Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ne zezajte me , da se razumijemo trebala sam odmah reć a ne ići okolo, ne volim ja ba ovakve sise , napuhano brate... nije ba da ja nemam
izgleda da ću morat tušit šnajdericu jadna ona, valjda ima iskustva možda mi šta predloži što me fascinira...
pahuljice ja se ne mogu da odlučim hoćul crvenu ili baš ovakvu ali teško mi naći materijal ovakav a crveni sam već našla...
05.05.2011, 11:37
isabella
265
ma nije mi vala ni ova nesto prsata to bas ovaj izrez daje efekat da su povece a evo i ja ti dam vise od pola a haljina je vrh
05.05.2011, 11:39
Anoniman
IZVORNA PORUKA: isabella
ma nije mi vala ni ova nesto prsata to bas ovaj izrez daje efekat da su povece a evo i ja ti dam vise od pola a haljina je vrh
blago meni
05.05.2011, 11:40
Anoniman
Dobro si Isabella, ni prsata, ali je mudra, pa ih je podigla
Breskva, mozda bi tebi i bila efektnija crvena boja...ti crnka... bices wow
Lejla Ka
5544
Otvaramo temu "Ko hoće popola si*a?"
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Otvaramo temu "Ko hoće popola si*a?"
to moze pod BB
05.05.2011, 11:44
isabella
265
eh bas podigla i bogami izrez je napola pa se dobije utisak da su velike a ja se evo javljam kome treba malo vise od pola
09.05.2011, 14:11
R&T@
5982
Evo i moje "maturske"...napokon ...
Sad pomozite Kakve sandale? Da li carape? Kakav nakit?...
09.05.2011, 14:12
Anoniman
tajra prelijepa je haljinica .
09.05.2011, 14:13
Malenaoduvijek
5237
tajra, bas je lijepa.
jesi ti crna ili plava?
09.05.2011, 14:15
Lady26
9177
Meni se svidja mnogooooo Ja bih carape boje noge, neke lijepe nausnice, onako da vise, diskretan lancic i mozda sat ako nosis, ako ne onda narukvicu...e sandale.... njih kombinuj uz tasnu.... jesam ti pomogla....
< Poruku je uredio Lady26 -- 9.5.2011 14:17:58 >
09.05.2011, 14:16
Anoniman
Tajra
09.05.2011, 14:17
koka i po
7309
e nek si metla .. haljina je predivna i pomalo jednostavna ...za moj pojam.. .. e sad ti treba nesto da od jednostavnog napravi posebno .. carape ...svilenkaste .jedva primjetne...ali obrij noge .. sandalice...na petu naravno....crne i pomalo neobicne ....mozda sa kojim modnim detaljem na njima .. nausnice...ne visece nego diskretne ...najbolje malo vece sa kakvim kamencicima i crni svileni sal oko vrata onako ogrnt samo fola radi... eto....bolje da te ja ne oblacim
09.05.2011, 14:19
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: tajra
Evo i moje "maturske"...napokon ...
Sad pomozite Kakve sandale? Da li carape? Kakav nakit?...
ja bih preko svega ogrnula jedan njezni pareo (tamno maslinasto zeleni) i u boji parea zenstvene sandalice ( ne ove sa debelim kaisevima oko gleznja u kojim noga ko kopito izgleda)... carape da ali najtanje moguce da se i ne vide na nozi.. pismo torbica u istoj boji...a nakit diskretan: oko vrata i narukvicu ti si njezna zena i nek i stil bude njezan i zenstven...
< Poruku je uredio Visnja RR -- 9.5.2011 14:21:23 >
09.05.2011, 14:22
koka i po
7309
dobro si Visnja....zenstveno i njezno za njeznu zenu ... a dobro bi bilo otvoriti temu Stilski savjeti za malo "grublje" zene .. bas me interesuje u sta bi mene obukle .. sala mala....da ti brigu otjeram
09.05.2011, 14:28
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: koka i po
dobro si Visnja....zenstveno i njezno za njeznu zenu ... a dobro bi bilo otvoriti temu Stilski savjeti za malo "grublje" zene .. bas me interesuje u sta bi mene obukle .. sala mala....da ti brigu otjeram
ti nisi gruba, ne lupaj a evo za tebe (a i za mene)
09.05.2011, 14:30
Lady26
9177
Visnja hajd i jednu za mene, da idem u soping Ja vise ne znam sta mi stoji a sta ne, sta mi se svidi za moje kile nema broja....
09.05.2011, 14:31
Anoniman
hm tajra haljina je super imam slicnu e sad ni slucajno hulahopke jer ces cijelu vece provesti povlaceci haljinu kao ja samostojece carape su vec druga prica i idealan izbor sad cemo traziti sandale,jel imas neke u planu ili trebas u soping
09.05.2011, 14:32
Anoniman
Tajra slatka ti je haljinica, evo našla sam ti neke slične da se možeš orijentisati zbog kombinacije boja... znači ili crna ili srebrna
09.05.2011, 14:33
koka i po
7309
jah...thank you ....mm cesto kaze da sam ko JNA oficir sreca pa imamo dobre noge .... ipak ...za mene nesto vise sportski ...
09.05.2011, 14:34
R&T@
5982
Hvala
Rekoh na drugoj temi da sam 99,9% sigurna da ucenice nece birati ovakve haljine jer su im tetaste
Uz nju imam bolero u istoj boji, ali su mi onda problem sandale... bojim se da crne izgledaju pregrubo, ali
Nausnice ne nosim jer imam kompleks klempavih usiju
Visnja, tvoj savjet s maslinastozelenom me zamislio , ali u ovoj nasoj "selendri" daj boze da nadjem sandale u toj boji...
Mala, nisam ni crna ni plava...smedja sam... doduse svijetlo
Dadada, ti znas sta mi treba uz ovu haljinu
Koko, ne diraj mi samu sebe
09.05.2011, 14:38
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
Hvala
Rekoh na drugoj temi da sam 99,9% sigurna da ucenice nece birati ovakve haljine jer su im tetaste
Uz nju imam bolero u istoj boji, ali su mi onda problem sandale... bojim se da crne izgledaju pregrubo, ali
Nausnice ne nosim jer imam kompleks klempavih usiju
Visnja, tvoj savjet s maslinastozelenom me zamislio , ali u ovoj nasoj "selendri" daj boze da nadjem sandale u toj boji...
Mala, nisam ni crna ni plava...smedja sam... doduse svijetlo
Dadada, ti znas sta mi treba uz ovu haljinu
Koko, ne diraj mi samu sebe
znam...znam ...cekaju te
crne ja ne bih niposto...meni uz ovo idu i srebrene...ali ne sljastece...ona neka izmedju zlata i srebra...koja je to boja...hmmm...nemam pojma ...haj sad imam citav dan o cemu dumat...umjesto da ucim...tenkju tajra
09.05.2011, 14:39
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: Breskva
Tajra slatka ti je haljinica, evo našla sam ti neke slične da se možeš orijentisati zbog kombinacije boja... znači ili crna ili srebrna
Svidja mi se kombinacija sa srebrenim... mozda srebrene sandale, sto tanje, pa mi ne trebaju carape i srebreni nakit...
Ali da ne bude "papanski"
Noa, moram kupiti sandale... Pomozi...
09.05.2011, 14:41
Anoniman
eh idu sandale iz Bate ja ih platila 109 km a sad su 69
09.05.2011, 14:42
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: Lady26
Visnja hajd i jednu za mene, da idem u soping Ja vise ne znam sta mi stoji a sta ne, sta mi se svidi za moje kile nema broja....
evo uz svjetlo sivu tasni i sandalice...obozavama sve nijanse sive