cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Stilski savjeti

clock-img

24.03.2011, 15:51

clock-img

ziki

pencil-img

1815

dadada kako ne znaš KO je Fusun?, Nisi u tokuuser posted image
A iskreno nisam znala da ako obučem suknju preko koljena i ravno izgledam tetasto. Kad vidim žene koje nemaju naglaska struka  i sve sve to utegnu da kipi meni bude muka a ne pridajem posebo pažnju fizičkom izgledu

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

24.03.2011, 15:51

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

24.03.2011, 15:52

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: myb@by

Salmy nisi u godinama, ali si mi avion, i imam želju da me jednom našminkaš user posted image

cuj nisamuser posted image user posted image user posted image  ja jos malo i odoh u penzijuuser posted image user posted image
ps: a sminkanje moze,reci kad i kakouser posted image user posted image no probljemuser posted image user posted image

clock-img

24.03.2011, 15:52

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Pa pogledajte jednu epizodu.
Meni je i ona Mihriban bila tetasta do bola user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

24.03.2011, 15:53

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

24.03.2011, 15:54

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

user posted image

Meni je ova haljina super za ljeto, samo sto je ova žena na slici malozdepasta za ovu haljinu,imam osjećaj da je haljina malo poklopila.user posted image

< Poruku je uredio myb@by -- 24.3.2011 15:56:01 >

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

24.03.2011, 15:54

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

ma nema šanse
daj sliku

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

24.03.2011, 15:55

clock-img

salmy

pencil-img

5830

user posted image

Meni je ova haljina super za ljeto, samo sto je ova žena na slici malo debela za ovu haljinu, ili s emeni samo činiuser posted image

nije malo vec je masallah,pokvarila oblik i model haljineuser posted image user posted image

clock-img

24.03.2011, 15:57

clock-img

Anoniman

100 ljudi...100 cudi

odoh ja s A. vani dok jos ima suncauser posted image

clock-img

24.03.2011, 15:57

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

a ja opet mislim da je na njenu kilažu haljina odgovarajuća
istakla je dekolte, a sakrila jake bokove i noge

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

24.03.2011, 15:58

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

IZVORNA PORUKA: vjestica

ma nema šanse
daj sliku

Ne mogu da nađem.
Uglavnom Fusun nosi suknje A kroja, do ispod koljena. Ima krive noge i ta ih suknja jos vise naglasava. Uz to nosi duže široke džempere a ispod džempera obavezno košuljicu.

clock-img

24.03.2011, 15:58

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: salmy

user posted image

Meni je ova haljina super za ljeto, samo sto je ova žena na slici malo debela za ovu haljinu, ili s emeni samo činiuser posted image

nije malo vec je masallah,pokvarila oblik i model haljineuser posted image user posted image

''vaka sam ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hajmo eto sad kritikovati sve koje nemaju extra liniju.....Pa ne bi joj vjerovatno dali da obuce ovu haljinu da nije prikladna za nju i njenu liniju.... nidje veze!

< Poruku je uredio Lady26 -- 24.3.2011 16:00:47 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

24.03.2011, 15:59

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

user posted image

Mogu li ja ovu ono 4,5, 4,2 ...

Da vidim prijateljicu u ovome za desetogodišnjicu mature skontala bih da je totalno pukla.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

24.03.2011, 16:00

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image

'vaka sam ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne trabunjaj bezveze, ti si ko lutka user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2011, 16:02

clock-img

salmy

pencil-img

5830

user posted image

'vaka sam ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skini naocale i fino pogledajuser posted image nemoj da ti ih ja skidamuser posted image
ps: mi bili vaniuser posted image joj kako nam falite na user posted image

clock-img

24.03.2011, 16:17

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

user posted image

skini naocale i fino pogledajuser posted image nemoj da ti ih ja skidamuser posted image

ih ja ne smijem ni reci da sam kao ona ja sam jedno 3 x ona, kad pijemo kafuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

24.03.2011, 16:21

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Bogme se gledam pocesto i ovo je sto vidim user posted image user posted image

A ovo drugo....skoro pa prodje ova sedmica, a sta si ono bjese rekla?!?! user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

24.03.2011, 16:36

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

user posted image

Meni je ova haljina super, i njoj odlično stoji baš zbog "veličine". Ja sam gabarita kao ona pa bi i meni nešto ovako trebalo za ljeto user posted image .

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

24.03.2011, 16:40

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ako znas nositi odjecu i tetasto nije tetasto..."tetu" zena nosi u sebi a ne na sebi...
moze se neko obuci po posljednoj modi al kad se ponasa ko teta dzaba joj sve....user posted image  
steta sto vam ne mogu postaviti fotke moje drugarice koja btw malo lici na dadada... ona je kameleon u oblacenju i sve joj stoji fantasticno...a mjesa stilove do perfekcije... i niko joj ne moze pogoditi godine... dakle treba znati nositi ...
evo samo jedna fotka da me ne bi zadavila
user posted image

dakle na nekom bi ovaj dzemperak bio tetast ..i haljina isto tako... uz martinke i adekvatan sal ona je sebe obukla po mom ukusu ...i njenom...al bit svega je da ona yna da nosi odjecu....jer ima taj gard koji ja jako volim...
ovo vam teta Visnja kaze koja bi i na godisnjicu mature nosila leviske user posted image ...

< Poruku je uredio Visnja RR -- 24.3.2011 16:42:05 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

24.03.2011, 17:20

clock-img

HAHA

pencil-img

685

Drage,hvala vam na komentarima.Ne nosim ja tetaste stvari ni u park(iako sam teta-vrtićka).Štiklu ne nosim što iz zdravstvenih,što praktičnih razloga,ali ne bi me ubila za nekoliko sati nošenja.Lady26,nisam ovdje očajnički tražila pomoć,ali volim čuti vaše mišljenje,ko je voljan dati,a ima i onih koje me jesu vidjele.Naravno da je važno i kako neko nešto nosi,kao npr.šal ,ja ih imam mnogo prekrasnih a sve nešto imam osjećaj da ih ne znam nositiuser posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

24.03.2011, 18:34

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ako znas nositi odjecu i tetasto nije tetasto..."tetu" zena nosi u sebi a ne na sebi...
moze se neko obuci po posljednoj modi al kad se ponasa ko teta dzaba joj sve....user posted image  
steta sto vam ne mogu postaviti fotke moje drugarice koja btw malo lici na dadada... ona je kameleon u oblacenju i sve joj stoji fantasticno...a mjesa stilove do perfekcije... i niko joj ne moze pogoditi godine... dakle treba znati nositi ...
user posted image

dakle na nekom bi ovaj dzemperak bio tetast ..i haljina isto tako... uz martinke i adekvatan sal ona je sebe obukla po mom ukusu ...i njenom...al bit svega je da ona yna da nosi odjecu....jer ima taj gard koji ja jako volim...
ovo vam teta Visnja kaze koja bi i na godisnjicu mature nosila leviske user posted image ...

svidja mi se poredjenjeuser posted image a i ovo je po mom ukusu...romanticno/cool/lezerno ... za mene sexyuser posted image

clock-img

24.03.2011, 18:41

clock-img

HAHA

pencil-img

685

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

user posted image

Jedna hoty teta. Ovo bi stajalo HAHA, prefinjeno.

Ovo mi je baš lijepo.U ovoj nijansi plave pravim naušnice od fima od juče,nikako da ih završim.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

24.03.2011, 18:47

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image

Ova zena je sve samo ne "teta". Svidja mi se njen  stil...romantican na tako osoben nacin. Svdja mi se i ova poza. Sva mi je za 10-keuser posted image

clock-img

24.03.2011, 18:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

user posted image

Mogu li ja ovu ono 4,5, 4,2 ...

Da vidim prijateljicu u ovome za desetogodišnjicu mature skontala bih da je totalno pukla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a da sam ti ja ta prijateljica,skontala bi da se nakon 10 godina nisam niti malo promjenilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2011, 18:52

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: mama2009

user posted image

ih ja ne smijem ni reci da sam kao ona ja sam jedno 3 x ona, kad pijemo kafuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja bila danas u tvojoj bliziniuser posted image user posted image ali user posted image se uzvrtio i pozurili kuci! zovem te cim prijeuser posted image user posted image

Zadnji članci

article-img