IZVORNA PORUKA: Emica_sa
Sve je to divno krasno sto vi pricate...Ali otidite gore provedite samo 24 sata,pa ce te reci nema tih para koje ovo mogu platiti..I pustite sada to Hipokratova zakletva,mi smo svi ljudi,pa i doktori.Ja sam alergicna na neprofesionalnost,ali vremenom covjek izgubi osjecaj i sve mu postane rutina..A veeseelaa boli vijeruj mi,kada si nedovoljno placen za svoj posao i za svoju muku kada si studirao,svugdje je taj posao placen pravo dobro samo kod nas ljudi sa srednjom i specijaliste imaju istu platu.
pa zasto to rade , niko nikoga netjera da radi sto nevoli,
ali ako se prihvatis posla onda moras raditi, mozda se i meni nekada nije radio moj posao ali sta sam trebala da dignem noge na sto i ispijam kahve narucim pizzu i chatam na netu ,ma dobila bi odmah otkaz letila ko kakva, ali ne niko nikoga nije natjerao da radi nista i ako se prihvatis posla onda ga radi svako prije nego pocne da radi zna kolikaje plata
STO POCINJE ako nepase.
To je sramota i ako dobiju 100 km za taj posao dobili su puno kako ga nerade . Nedao Bog da neko tvoj lezi polu mrtav u kuci i jadikuje od bolova i oni nece da dodju zalosno je to , po tvojoj prici 70% ljudi u BiH bi trebalo da neradi jer nisu dobro placeni ali da primaju plate. JA kada vidim sta moja kona u BIH radi u prodavnici jadna majko za 350 km iznosi unosi ma iskilavi se zena ziva a pitali je ko niko nego radi i nosa one gajbe sad tam sad vamko fizicki radnik.
Da dodam od njih niko nije trazio previse pa da kazemo neprimaju dosta para hajd progledace im se kroz prste,nego da dodju po bolesnog covjeka /zenu koji leze na samrti A TO IM JE POSAO glavni e ni to nemogu ma ni marke im ja nebi platila.