cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

[Obrisana poruka]

clock-img

05.04.2013, 10:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

05.04.2013, 10:49

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

to izvijanje nije u redu i maleni bi trebao da bude ukljucen na vjezbe,iako i ta retrofleksija glave je indikacija za vjezbe po Bobathu ili vojti.a to oslanjanje sa 3,5 mjeseca ne igra veliku ulogu jer je jos rano iako se i to da korigovati.inace se sve to da korigovati ovo ti govorim iz iskustva.

a jeli vas dr uputila fizijatru tebi je to sada najbitnije da krenete sa vjezbama ako ti trebaju brojevi i kontakti javi mi se na pp

< Poruku je uredio Malenaoduvijek -- 5.4.2013 10:51:12 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

05.04.2013, 10:56

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

kakav je ultrazvuk mozga,ko ga je radio

Hello, it's me...

clock-img

05.04.2013, 11:00

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

< Poruku je uredio Malenaoduvijek -- 5.4.2013 11:08:04 >

clock-img

05.04.2013, 11:03

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

IZVORNA PORUKA: Malenaoduvijek

mi smo ga radili ali se moze raditi samo dok se fontanela ne zatvori i nije pouzdan kao ct i magnet

mi smo ga radili 5 puta,ali eto za pocetak se dobro vidiuser posted image

Hello, it's me...

clock-img

05.04.2013, 11:07

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: Malenaoduvijek

mi smo ga radili ali se moze raditi samo dok se fontanela ne zatvori i nije pouzdan kao ct i magnet

mi smo ga radili 5 puta,ali eto za pocetak se dobro vidiuser posted image

izvini emice pogresno sam te razumjela zato napisah ovakav odgovor iako mi bii cudno da ti pitas

clock-img

05.04.2013, 11:40

clock-img

Pretty mamma

pencil-img

1079

Evo mene, dok s dvoje djece hendlam, prođe vrijeme.
Znam da izvijanje nije dobro, i da trebamo vježbice i to i je problem! Čekamo TORCH 15-30 dana, a dijete stagnira. Za to vrijeme se može puno napraviti s vježbicama jer što se ranijje krene, bolji su rezultati. Ali ne, kod nas u BiH ve mora naopako i čekanje je pod moranje.
UZV mozga jej radila isto Čatibušićka, nađena je točkica koja ju izgleda i ne brone puno jer kaže da se to kod djece zna javljati i u većem obimu i više količinski (mislim veće točkice i više njih)
Mene nervira što se čeka s vježbama!

Laura je u mom naručju!

clock-img

05.04.2013, 11:59

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Evo mene, dok s dvoje djece hendlam, prođe vrijeme.
Znam da izvijanje nije dobro, i da trebamo vježbice i to i je problem! Čekamo TORCH 15-30 dana, a dijete stagnira. Za to vrijeme se može puno napraviti s vježbicama jer što se ranijje krene, bolji su rezultati. Ali ne, kod nas u BiH ve mora naopako i čekanje je pod moranje.
UZV mozga jej radila isto Čatibušićka, nađena je točkica koja ju izgleda i ne brone puno jer kaže da se to kod djece zna javljati i u većem obimu i više količinski (mislim veće točkice i više njih)
Mene nervira što se čeka s vježbama!

ti mozes privatno ukljuciti vjezbe,to ti je jedino sigurno,ako budes cekala na njih nacekat ces se nazalostuser posted image

Hello, it's me...

clock-img

05.04.2013, 19:34

clock-img

Pretty mamma

pencil-img

1079

Emice,
tako će i biti. Zvala sam Jezero da zakažem pregled i sestra reče da je termin 20.5.!!!!
Pa to je za mjesec i pol! Predugo da odlažem početak vježbica. Kad sam rekla da neću taj termin i da sam čula da dr radi i privatno, pita sestra da li mi je to prvi dolazak. (zašto odmah nije pitala)
Rekoh da jeste, i tada se magično otvorio novi termin, 25.4. Nažalost i to mi je predugo čekati i ipak idem privatno.
Muka mi je na sva izdavanja za zdravstvo i opet većinu stvari moraš plaćati kod privatnika (ako nemaš dobru vezu).
Kad uđeš u mašineriju općeg zdravstva, teško se iskopaš, samo se vrtiš u krug.
Javit ću kako je bilo na pregledu, zvat ću u pon da se naručim.

Laura je u mom naručju!

clock-img

18.09.2013, 22:53

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Vecer...Zna li netko nekog dobrog djecjeg neurologa?Vec sam pisala na nekim temama da mi je malom oko pocelo bjezati u stanu i krivi vrat kad gleda,sumnjali smo na strabizam i smetnje vida,medjutim ocni doktor je danas ustanovio da su ociok i vid...Dao nam b com i aspirin 500(koji se ne usudjujem dati) i preporucio posjet neurologa...Sumnja da se upalio ocni misic ili zivac od jakog propuha pa je to razlog svega toga,medjutim bilo bi dobro i da to neurolog pogleda....Ako ima tko iskustvo sa slicnim ituacijama i preporuku doktora nek se javi...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Zadnji članci

article-img