cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada

clock-img

21.06.2010, 10:10

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

E, ne znam BOgami akobogda čim dođem kući uzet ću onaj letak pa ponovo pročitati, ja kako sam shvatila, kako pište tamo, ispade kao da se ne šalju kodovi (mislim cijala ambalaa ili samo kod", već samo da se prepišu.

Bambi, pa to sam i napisala da su od jaja jedan kod, nutela štapići drugi, čokolada ona sa četri čokoladice treći i slično.

izvini jos se budim, ali kakvi sad nutela stapici...  ovo se odnosi striktno na KINDER proizvode... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2010, 12:24

clock-img

zeni

pencil-img

213

ja sam jutros dobila poruku od kindertim-a,da ce nam poklon stici u roku od 30 dana jer je strasno guzva

KADA PROMJENIS NACIN KOJIM GLEDAS NA STVARI,STVARI KOJE GLEDAS SE MJENJAJU

clock-img

21.06.2010, 12:54

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Pa imaš li letak, na njemu imaju svi proizvodi, mi ih zovemo nutela štapići, to je mala kutijca 2,05 KM, bude nekoliko oniš štapića što se umaću u nutelu

clock-img

21.06.2010, 13:02

clock-img

Hannan

pencil-img

135

IZVORNA PORUKA: zeni

ja sam jutros dobila poruku od kindertim-a,da ce nam poklon stici u roku od 30 dana jer je strasno guzva

I  ja :)

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

21.06.2010, 13:09

clock-img

milenad

pencil-img

19

Stigao ruksak! user posted image  suuuper je

clock-img

21.06.2010, 17:33

clock-img

nasa princezica

pencil-img

228

IZVORNA PORUKA: Hannan

IZVORNA PORUKA: zeni

I  ja :)

i ja isto....a nesjecam se kad sam poslala i odustala od tog kad sms...

LANA DUSA MAMINA 29.08.2008 :-)

SRCE MAMINO CEKANO SEDAM DUUUUUGGGGIIIIIIIHHHH GODINA

clock-img

21.06.2010, 18:08

clock-img

zeni

pencil-img

213

Stigao ruksak! user posted image suuuper je

jedva cekam da i nama dodjeuser posted image

clock-img

21.06.2010, 20:35

clock-img

Anoniman

Pa imaš li letak, na njemu imaju svi proizvodi, mi ih zovemo nutela štapići, to je mala kutijca 2,05 KM, bude nekoliko oniš štapića što se umaću u nutelu

draga moja, ti mora da igras neku drugu igru jer ovo nema veze sa nutelom... ja barem nisam pronalazila nikakv letak, nego ima reklama na tv-u i na web stranici (na prethodnim stranama ima negdje link)... i ovo su striktno proizvodi Kinder...

clock-img

21.06.2010, 20:42

clock-img

neki

pencil-img

3476

IZVORNA PORUKA: Bambi09

draga moja, ti mora da igras neku drugu igru jer ovo nema veze sa nutelom... ja barem nisam pronalazila nikakv letak, nego ima reklama na tv-u i na web stranici (na prethodnim stranama ima negdje link)... i ovo su striktno proizvodi Kinder...

I nutella sa stapicima je u igri,bambi idi na njihovu stranicu,pa ces vidjetiuser posted image

P.S.I mi smo dobili SMS od njihuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2010, 20:46

clock-img

DM

pencil-img

2408

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Joooooooooj kad smo mi poslali a ruksaka ni na pomoluuser posted image user posted image user posted image user posted image
A bambi09-ferero je proizvođač i kinder čokolade i nuteleuser posted image user posted image user posted image i ti nutela štapići su i igriuser posted image Vidi OVDJE vrijedi 4 boda

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

21.06.2010, 20:55

clock-img

Anoniman

jooooooooooojjjjjjjjjjjj sorry stvarno ih nisam vidjela i bas me bunilo kakvi sad stapici... user posted image user posted image user posted image  nemojte mi se razumiti nosim user posted image  al opet ne vidim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.06.2010, 07:28

clock-img

tap3ah

pencil-img

358

Poslali smo kodova i za fudbal i ruksak a i za kačket i to sve u različitim kovertama.

Prođe od tada i mjesec a od njih ni glasa ..... a ni SMS-a user posted image

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

clock-img

23.06.2010, 07:42

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: tap3ah

Poslali smo kodova i za fudbal i ruksak a i za kačket i to sve u različitim kovertama.

Prođe od tada i mjesec a od njih ni glasa ..... a ni SMS-a user posted image

mozda im nestalo premija :P

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

09.07.2010, 09:49

clock-img

tap3ah

pencil-img

358

Došao ruksakuser posted image - lijep je samo veliki.

Čekamo još fudbal i kačket

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

clock-img

09.07.2010, 09:51

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

I mi smo jučer poslali našu kovertu za ruksak, iskreno se nadam da nisam zakasnila i da se nije sve razgrabilo, jer inače imam "sreće" tako sa tim zagarantovanim nagradama, hahahahah

clock-img

09.07.2010, 09:55

clock-img

dady

pencil-img

495

i mi smo poslali prije 15-tak dana bodove za ruksak,koliko treba da dođe?

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

clock-img

09.07.2010, 09:57

clock-img

idana_85

pencil-img

1752

i mi smo poslali za rusak,skupljamo za jos jedan
do kad traje?
koliko vremena treba da stigne od slanja,otprilike?

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

clock-img

09.07.2010, 10:06

clock-img

Anoniman

I mi smo poslali bodove za 2 ruksaka i evo gotovo smo skupili i za loptu. Nista jos nismo dobili, osim jednog sms-auser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2010, 10:10

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

IZVORNA PORUKA: idana_85

i mi smo poslali za rusak,skupljamo za jos jedan
do kad traje?
koliko vremena treba da stigne od slanja,otprilike?

Traje do 31.7.user posted image
Mi skupili za ruksak, jos samo da posaljemo user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

11.07.2010, 18:14

clock-img

Dalila Sa

pencil-img

236

mi smo poslali za loptu,ruksak i kačket još prije mjesec dana možda i više a još ništa nismo dobili user posted image ,osim jednog SMS-a 23.06. da učestvujemo u nagradnoj igri,i to je to...pa mislim da je ovo samo neka varka,neznam više šta da mislim user posted image user posted image user posted image ...... jeli možda neko dobio nešto u skorije vrijeme user posted image

06.01.2009.god. Ajnur

clock-img

11.07.2010, 18:35

clock-img

Anoniman

Mi smo davno dobili ruksak, ne sjecam se koliko je proslo od slanja do isporuke, nije vise od mjesec, rekoh da javim da nije prevara i da se nadam da cete uskoro dobiti paketiceuser posted image

clock-img

15.07.2010, 23:17

clock-img

neki

pencil-img

3476

Boga mi ni ruksaka jednog,niti drugog,a nema ni lopteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hajd valjda nekad dodjeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.07.2010, 23:32

clock-img

Hannan

pencil-img

135

Ja sam nekad u maju, zadnja trecina mjeseca , poslala za ruksak, pa onda i za loptu, i jos nista nema. Imam spremno i za kacket, samo zaboravim odnijeti do posteuser posted image

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

26.07.2010, 15:36

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

Da li je jos neko dobio nesto od nagrada? Mi smo poslali za rukask i kacket  pocetkom juna, mozda cak i u krajem maja, ali osim sms-a od njih da je velika  guzva i da cemo malo pricekati za isporuku nagrada nista vise.

clock-img

27.07.2010, 13:32

clock-img

zeni

pencil-img

213

i mi cekamouser posted image ,valjda nisu kao oni iz pampersauser posted image

Zadnji članci

article-img