Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Da vidim prijateljicu u ovome za desetogodišnjicu mature skontala bih da je totalno pukla.
a da sam ti ja ta prijateljica,skontala bi da se nakon 10 godina nisam niti malo promjenila
Jah dobro, ima i ta Ali nekako u tom slučaju ne bih mislila da si pukla ako si i prije bila takva. Ali da si za maturu bila umjerena, a poslije 10 godina ovako "pretjerana" definitivno bih mislila da si pukla
24.03.2011, 22:22
veeseelaa
20552
malo je teže da će ove što imaju 40 kg s krevetom izgledati tetasto malo punačkije, s bembelim obrazima mogu sebe baciti u tetasti stil
25.03.2011, 09:54
Anoniman
Vesela, sve je u nacinu prezentacije. Kad je neko sporaĆ, s vjestackim pokretima, bez osmijeha, s pricom koja tuŠi....sta god da obuce i koliko god da ima kilograma ...teta je teta. Ja se jezim od teta.
11.04.2011, 23:13
new mama
2578
E zene trebam pomoc,gdje ima kupiti haljina onako klasicnih po mogucnosti crno ili ljubicas_to imam neku svadbu u maju pa da znam gdje da trazim
< Poruku je uredio new mama -- 11.4.2011 23:20:16 >
11.04.2011, 23:17
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: new mama
E zene trebam pomoc,gdje ima kupiti haljina onako kalsicnih po mogucnosti crno ili ljubicasto ,klasicne,imam neku svadbu u maju pa da znam gdje da trazim
molim te otiđi do radnje u robotu u hrasnom...na prvom spartu prije one apoteke iznad mareketa...znači na desnu stranu...tu bude cijena da ti pamet stane la ja sma nedavno uzela haljinu crnu klasičnu lađa vrat kimono rukav ima ušitke i oko rikava ubačen kao porub od laka...dužina na pola koljena ali s emože štimati i na iznad koljena...i dođe super crni kaiš kombinacija sa lakom... platila sma je 60KM a nakon veselja ona ima mogućnosti da s ekombinuje sa jaknama, sakoima košuljama bez kaiša na mnogo načina.... ja nisma sigurna ima li ih još...ja kada sam svoju uzela ostalo je još 2 komada na ofingerima...
coton....
a sad ću ti na Fb poslaz jedna link...da malo prošnjuhaš i tu
11.04.2011, 23:18
Anoniman
E zene trebam pomoc,gdje ima kupiti haljina onako kalsicnih po mogucnosti crno ili ljubicasto ,klasicne,imam neku svadbu u maju pa da znam gdje da trazim
mango i stefanel
11.04.2011, 23:21
new mama
2578
Hvala zene,ma ne bih nesto skupo,jer ja cu to obuci jednom,dvaput i to je to,a kontala prekosutra malo snjuhati,pa da znam gdje da idem Hanady koji Robot,stari ili novi
< Poruku je uredio new mama -- 11.4.2011 23:22:45 >
11.04.2011, 23:24
Hanady RR
18727
Hvala zene,ma ne bih nesto skupo,jer ja cu to obuci jednom,dvaput i to je to,a kontala prekosutra malo snjuhati,pa da znam gdje da idem Hanady koji Robot,stari ili novi
ma stari u azize šaćirbegović
11.04.2011, 23:26
new mama
2578
Ok,hvala
11.04.2011, 23:28
myb@by
1644
U ovoj radnji sto ti je Hanady rekla sam kupila haljinu za dodjelu diplome. Platila je 45 km, ma odlicna je. Otiđi i u new yorker, i tamo ima lijepih haljinica.
11.04.2011, 23:36
Visnja RR
15102
pogledaj Coton (mada se vec probralo),Mango, u Robotu sto hanady spomenu... newyorker je malo kicast... imaju dva butika u Unitiku pa pogledaj...
12.04.2011, 00:17
Hanady RR
18727
ja u newyorkeru ništa ne nađem sebi il sma smotana il ne nalazim ništa za sebe
e da obavezno u mango u alti odtiđi sniženje je...saznadoh večera na kafi pa pošetah...istina je...al sam djecom ništa ne probah..ostale mi oči na jednoj haljini-tunika boja bijele kafe
12.04.2011, 01:20
myb@by
1644
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja u newyorkeru ništa ne nađem sebi[sm=smiley36.gif] il sma smotana il ne nalazim ništa za sebe
e da obavezno u mango u alti odtiđi sniženje je...saznadoh večera na kafi pa pošetah...istina je...al sam djecom ništa ne probah..ostale mi oči na jednoj haljini-tunika boja bijele kafe
Ja u skoro svakoj radnji nađem ponešto za sebe . U new yorkeru sam prosle godine za prijateljicinu svadbu nasla prelijepu crnu haljinu .
12.04.2011, 08:18
veeseelaa
20552
meni je suprug neki dan kupio dvije bijele haljine, gdje je kupio neznam Jedna je uska do koljena bez rukava odnosno bretela (baš za noćni izlazak) a druga je široka od ispod grudi do koljena i ima dva džepa i još mi je rekao ovu drugu možeš nositi u trudnoći ja definitivno više ništa neću kupovati jer iskreno odjeće, obuće, tašni, veša, čarapa i sl imam ko u priči
12.04.2011, 08:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
mango i stefanel
ja samo da se ispravim..ne stafenel nego sisley ...vazda mijesam to dvoje...a kod nas stefanela ni nema koliko ja znam
meni garderobe nikad dosta...to je neki moj fetis ...za cipelama ne sizim...ali zato za pantolama, pogotovi dzins, majicama &co...a jos sam nakon trudnoce ispraznila ormar jer sam mislila da se vise nikad necu vratiti u staru liniju ...sve mahom beneton, sisley, mango, miss sixty ove moje mrsavice drugarice sve pograbise...a ja sad jadna
12.04.2011, 11:30
leli§
1201
zar nema stefanel u BBI-u??? ja se taman nameracila da ce me zateci kakvo ludo snizenje u toj prodavnici znaci nista ako su ga zatvorili...valaj mi opet nekoga maltretirati...
12.04.2011, 11:36
leli§
1201
za sve one koje imaju priliku da se lezernije oblace...moja najdraza nu i staff jos kad bi bilo kakvih ludih para da se bacaju na ove krpice
"...The future''s in the air I can feel it everywhere Blowing with the wind of change..."
12.04.2011, 12:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: leli§
zar nema stefanel u BBI-u??? ja se taman nameracila da ce me zateci kakvo ludo snizenje u toj prodavnici znaci nista ako su ga zatvorili...valaj mi opet nekoga maltretirati...
e moguce da ima u bbi...ja u bbi idem samo po djecijim radnjama
znam da vise neIma miss sixty...oni imaju haos pantole...koje meni odlicno stoje...pa sam jako tuzna
a gdje ima ovih stvarcica za kupiti sto si link stavila...dzasvi mi se ove pantole s dzepovima sastrane
12.04.2011, 13:36
megi
935
zene gdje ima kupiti haljina ali za tesku kategoriju znaci 44 broj
sve danas sto sam vidjela je 38 max
12.04.2011, 17:19
leli§
1201
dadada--vidje li ti onu mapu kod njih...ima u cijeloj europi samo balkan i portugal nemaju prodavnice (izuzimam istocnu evropu ) mislim da se treba kod nekoga vani zaroviti...ja naisla na jednu prodavnicu kad sam bila na putu i probala neku haljinu (125 eura na snizenju jeste bila ludilo ali mi vala nije bila ni za ovih money money)...odjeca je mrak a cijene su dati mrak padne na oci...bar na srednjem istoku ne znam za EU treba bas provjeriti
14.04.2011, 10:08
new mama
2578
Evo mene poslije hodanja juce cijeli dan ,na kraju sam kupila haljinu u Zari,mada mi se jedna pravooooo svidjela u Belisimi,ljubicasta,klasika uz tijelo do pola koljena,ali samo 36 vel. a uvukla sam se ja u nju,ali puca,imam osjecaj kad bi sjela da bi popucala po savovima ,a kostala je 39 km,tako mi je zao... E sad ova sto sam kupila je crna na tanke tregere,uska do struka,a onda se siri,malo iznad koljena,e sad kontala sam crne cipele uz nju,a sta ostalo,koji nakit da stavim i sta uz nju gore obuci,jer je bas otvorena,ako nadjem neku sliku haljine pa cu svatiti da mi date neki savjet
17.04.2011, 13:34
Hanady RR
18727
Hoće li ta slika...da kombinujemo
17.04.2011, 21:52
Hannan
135
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: leli§
znam da vise neIma miss sixty...oni imaju haos pantole...koje meni odlicno stoje...pa sam jako tuzna
a gdje ima ovih stvarcica za kupiti sto si link stavila...dzasvi mi se ove pantole s dzepovima sastrane
dadada, nemoj biti tuzna, evo neko ko prodaje njihovu odjecu :
ja sam ih nosala prije udaje, sad mi vise ne mogu, sve sam podijelila
19.04.2011, 14:58
sarisari
610
ako je neka specijalna svadba u pitanju, ja sam prosle godine kupila za jednu svadbu, u "Ljepostvarnici" radnja se nalazi iza Vjecne vatre preko puta pošte u onoj ulici lijevo od Vatre drži je Belma ona je inace kostimograf i extra su haljine, unikati, a ako ti se nista ne dopada moze ti i po narudjbi nesto izdizajnirati i sašiti