne bi stajala, ti baš imaš lijepu liniju meni bi u najmanju ruku čudno stajala
10.06.2012, 20:15
pocahontas
2546
vesel,a bolero onda prvi crni ili posljednji mozda jos bolje sa malo produzenim rukavima da ti vizalno izduzi ruke
10.06.2012, 20:17
veeseelaa
20552
e da.... ovaj zadnji red, drugi.. je prelijep al bi samo dobila na obimu u rukama
10.06.2012, 21:23
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Galicia
Apotekarko, nemoj samo staviti i nausnice i ogrlicu i narukvicu, izgledaces ko bozicna jelka. Mozda samo neke nausnice duge, da blago vire, ali nista ogromno. Razlog je zato sto je haljina tako lijepe i zracne boje, ne treba ti nista vise da se istices. A Visnja ti je vec rekla, da si prelijepa sama od sebe i ne trebas se vise kititi. Ja uvijek idem pod parolom "Manje je vise".
Slazem se. Ja ne volim nausnice upadljive, ne volim ni lancice...Sta volim, to su one ogromne upadljive narukvise, najcesce od bizuterije...da razbiju ili naglase stajling. Lijepa si, kosa ti je lijepa, kovrdzava i bice pustena, haljina efetkna...ja ne bih nista, mozda samo neku jaku narukvicu.
10.06.2012, 22:30
DM
2408
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
IZVORNA PORUKA: Galicia
Apotekarko, nemoj samo staviti i nausnice i ogrlicu i narukvicu, izgledaces ko bozicna jelka. Mozda samo neke nausnice duge, da blago vire, ali nista ogromno. Razlog je zato sto je haljina tako lijepe i zracne boje, ne treba ti nista vise da se istices. A Visnja ti je vec rekla, da si prelijepa sama od sebe i ne trebas se vise kititi. Ja uvijek idem pod parolom "Manje je vise".
Slazem se. Ja ne volim nausnice upadljive, ne volim ni lancice...Sta volim, to su one ogromne upadljive narukvise, najcesce od bizuterije...da razbiju ili naglase stajling. Lijepa si, kosa ti je lijepa, kovrdzava i bice pustena, haljina efetkna...ja ne bih nista, mozda samo neku jaku narukvicu.
Možda zelenu(mislim ciklama i zelena idu zajedno-kmplementaran su par)-samo da li će ići uz sandale/cipele i torbicu
< Poruku je uredio doublemum -- 10.6.2012 22:31:17 >
10.06.2012, 22:39
myb@by
1644
Apotekarko ja bih stavila naušnice na ovu kombinaciju. Vesela ja glasam za šal umjesto bolera
11.06.2012, 01:23
Hanady RR
18727
Apotekrko smao jedne naušnice bih ja dodala i ništa više... mogu biti viseće...čak boja srebro ili zalto u zavisnotiod sandala i tašne i detalja u tim nojama na njima... nemoj više ništa...haljina ima kroj dobar i efektnu boju sve dodavanje uz nju bilo bi previše... a ahljina je krasna...gledah u waikikju onu koju si nam opisala
vesela... ja glasam za baolero...mene šalovi nanerviraju...nisma na druženjima dvrnea marija a iz istoga razloga nosim bolera ...imama jake ruke i svka moja haljina bolje izgleda sa njim na meni ... elem treći red , drugi bolero... efektan...imama isti bijeli i crni...kratki rukav... međutimmmmmmm...boja ...crno precrno je...sivo možda bolji izbor aliiiiiii materijal...čini mi s ehaljina je pliš ...pa trebaš povesti računa o materijalu bolera. pletenica...ja ih ne volim ...ni na slikama...nisma fakat ljubitelj pletenice ni u kom obliku to me podjeća na one mladee sa rusim kosama... no ovako na slici to izgleda zanimljivo... sad kako bit o izvela ne znam...al nemoj da ispadne ona zalizana riblja kost...posebno jer imaš dugu kosu dole ćeš baš na kraju imat pletenicu... neki dobar frizer garant će znat to složiti opuštenije kao na slici što je... nakit...naušnice samo...ako ide bolero kratki rukav možeš dodati i neku narukvicu al tanku il satić moćan a decentan... ogrlica ne treba...uz ovaj materijal haljine suvušna mi je... a posebno ako se odlučiš za ovaj bolero drugi treći red...ogrlica višak ono baš...
11.06.2012, 08:34
veeseelaa
20552
aj mislite da ne ide crni bolero na sivu haljinu? pa kako ću utrefiti istu nijansu sive, još haljina je pliš aaaaauuu
11.06.2012, 08:37
veeseelaa
20552
ja opet kontam da ljudi ne primjećuju toliko sve detalje, mislim ta neće me sad niko analizirati mislim ako malo zglajzam no bitno je da ne bude previše
11.06.2012, 08:51
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
aj mislite da ne ide crni bolero na sivu haljinu? pa kako ću utrefiti istu nijansu sive, još haljina je pliš aaaaauuu
ja ti to nista ne bih znal reći dok ne vidim.. nego, hajde ti to sve obuci na sebe i uslikaj i stavi, pa da ti kažem
< Poruku je uredio Skvo RR -- 11.6.2012 10:01:20 >
11.06.2012, 09:45
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: pocahontas
ja ti to nista ne bih znal reći dok ne vidim.. nego, hajde ti to sve obuci na sebe i uslikaj i stavi, pa da ti kažem
pa tako i ja mislim, sve dok ne obučem na sebe nemam pojma kako će to izgledati a hajd sad sašij bolero a kad ga nataknem uz haljinu nidje veze bude a imam desetak dana do svadbe ma ajde biće to dobro
Skvo super haljina, crveno baš volim al se nikako ne usudim isto obući, kontam biću preprimjećena No nije sad da ne volim biti primjećena al ne previše
slažem se...haljina gori i nije preprovokativna, nego baš taman lijepa i taman sexy i taman kulturna... mislim da bi ti bas lijepo stajala..ti crnka, i ne bi bila preprimjećena već taman dobra koliko treba i ne bih nista od nakita, mozda samo dobar sat neku decentnu torbicu i sandalice..bez previše điđa miđa
11.06.2012, 09:52
veeseelaa
20552
nemojte me sad ložiti da mijenjam cijeli stajling
11.06.2012, 09:56
Skvo RR
4542
A sto ces biti primjecena..na kraju sta je lose u tome... ..moje najdraze haljine su u jakim bojama...
11.06.2012, 09:57
veeseelaa
20552
ma nezgodno mi zbog muža on se odmah uzjoguni i počne da viče kako je atmosfera nidje veze
11.06.2012, 09:58
Skvo RR
4542
ma nezgodno mi zbog muža [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] on se odmah uzjoguni i počne da viče kako je atmosfera nidje veze
Hahhaha..ma ja....
11.06.2012, 09:58
Hanady RR
18727
ja ne vidim haljinu koju je skvo stavila al nema veze... ma ide crno...nego kontam kad je haljinka već siva i pliš hoće li ti materijal boera biti uz nju fin... a i kad je već siva nije crna reko da on ne uzme njenu lijepu boju pa te ne ucrni bezvze bez potrebe...
ma sašij klasičnu haljinu na bretele ko ovu kratku...hej imaš li onog materijala što je mama šila kostim...od svjetlije boje haljinu a atmnije bolero ovakav...uh ...ja bih rado jednu takvu kombinaciju
11.06.2012, 10:02
veeseelaa
20552
.hej imaš li onog materijala što je mama šila kostim...
koji kostim?
inače materijal uvijek kupim knap za odredjeni odjevni predmet koji šijem
11.06.2012, 10:06
Hanady RR
18727
.hej imaš li onog materijala što je mama šila kostim...
koji kostim?
inače materijal uvijek kupim knap za odredjeni odjevni predmet koji šijem
ama kleopatre...ona oker-zlatna i obrub smeđi...materijal lagan porzračan...i stavrno lijepa kombinacija boja...
ma ne treba ti puno za haljinku ovoga kroja...a mama ti super šije...ja bih jednu sašila ...mami je to dan posla u jednostavnom kroju
malo me onaj materijal pliš plaši uz kombinaciju sa bolerom nekog drugog materijala...strah me kako bi s euklipilo kad s eobuče... al zato bi šal prouzračan pa i crni sa eventulano nekim srebrenimmali detaljem legao mnogo jednostavnije i sigurnije na nju...
11.06.2012, 10:09
Alma_27
1326
vesela, super izgledas! ja bih stavila neki sal. a sto se tice nakiita, mogu neke velike nausnice ili dobra ogrlica. da, sal ne mora biti samo prebacen preko ramena nego ga mozes nekako fino i svezati.joj, sad ne znam kako ali mislim da bi dobro izgledalo :)
a sto se tice ciklama haljine u kombinaciji sa crnim, odmah mi je na pamet pao ovaj spot. naravno bez crnih carapa sa halterima po ovoj vrucini nakit na rukama i male nausnice