Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
..haj sad imam citav dan o cemu dumat...umjesto da ucim...tenkju tajra
Ma i "obuci mene" je neka vrsta umjetnosti A mozes napraviti i neku karikaturu...
Ili "zamuti" mi tu boju na slikarskoj paleti i da znam sta da trazim
09.05.2011, 14:47
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Lady26
Visnja hajd i jednu za mene, da idem u soping Ja vise ne znam sta mi stoji a sta ne, sta mi se svidi za moje kile nema broja....
evo uz svjetlo sivu tasni i sandalice...obozavama sve nijanse sive
Volim sivu boju Jedno vrijeme samo sam kupovala odjecu u sivim nijansama... Lijepa je kombinejsn, samo ona zgodnica a ja.... Moram popraviti oblacenje, ovo nema smisla vise.... Staro cu prodati na BB i za to kupit novu odjecu Sve mali brojevi....
09.05.2011, 14:56
Anoniman
tajra ne mogu da ih nađem na njihovoj stranici pa cu slikati svoje al veceras
09.05.2011, 14:59
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: noa
eh idu sandale iz Bate ja ih platila 109 km a sad su 69
Svidja mi se cijena, ova druga Daj sliku, ljubim te ja...
09.05.2011, 14:59
koka i po
7309
sta ce ti slika nek ti posalje sandale
09.05.2011, 15:01
R&T@
5982
tajra ne mogu da ih nađem na njihovoj stranici pa cu slikati svoje al veceras
Svecano obecavam da necu biti kokoska i zaspati u 9
Bum cekala da me se sime sjeti
09.05.2011, 15:03
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: koka i po
sta ce ti slika nek ti posalje sandale
U pravu si, koko... Imam ja dokaz na temi cipela da mi je obecala poslati... Doduse smedje, ali necemo biti sitnicavi
09.05.2011, 15:05
koka i po
7309
noJa forgive me
09.05.2011, 15:16
Anoniman
kao da je problem da ih posaljem koko bona nisam ja od onih sto bi se j---- a da im ne uđe ako se tajri svide ja ih posudim
09.05.2011, 15:22
Anoniman
noa daj mi crvenu haljinu
09.05.2011, 15:24
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
moRe ozbiljno
09.05.2011, 15:26
koka i po
7309
ja momacki zakuha
09.05.2011, 15:27
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po
ja momacki zakuha
ama nisi ja drzim rijec
09.05.2011, 15:28
Anoniman
moRe ozbiljno
ponesi na druženje pa da se ja šetkam u njoj pored panonskog jezera
09.05.2011, 16:08
mamine oci
4300
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Lady26
Visnja hajd i jednu za mene, da idem u soping Ja vise ne znam sta mi stoji a sta ne, sta mi se svidi za moje kile nema broja....
evo uz svjetlo sivu tasni i sandalice...obozavama sve nijanse sive
i ja volim sivu
09.05.2011, 16:27
anonimna xd
6
IZVORNA PORUKA: tajra
Evo i moje "maturske"...napokon ...
Sad pomozite Kakve sandale? Da li carape? Kakav nakit?...
tajra,divna ti je haljina...vidim da si rekla da hoces sandale,a meni je onda logicno da ako ces sandale da ne obujes carape,zaista ne izgleda lijepo sandale i carape.druga solucija ti je da obujes neke polucipele koje su zatvorene na prstima a otvorene sa strane,tada bi mogla carape. srebreno bi islo lijepo na ovo.al sigurno ce biti malo hladno,pa ce biti potreban neki sal preko.bilo bi kicasto kada bi sal bio srebreni,pa bi dobra kombinacija bila ova haljina,crne polucipele,tanke hulahopke boja noge i neki lagani sal..
09.05.2011, 16:51
R&T@
5982
Hvala, mila...
Upozori me Noa da ce se ovaj materijal lijepiti na svilene carape i mislim da je u pravu...a i haljina je ispod koljena pa ce se malo noge vidjeti, mogu bosa...
Znaci sandale...ali koje boje
Sal? Ova haljina ima neki "sal" na prsima, pa da ne bude previse... Ali nije ni prilicno da budem u haljinici na bretele...
Bas sam zbunjena
09.05.2011, 17:01
Anoniman
Sal? Ova haljina ima neki "sal" na prsima, pa da ne bude previse... Ali nije ni prilicno da budem u haljinici na bretele...
Bas sam zbunjena
imaš bolero iste boje on je meni nekako bolji nego šal... šal je za tete samo da ti nađemo još sandale i nakit...ti ne voliš nešto što šljašti jel? daj nam malo info o sebi...
09.05.2011, 17:09
R&T@
5982
Bas sam zbunjena
imaš bolero iste boje on je meni nekako bolji nego šal... šal je za tete samo da ti nađemo još sandale i nakit...ti ne voliš nešto što šljašti jel? daj nam malo info o sebi...
Imam bolero...s malim rukavima i on mi se svidja, ali koje boje onda sandale Da li su crne pretamne uz ovu boju ili su "siguran" izbor... Ako izaberem srebrene da ne sljastim
A ja: mrsavica s svijetlosmedjom kosom, nosim naocare sa bijelim okvirom, od nakita volim samo ogrlice i narukvice, kosa se biti samo ravno isfenirana...
Uh, to je to...sto se uljepsah
09.05.2011, 17:16
Anoniman
Zavisno kakve su sandale? hajd daj nam sliku i sandala a imaš i naočale bijeli okvir, hm zadevera me
09.05.2011, 17:25
R&T@
5982
Nemam sandale, zato vas i gnjavim da ne fulim u izboru Ovo je treca haljina i ne mislim odustati od nje... A sandale troje "ne merem" kupiti
Naocare su zlatno-srebreni okvir sa debelim ruckicama u boji slonove kosti (ako je i to vazno za "stilsku" sliku u tvojoj glavi )
09.05.2011, 17:26
mamine oci
4300
nekoliko prijedloga
09.05.2011, 17:26
Anoniman
Evo i moje "maturske"...napokon ...
Sad pomozite Kakve sandale? Da li carape? Kakav nakit?...
sta mislis
09.05.2011, 17:35
Anoniman
Naocare su zlatno-srebreni okvir sa debelim ruckicama u boji slonove kosti (ako je i to vazno za "stilsku" sliku u tvojoj glavi )
jašta je to sve ulazi u accessories
gdje je ona lelis kad je čojk treba nigdje je nema