Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Čestitke i od nas _____________________________24.12.2007. 24.o9.2013.
cestitamo
Cestitam i ja na prekrasnom poklonu,da vam Uzviseni Bog podari svaki bereket u vasoj curici. _____________________________”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
samedi sreco cestitke od srca i puno srece i jos brzi oporavak _____________________________Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
samedi cestitam, da vam bude ziva i zdrava dugo godina _____________________________Ima nade za bolje sutra... 04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.
Od srca cestitam roditeljima, puno zdravlja i srece maloj princezi.. _____________________________Melina 30.04.2006. Elma 25.07.2007.
samedi draga sve najbolje tebi i tvojoj princezi
čestitamo _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
Cestitam, sve najbolje tebi,TM i i maloj lutkici _____________________________Imran stigao u moj zgarljaj 09.Aprila........... Voli ga mama najvise na cijelom svijetu....
i ja se pridruzujem cestitkama sretno maloj princezi pocetak njenog zivota
[Sadržaj poruke je obrisan]
Ovo je divno! Hvala puno svima,zaista je divno biti mama,konacno sam i ja osjetila tu ljubav! Hvala svima na lijepim zeljama! :-) _____________________________Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Iskrene cestitke samedi!
Cestitam i zelim ti puuuuuno zdravlja,srece i ljubavi tebi i sada prosirenoj porodici ,ako Bog da se jos prosiri sad uzivaj trudila si se
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja