Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
da se i ja prijavim :ponosna tetka djevojcice od 4 godine "VOLIM BITI TETKA!!! ZATO JER TETKA grli kao mama, čuva tajne kao sestra, savjetuje kao prijateljica i sve dopušta kao nana ! "
od jucer jos jedne djevojcice
Iskrene cestitke
30.05.2013, 13:15
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: mala_sa
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
da se i ja prijavim :ponosna tetka djevojcice od 4 godine "VOLIM BITI TETKA!!! ZATO JER TETKA grli kao mama, čuva tajne kao sestra, savjetuje kao prijateljica i sve dopušta kao nana ! "
od jucer jos jedne djevojcice
Iskrene cestitke
I ovdje .
30.05.2013, 13:30
sabinos
1236
kako nisam prije nasla ovu temu... i ja sam tetka jednom djecaku koji za nekoliko dana slavi prvi rođendan ja nisam stvarno znala niti mogla pretpostaviti da se ovako voli sestrino dijete,kao vlastito...
30.05.2013, 13:37
lady_bubamara
257
IZVORNA PORUKA: sabinos
kako nisam prije nasla ovu temu... i ja sam tetka jednom djecaku koji za nekoliko dana slavi prvi rođendan ja nisam stvarno znala niti mogla pretpostaviti da se ovako voli sestrino dijete,kao vlastito...
09.07.2013, 09:35
M kao Mama
5536
Tamo negdje oko tri sata, naše života je ulejpšala dundara garava, eto okitih se i ja ovom titulom, kako sabionos reče nisam ni ja znala da se ovako može voljeti neko dijete koji nije raslo ispod mog srca, ali voli se. Čabelice moja volim te, još kad sam te vidjela, pa ista si moja MIa, neka si namživa, zdrava i sretna 100 godina
09.07.2013, 10:35
aazra
2141
Čestitke mama Alma, sve najbolje bebici...
Ja necu nikad biti tetka, pa ne znam taj osjecaj, mada sam strina ako se to pika Nije "krvna veza", ali je ljubav, heheh.
09.07.2013, 10:47
idana_85
1752
Mama Alma cestitam...uzivaj u osjecaju. I sama sam postala tetkica u januaru. I sto kazes dijete isto moje :) aazra, pika se i strina, isto to dodje...a imas ti ovih bebica sa vjezbica i njima si kao tetka :*
09.07.2013, 10:53
Skvo RR
4542
cestitam mama alma od srca
09.07.2013, 10:58
lady_bubamara
257
mama alma sve čestitke od srca
09.07.2013, 11:01
M kao Mama
5536
hvala VAm, samo gledam u sliku, i ljubim je jedva čekam sutra akobogda da je vidim, a jutos kad su mi javili pošteno sam se isplakala, da mi glava lijepo puca
09.07.2013, 11:10
ziki
1815
Čestitam tetka, neka je živa i zdrava
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
09.07.2013, 11:41
aazra
2141
IZVORNA PORUKA: idana_85
Mama Alma cestitam...uzivaj u osjecaju. I sama sam postala tetkica u januaru. I sto kazes dijete isto moje :) aazra, pika se i strina, isto to dodje...a imas ti ovih bebica sa vjezbica i njima si kao tetka :*
Ako je tako, onda ljubim svoga sestrića puuuuuno
12.07.2013, 02:28
ananas_ze
317