cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Stilski savjeti

clock-img

24.03.2011, 15:32

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Šta su tetaste stvari?

evo i ja gledamuser posted image user posted image user posted image ...nisam ni znala da sam "tetasta"...samo zato sto stiklu ni u ludilu ne bih obuklauser posted image user posted image

a meni vala vidjeti zenu u godinama, naperlitanu, u stiklama od 15 cm, je ruznouser posted image

Naravno da nije prikladno vidjeti tetu u godinama sa štiklom od 15 cm i kilom šminke, ali postoje i štikle od nekih 8 cm.
JA uživam kad vidim sređenu i njegovanu ženu u godinama.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

24.03.2011, 15:34

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

i sve opet zavisi od gradje pojedinca...neko ko ima ogromnu prdacu kad obuce nesto usko...tipa uskih pantola ili suknji i haljina, izgleda prostacki...ma koliko taj odjevni predmet sexy bio...ne moze svako, sve nositi...dzaba

Sa ovim s eslažem u potpunosti, ali za svaku građu postoje netetaste stvari user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

24.03.2011, 15:34

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

i sve opet zavisi od gradje pojedinca...neko ko ima ogromnu prdacu kad obuce nesto usko...tipa uskih pantola ili suknji i haljina, izgleda prostacki...ma koliko taj odjevni predmet sexy bio...ne moze svako, sve nositi...dzaba

Kad si me to vidjela user posted image user posted image user posted image user posted image ?

Nego, meni je ova tema malo user posted image nidje veze...da mi govori kako cu se obuci neko ko me nikad nije vidio, niti zna sta imam od odjece u ormaru, kako volim da se nosim i sl....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

24.03.2011, 15:35

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

Na deset_u godišnjicu, sa tvojom figurom i izgledom ja bih baš nešto pretjerano! Nek crknu ostale "cure" i nek svi muški iz razreda kontaju "WOW, u šta sam tad gledao?" user posted image
Žena je prezgodna! I jako lijepa. Može i pretjerano.

hehehee. najači komentar

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

clock-img

24.03.2011, 15:35

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

bitno je samo da broj konfekcijski odgovara
nikako ako npr nosiš 42 da na silu ulijećeđ u 38, onda izgledaš prostački
a tetasto je ono stil cipele ko ortopedske, džemper i razne debilne suknje, ama nešto ko Fusun user posted image

slažem se da ne može svak svašta nositi, to svakako al zamisli hem imaš veliku prdaču hem se obučeš ko teta user posted image  strašno, svi imamo nešto lijepo za istaknuti, struk, noge, dekolte i bla bla
e to treba i istaći bar kad ideš na neku svečanost kao što je proslava godišnjice mature

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.03.2011, 15:36

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: ivanak

Na deset_u godišnjicu, sa tvojom figurom i izgledom ja bih baš nešto pretjerano! Nek crknu ostale "cure" i nek svi muški iz razreda kontaju "WOW, u šta sam tad gledao?" user posted image
Žena je prezgodna! I jako lijepa. Može i pretjerano.

hehehee. najači komentar

o tome sam i ja govorila, nešto brate da kažu "pa žena se ne mijenja, prava je bomba"
nek žene polude hahahah a Bgm i muškarci

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.03.2011, 15:37

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: myb@by

Sa ovim s eslažem u potpunosti, ali za svaku građu postoje netetaste stvari user posted image

meni ovo tetasto/ne tetasto i dalje nije jasno...i te kako ima dobrih suknji ispod koljena i dzempera koji su haos i sexy...ne izgledaju nimalo tetasto...opet zavisi od kroja i kako ih neko nosi

clock-img

24.03.2011, 15:38

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a tetasto je ono stil cipele ko ortopedske, džemper i razne debilne suknje, ama nešto ko Fusun user posted image

slažem se da ne može svak svašta nositi, to svakako al zamisli hem imaš veliku prdaču hem se obučeš ko teta user posted image  strašno, svi imamo nešto lijepo za istaknuti, struk, noge, dekolte i bla bla
e to treba i istaći bar kad ideš na neku svečanost kao što je proslava godišnjice mature

hahahah ja sam ovo isto napisala na prethodnoj stranici user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2011, 15:39

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ama pretpostavljam da se niko, ovdje barem, tako ne oblaciuser posted image user posted image ...onda ne bi ni trazila savjet...jer nema nista drugo u ormaruuser posted image

clock-img

24.03.2011, 15:39

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Šta su tetaste stvari?

evo i ja gledamuser posted image user posted image user posted image ...nisam ni znala da sam "tetasta"...samo zato sto stiklu ni u ludilu ne bih obuklauser posted image user posted image

a meni vala vidjeti zenu u godinama, naperlitanu, u stiklama od 15 cm, je ruznouser posted image

meni to nije ružno, meni je to vulgarno, a učiteljice te tetaste nisu tetaste, nego su u dosluhu sa mozgom, pa znaju kako trebaju pred đake da izađu, svaka garderoba ima svoje mjesto i vrijeme.

Samo neiživljena žena može se oblačiti ko šiparica.

Sretno koju god kombinaciju HAHA da odabereš, bitno je da se ti osjećaš u tome udobno, a ta varijanta zavođenja je ipak za kućne varijante i muža, a ne širi auditorijum.

clock-img

24.03.2011, 15:40

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

pa kako da znam kako se ko oblači, slabo koga znam

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

user posted image

Jedna hoty teta. Ovo bi stajalo HAHA, prefinjeno.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

meni ovo tetasto/ne tetasto i dalje nije jasno...i te kako ima dobrih suknji ispod koljena i dzempera koji su haos i sexy...ne izgledaju nimalo tetasto...opet zavisi od kroja i kako ih neko nosi

Ima, ali isto tako ima i džempera i suknji ispod koljena koji su tetasti, navela sam primjer Fusun. Meni je to tetasto, tebi mozda nije user posted image

clock-img

24.03.2011, 15:41

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Samo neiživljena žena može se oblačiti ko šiparica.

Sretno koju god kombinaciju HAHA da odabereš, bitno je da se ti osjećaš u tome udobno, a ta varijanta zavođenja je ipak za kućne varijante i muža, a ne širi auditorijum.

ne slažem se user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.03.2011, 15:41

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

ni meni nije jasno ko je bilo šta tetasto predložio haha za godišnjicu mature user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

24.03.2011, 15:42

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

user posted image

Jedna hoty teta. Ovo bi stajalo HAHA, prefinjeno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2011, 15:43

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Ima, ali isto tako ima i džempera i suknji ispod koljena koji su tetasti, navela sam primjer Fusun. Meni je to tetasto, tebi mozda nije user posted image

treba biti realan pa sam procijeniti kako izgledaš kad nešto obučeš

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.03.2011, 15:43

clock-img

Anoniman

ma ja pojam nemam sta je fusun...evo googlam ne bil bila pametna ali mi ne polazi za rukomuser posted image

clock-img

24.03.2011, 15:45

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

lik iz serije 1001 noć

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.03.2011, 15:46

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Mala crna haljina do koljena pa makar i mala stikla prolaze...
Meni je tetasto salrene sirike suknje i haljine do ispod koljena i to na baletanke bljak...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

24.03.2011, 15:46

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Meni žene u godinama, koje drze do sebe nisu vulgarne.
Uciteljice se mogu oblaciti netetasto i u skladu s asvojom profesijom. user posted image

clock-img

24.03.2011, 15:47

clock-img

Anoniman

e ne gledam to...pa ni ne znam kako izgleda "tetka"

clock-img

24.03.2011, 15:47

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Meni žene u godinama, koje drze do sebe nisu vulgarne.
Uciteljice se mogu oblaciti netetasto i u skladu s asvojom profesijom. user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2011, 15:48

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Salmy nisi u godinama, ali si mi avion, i imam želju da me jednom našminkaš user posted image

clock-img

24.03.2011, 15:48

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

može li jedna slika tetasto obučene žene
ja ne gledam sapunjare, tako da mi to što je fusun lik iz 1001 noći ništa ne znači
i ko je uopšte i šta predložio tetasto ženi da obuče, da se tolika rasprava o tetastom oblačenju povela user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Zadnji članci

article-img